Hver 5. Tænker om vægttab Daily

Forskerne besluttede at finde ud af, om folk er tilfredse med deres vægt. Undersøgelserne har vist, at de fleste mennesker er utilfredse med deres tal, men ikke gør noget for at forbedre den.

Hver 5. Tænker om vægttab Daily

Det blev konstateret, at hver femte person dagligt drømt om at tabe sig og omkring to tredjedele af de adspurgte (63%) sagde, at de mente om slankekure, hver gang de kiggede i spejlet.

Hver tredje respondent mente det muligt at slippe af med ekstra pounds uden at gå til et motionscenter. 39% af de adspurgte indrømmede, at de ikke havde nogen fritid til fysiske øvelser.

Eksperterne advarer om, at denne udtalelse er fejlagtig. Problemerne med overvægt kan være mere alvorlig og for eksempel kan føre til fedme, hvilket igen vil medføre alvorlige sygdomme. De mennesker med overvægt ofte lider af hjertesygdomme og blodkar sygdomme, som øger risikoen for at udvikle forhøjet blodtryk, diabetes og kræft.

De britiske forskere har også fundet, at næsten halvdelen af ​​alle de adspurgte havde for vane at spise alt på grund af grådighed og åbent indrømmede dette faktum. 22% af de mennesker ikke tænke på deres figur på grund af at have mere vigtige spørgsmål.

Psykologer er meget overrasket over resultatet af undersøgelsen. Cirka halvdelen af mænd og kvinder overveje størrelse 42 til at være ideelt, og at nærme sig dette ideal, kvinder i gennemsnit tabe 15 gange i løbet af deres levetid. Når du køber tøj, 58% af befolkningen mener om manglerne i deres figur, og 45% af kvinderne ønsker at tabe sig, før ferien.