Hvalp Training Dilemma

Hvalp Training Dilemma

Hvalp Training Dilemma

Visitor Spørgsmål

  • Jeg har en Daschund / Cocker Spaniel mix. Hun blev født på juledag, og er den sødeste critter jeg nogensinde har set. Jeg er gået fra huset fra 10:30 om morgenen til ca. 6:30 til 7:00 om natten. Hvad er den bedste metode til at træne hende? Jeg har prøvet at blokere fra min køkkenområde, men hun kravler nogen gate, som jeg har sat op! For så vidt angår smadrekasse uddannelse går, kan jeg ikke være sikker på, at jeg vil få en chance for at komme hjem engang i løbet af dagen til at lade hende ud eller ej. Lige nu er jeg ved hjælp af hvalp pads, og jeg har også sendt væk til en "Wizdog" (kan ses på www.wizdog.com). Har du nogensinde hørt om Wizdog? Det er meningen at være som strøelse uddannelse, kun uden strøelse.

Tak for din hjælp!

Cheri PS: Jeg har også haft folk fortæller mig, at min livsstil er virkelig ikke egnet til en hund, men hidtil Maggie har ikke vist nogen negative bivirkninger ved at være alene så længe. Jeg bor for mig selv, og når jeg kommer ind, det hele handler om hende! Hun selv sover med mig om natten, eller krøller op med mig i lænestol og tager lidt snooze i løbet af dagen. Hvis jeg sidder på mit håndværk bordet gør min smykker, den eneste måde, hun er glad, er, hvis hun sidder bag mig i den samme stol! Hun har også været omkring flere af mine venner, og synes at socialisere meget godt. Hvad er din mening om mit væsen gået så lang i løbet af dagen? Er det kommer til at gøre Maggie vende sig fra en "lille skat" i en "lille djævel?"

Ekspert Svar

Hej Cheri,

Masser af spørgsmål her! Først og fremmest, ja en otte timers strækning er lang tid for en hvalp at være alene i løbet af træningsperioden, men voksne hunde synes at håndtere denne meget alene tid ganske godt i de fleste tilfælde. Hvalpen er ved at blive vant til det som en måde at leve på, som er meget lettere end at springe det på hende efter konditionering hende til at forvente, at du hjemme hele dagen.

Nu til træning. Jeg har altid foretrukket træne hunde til at gå udenfor, og hund døre kan være meget nyttige til dette formål. Men weewee puder kommer i praktisk, når du ikke kan komme hjem i lange perioder. Jeg vil foreslå, at for at få hendes første pottetræning afsluttet, du investerer i at sende din hvalp til en hund dagtilbud i dit område. Mange af disse steder tilbyder denne form for uddannelse, og de viser, hvordan du styrke, hvad hvalpen har lært derhjemme. Og nej, jeg er ikke bekendt med Wizdog, men Pawshop.com bærer en udendørs produkt kaldet en Peeing Post, at behandles med pheramones at tiltrække dit kæledyr til et område for pottying.

Fence klatring; mit forslag er at droppe din nuværende gate og installere en af ​​disse nederste halvdel svingdøre og en lås. Hvis du kan få en med en ridse vagt, der er endnu bedre, eller du kan skrue et stykke plexi-glas over døren for beskyttelse.

Endelig medmindre hvalpen begynder at vise destruktiv adfærd, skal du ikke bekymre dig om det. Sørg for at angive hende med passende tygge legetøj, give hende opmærksomhed, når du er hjemme, og alt skal gå godt. Husk, hunde er utroligt fleksible væsener, så længe de er godt fodres og godt elsket.

Tak for spørgsmålene.

Nye hvalp Udfordringer

Vi har for nylig introduceret en ni uger gammel Malamute hvalp ind i vores hjem. Hun whines og hyler, når hun er adskilt fra os. Det sker, når hun er emballeret i kasse af vores seng om natten, eller når hun er indespærret i vaskekælderen ud i køkkenet, hvor hun har fuld udsigt over alle aktiviteter.

Vi tror, ​​hun er blevet fjernet fra sin mor og søskende for tidligt. Eventuelle forslag til, hvordan at akklimatisere hvalpen til sine omgivelser, men stadig holde hende i indeholdt områder til træning?

~~ Diana

Ekspert Svar

Hej Diana,

Det er ret typisk adfærd for en ny hvalp, der for nylig er blevet skilt fra sin mor og søskende. Selv om jeg altid har foretrukket hvalpe at blive hos deres hunde familie i de første ti til tolv uger, er det acceptabelt at adskille dem ni uger, hvis hvalpene er fuldt vænnet fra.

Desværre, tiden er den bedste måde at akklimatisere. Du gør det rigtige ved at holde hende begrænset, mens hun bliver hus uddannet. Hvis du gav hende fuld køre af dit hjem lige nu, ville hun sandsynligvis have ulykker og blive forvirret over hvor hun er meningen at gøre hendes forretning. Du er også gør det rigtige ved at holde hende begrænset natten, når du ikke kan overvåge, hvad hun kunne komme ind.

Jeg har et par forslag til dig. Vores artikler om Crate uddannelse din hund, og potte uddannelse din hund give nyttige tips der burde hjælpe hastighed uddannelse sammen. Du kan også prøve at tjekke nogle af guiderne, der er anført i vores artikel om Hund Training Books. Jeg kan især godt lide noget angivet i afsnittet "For Dummies" -serien. Lad ikke titlerne kaste dig ud; disse bøger simpelthen bryde uddannelse ned i de enkleste trin, hunde kan forstå.

Husk, at din hvalp går igennem en større tilpasning lige nu. Hun ved ikke hendes plads i hendes nye "pakke", og hun ser til dig at hjælpe hende ud af det. Det bedste du kan gøre lige nu, er:

  • Vær konsekvent i dine forventninger fra hende.
  • Giv hende masser af kærlig ros når hun gør godt.
  • Må ikke belønne hende med opmærksomhed, når hun whines og hyler.
  • Tag hende udenfor til potte på en regelmæssig tidsplan.
  • En inciterende møde i frikvarter omkring en time før sengetid, vil hjælpe trætte hende ud.
  • Giv hende med en dejlig stor tygge legetøj hun kan tage i kassen med hende om natten.

Jeg ved, det er en vanskelig tid, men vi alle gå igennem det, når vi sætter en ny hvalp hjem. Bare husk hvad en stor følgesvend hun kommer til at gøre, når den store uddannelse er afsluttet.

Bedste ønsker ~~ Kelly