Hvem bør bruge en Vibration Plate?

Vibrationspladen er en forholdsvis ny tilføjelse til fitness toolkit. Denne stand-alone struktur hjælper brugere arbejde kroppen, og ifølge vidnesbyrd og nogle undersøgelser, kaste pounds, mens få montør og slankere. Men princippet bag vibrationspladen er ikke ligesom de traditionelle ideer bag fast eller fri vægt maskiner, ellipser, løbebånd eller andre lignende store gym maskiner. Vibrationspladen er en særlig form for fitness støtte, der fungerer på en mere kompleks måde.

Hvordan vibrationspladen Works

I en session med en vibration plade, brugeren står på en platform og griber et sæt håndtag. Platformen element svinger hurtigt, og brugerens krop ryster. Denne form for rystelser er, i udtalelsen fra nogle biologi eksperter, terapeutiske til kroppen og bidrager til en række sundhedsmæssige fordele. Nogle trænere forklare Vibrationsplader denne måde: under sessionen, den rystelse af kroppen resulterer i specifik muskel udfordringer, at kroppen reagerer på, når sessionen er slut. Det betyder, at fordelene ved vibrationspladen i nogle sanser "sekundære" - de ikke er afhængige af at opbygge muskler gennem enkle modstand udfordringer, eller brændende fedt gennem aerobic. Derfor den primære "publikum" til vibrationspladen er en særlig form for klientel, der kan være på udkig efter et unikt sæt af løsninger til fitness forbedringer.

Nogle Hyppig vibrationspladen Brugere

En gruppe af mennesker, der bruger vibrationspladen teknologier til at bo trim er i et ord, fagfolk. Berømtheder af alle striber har dabbled i vibrationspladen terapi, fra kendte skuespillerinder, modeller og atleter, der har brug for deres organer til at bo i en bestemt form for at udøve deres levebrød. Nogle af disse former for vibrationer plade brugere sværger ved teknologien til at forebygge vægtøgning.

Andre vibrationer plade brugere kan komme fra en slags sidste udvej scenario. De, der har prøvet en simpel power træning eller styrke og udholdenhedstræning tidsplan og opdager, at det ikke er nok til at producere den ønskede vægttab kan tilføje vibrationspladen til deres fitness-menuen i håb om at øge deres krop kapacitet op til de niveauer, der er nødvendige for at droppe vægt for god.

Er en Vibration Plate Take pounds off?

Der har været undersøgelser, der viser stigninger i forbedringer for nogle, der bruger Vibrationsplader mod vægttab mål. Men mange trænere og andre er hurtige til at påpege, at vibrationer plader, uden en ledsagende styrke og udholdenhed uddannelse regime, er ikke sandsynligt, at hjælpe brugerne se nogen væsentlige vægt gevinster. I den komplekse ligning, der omfatter kost, fysisk aktivitet og mere, vibrationer plade terapi er kun en lille del af, hvilke faktorer, hvorvidt en person vil se dyb vægttab og muskel toning. Det betyder dem, der tilmelder på vibrationer plade træning ud af et ønske om at få "noget for ingenting" vil normalt blive skuffet. De, der er bedst tjent med vibrationer plader er dem, der er villige til at gøre alt det arbejde, der skal gå ind at droppe pounds, forblive sund og investere i en slankere, montør krop.