Hver 8. Botox Injection Lavet af en ikke-professionelle

Eksperter slår alarm over den manglende stram regulering på markedet i den kosmetiske industri. Især er en enorm mængde af Botox indsprøjtninger fra patienternes venner og familie, der ikke har nogen særlig uddannelse.

Hver 8. Botox Injection Lavet af en ikke-professionelle

Hver ottende person, der har foretaget en injektion af Botox eller dermal fyldstoffer, behandlede ikke nogen skønhed klinik eller gå til kontoret af en professionel kosmetolog. Til dette formål denne person kom til en ven eller anden ikke-erhvervsmæssig individ. Denne konklusion blev draget af de britiske sociologer, der selektivt interviewede 2000 mennesker, der var gået gennem sådanne procedurer nogen tid før.

Det viste sig, at 13% af patienterne står sundhedsrisici, og de bare har tillid til de mennesker uden særlig uddannelse. Enhver fejl i at give en injektion kan føre til en delvis lammelse af ansigtet, og at få opløsningen ind i venen kan forårsage blodprop og død. Desuden hver 20. person, gjorde Botox indsprøjtninger eller procedurerne som kemiske peels på hans / hendes egen. I den forbindelse har den britiske regering allerede forberedt til at indføre en strengere regulering af kosmetiske ydelser. Det forventes, at de nye regler i branchen vil blive annonceret i et par uger.

Tidligere på året havde en uafhængig forskning udført i landet under vejledning af en af ​​Storbritanniens førende læger Professor Bruce Keogh. Det blev konstateret, at den gennemsnitlige brite, der gælder for ikke-kirurgiske kosmetiske procedurer, har "ikke mere beskyttelse end en person, der køber en kuglepen eller en tandbørste".

I fremtiden forventes det, at alle de kosmetiske procedurer, herunder eventuel injektion skal udelukkende udføres af læger, dermatologer og sygeplejersker i overensstemmelse med de eksisterende medicinske standarder.