Hvem taber i vægt hurtigere: mænd eller kvinder?

Enhver kvinder, der er gået på en diæt med sin kæreste, mand eller fyr kammerat kan huske at se pounds smelter fra hendes mands krop, mens hendes eget fedt nægtede at rokke. Selvom det er helt sikkert ikke sjovt at kæmpe med vægttab, mens din partner ser øjeblikkelig succes, den hårde sandhed er, at kvinder bare ikke tabe så let som mænd - eller gør de?

En ny undersøgelse offentliggjort i British Journal of Nutrition rapporterer, at kvinder ikke kan have helt den vægttab handicap som tidligere antaget. Hvis undersøgelsen er indikatorer for alle mænd og kvinder, fremgår det, at mænd har et forspring, men ikke nødvendigvis vinde løbet.

Hvem taber i vægt hurtigere: mænd eller kvinder?

Undersøgelsen

De britiske forskere studerede mænd og kvinder, der var efter en af ​​fire kommercielle vægttab planer: Slim-Fast, Weight Watcher s, Atkins eller Rosemary Conley kost og fitness plan. Efter to måneders slankekure, havde hannerne mistet omkring dobbelt så meget vægt - og en kæmpestor tre gange så meget kropsfedt - som deres kvindelige modstykker.

I løbet af de følgende uger, dog vægttab begyndte at bremse for begge køn. Og ved den sjette måned, mænd og kvinder tabe ved tæt på samme tempo. Derfor, på trods af indledende løft, synes kvinder at have lignende vægttab muligheder som mænd i det lange sigt.

Hvorfor Do Mænd Slim Down så meget hurtigere på First?

Kropssammensætning har meget at gøre med det. Mænd simpelthen have mere muskelmasse, mens kvinder har mere fedt. Det betyder ikke, at kvinder er mindre sundt, men det betyder, at deres stofskifte er langsommere. Muskelvæv forbrænder flere kalorier i timen end fedtvæv, selv i hvile. Det er derfor, mænd kan spise flere kalorier om dagen end kvinder - selv ved samme vægt - uden at få fedt.

At vide dette, kan kvinder fremskynde deres vægttab resultater med regelmæssig styrketræning. Ved at løfte vægte, der tager en Pilates klasse eller laver squats og push-ups derhjemme, kan damer øge deres stofskifte med op til 15 procent.

Placeringen af ​​Fat

En anden årsag til køn uoverensstemmelse er, at mænd har en tendens til at bære deres fedt omkring midsection, mens kvinder ophobe fedt omkring hofter og lår. Belly fedt brænder ud lettere end fedt i nederste del af kroppen, så mænd synes tyndere hurtigere efter at starte en diæt. Kvinder, der har mere fedt omkring midsection vil opleve den samme effekt.

Mave fedt er noget at være jaloux på dog; har en bred talje kan efterlade dig mere sårbar over for hjertesygdomme, slagtilfælde og endda nogle former for kræft. Langt bedre til at stille op med en smule af hip Pudge end at beskæftige sig med disse lidelser med.

I sidste ende vil Dieters af begge køn se succes, hvis de konsekvent spiser færre kalorier, end de forbrænder hver dag. Gør dette ved at reducere portionsstørrelser, undgå junk food og udøver de fleste af ugens dage. I sidste ende, er det ikke hvor hurtigt du taber pounds, men hvor godt du opretholde en sund vægt for livet.

Hvem taber i vægt hurtigere: mænd eller kvinder?

Sådan at lette i Spis Sundt: En slankekure guide for begyndere