Hvem opfandt bilen

Hvem opfandt bilen
Var Model T First?

Folk unge og gamle har overvejet spørgsmålet, der opfandt bilen? De fleste vil måske sige Henry Ford i starten, men sådan et gæt ville være forkert. Mens Ford var ansvarlig for at modernisere produktionen af ​​biler gennem hans samlebånd proces, var han ikke den første opfinder af bilen.

Hvad betragtes som en bil?

For at besvare spørgsmålet om, hvem opfandt bilen, er det vigtigt at overveje, hvad er en bil? En bil eller bil, ifølge Wikipedia er "en bil eller motor bil, der er en hjulede køretøj, der anvendes til personbefordring, som også bærer en motor eller motor." Så kan biler være biler eller lastbiler, SUV'er og minibusser ens! Mest, Wikipedia påpeger, at "biler eller biler er konstrueret til at transportere folk frem for varer."

Hvem opfandt bilen: A History

Mange mennesker eller grupper af mennesker er krediteret med at opfinde bilen. Her er et kig på nogle af de mest berømte indsats:

  • Ferdinand Verbiest - Ferdinand var en Jesuit, der boede i Kina. I 1672 producerede han en damp-drevne bil, der var faktisk meget lille; mere af et stykke legetøj virkelig. Mens ingen passagerer kunne ride i Verbiest køretøj blev det fremdrives ved damp.
  • Nicolas-Joseph Cugnot - Cugnot auto kom i 1769, da han hævdede at have ændret en hestetrukken buggy. Ikke mange var imponerede over Cugnot indsats, og det er sandsynligt, det var egentlig ikke betragtet som en bil. Efter alt, kun havde tre hjul!
  • Richard Trevithick - The Puffing Devil var navnet på den Trevithick bilen. Faktisk kaldes en vej lokomotiv, Trevithick introducerede Djævelen i 1801. Puffing Devil blev drevet af damp og havde sine problemer med at opretholde nok damp til at holde det i gang i længere tid.
  • Ivan Kulibin - Ivans bil var en menneske-pedaled bil og havde kun tre hjul. Det havde i besiddelse af en bremse, en gearkasse, lejer, og et svinghjul, men ikke helt gøre et hit.
  • Francois Isaac de Rivaz - Francois var en schweizisk opfinder og kom op med en forbrændingsmotor så tidligt som 1806. Dens motor blev drevet af brint og ilt, og det måske var den bedste idé til dato så mange fulgt og forbedret på de Rivaz idé .
  • Gustave Trouve - fra Frankrig, Trouve afslørede en trehjulet bil, der bruges elektricitet til at køre. Denne opdagelse kom i 1881 og blev introduceret på den internationale udstilling af elektricitet i Frankrig.
  • Karl Benz - Mange siger Benz faktisk opfandt den allerførste bil; eller hvad der kan betragtes som en bil. Andre tyske opfindere som Benz havde lignende ideer, men det ville være Benz, som fik æren. Først bygget i 1885 og endda fået et patent, Benz kom op med en firetakts cyklus benzinmotor i Mannheim, Tyskland. Han kaldte sin bil selskab Benz & Cie. Af 1888 Karl Benz havde sit patent og produktion af Benz Patenteret Motorwagen begyndte. Tilfreds med hans succes, Benz solgt femogtyve biler mellem 1888 og 1893.

Benz Flytter fremad m.fl. Følg

I så tidligt som 1896 Karl Benz kom op med en forbrændingsmotor og var den største bil selskab i hele verden, der sælger 572 enheder af 1899. Ved 1892 Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach dannede Daimler Motor Company og også begyndte at producere internt -combustion motor biler. Benz og Daimler / Maybach hold aldrig produceret en bil sammen.

I 1900, med Daimler gået, Maybach kaldte sin nye bil Daimler-Mercedes, og man kunne kun specialordre en lavet fra design af Emil Jellinek. Efter Første Verdenskrig, Karl Benz ønskede et partnerskab med Daimler Motor Company, men ingen af ​​parterne kunne nå til enighed, hvilket efterlader dem med en aftale af gensidig interesse, der ville være gældende i indtil år 2000! Det betød ikke, at de ikke ville fællesskab annoncere og producere biler sammen, det betød, at de ville holde deres virksomheder separate enheder. Men denne aftale af gensidig interesse ville ikke vare længe.

Endelig i 1924, Benz & Cie og Daimler Motor Company enige om at en fusion, at ændre deres navn til Daimler-Benz. Deres første bil ville hedde Mercedes Benz.

I USA, George Selden forsøgt at få et patent på en totaktsmotor bil, men Henry Ford, som havde sin egen opfindelse, ikke var glad og afhørt Selden arbejde; Selden aldrig modtaget sit patent til at bygge en bil.

Bilproduktion

Den første bil og USA den første produktionslinje kom på en Oldsmobile fabrik i 1902. Denne produktion blev derefter stærkt forbedret af Henry Ford i 1914 og resten, som de siger, er historie. Ford idé om produktionen kunne producere en bil hvert kvarter, langt mindre end de en og en halv time det tog før Fords indgriben. Overraskende kunne Everyman råd til at købe en Model T med kun fire måneds løn! Af 2008, skønnes det, at der var 806 millioner biler, lette lastbiler, tunge lastbiler, SUV'er og minibusser på vejene med Kina og Indien bærer det meste af denne byrde. Næste gang nogen spørger dig, der opfandt bilen, har du en solid historie og helt en historie at fortælle!