Hver femte brite Klar til hugge en Finger for en perfekt krop

En ud af fem voksne i Storbritannien vil acceptere at afskære en finger i bytte for en perfekt figur. Ifølge eksperter, ønsket nå misundelsesværdige proportioner, svarende til de konventionelle, bliver til en farlig psykisk besættelse.

Hver femte brite Klar til hugge en Finger for en perfekt krop

En social undersøgelse foretaget i Storbritannien viste, at en femtedel af landets indbyggere jævnligt sprunget måltider og udførte andre ikke også nyttigt for deres sundhedsmæssige tiltag i håb om at opnå den perfekte figur. Desuden vil 20% af briterne ikke med at afskære deres finger, hvis de får ideelle proportioner i bytte.

Eksperter mener, at samfundet bliver angrebet af medierne, der fremmer idealistiske billeder af mænd og kvinder. Disse er berømtheder med tern af mavemusklerne, mange modeller, der er præget af utrolige slankhed, lange ben og slank talje. Disse billeder er ofte retoucheret med hjælp af en computer, men almindelige mennesker ikke klar over dette faktum.

For de fleste mennesker i landet ordet kost betyder halvt sultende eksistens, hvilket vil resultere i en tynd "perfekte figur". I mellemtiden er kost ikke beregnet til dette, men for at slippe af med overskydende vægt og bringe figuren tilbage i god form, som ville svare til raske proportioner. , Konstant uoverensstemmelse mellem virkelighed og de salgsfremmende billeder fra de film, aviser og internettet fører dog mange mennesker til fortvivlelse og depression. Dette ofte opfordrer dem indtrængende til at holde sig til de mest ekstreme diæter, som omfatter farlige, uafprøvede kombinationer af produkter og lange perioder med fuldstændig sult.

Sådanne diæter kan forårsage uoprettelig skade på sundhed, hvilket fører til alvorlig driftsforstyrrelse i de indre organer. Sommetider disse kostvaner forårsage anoreksi. Ofrene for denne besættelse oftest er unge, teenagere og selv børn, der stadig ikke har et tilstrækkeligt modne psyke. I deres ønske om at opnå den perfekte krop, de er klar til at ofre noget.