Hvalp: Puppy Registre Tips

Den ACA Puppy Registry - Sundhed Trumps Udseende

Hvis du er bekymret over den potentielle sundhed i din nye hvalp, kan du ønsker at kigge efter en opdrætter, der bruger den amerikanske Canine Association hvalp registreringsdatabasen. I modsætning til mange andre racer registre, ACA synes at lægge mindre vægt på udseendet af hundens forældre, end det gør på deres helbred.

Når du leder efter en ACA registreret kuld, påtager forældrene er fri for arvelige defekter. Bed om at se en kopi af ACA sundhed formular og se på resultaterne, der er anført. Den ACA giver opdrættere til at have hunde certificeret som værende fri for hoftedysplasi, knæ dysplasi, thyreoidea betingelser og mange andre arvelige problemer, men det betyder ikke, denne ikke har haft alle de prøver udført.

Hvis du er bekymret med udseendet af din hvalp, også, vil du ønsker at tage et nærmere kig på den bekræftelse af forældrene. Også, hvis dette ikke er den første kuld hvalpe, spørg hvis der er billeder af ældre hvalpe fra andre kuld. Mennesker, der er glade for deres nye hvalpe ofte sende billeder af dem til opdrætteren i milestonebegivenheder over det første års tid. At se disse hvalpe giver dig en bedre idé om, hvad din hvalp vil se ud, end at se på forældrene, da hvalpene er en kombination af begge forældres karakteristika.

Om AKC Puppy Registry

For en person, der ikke ved ret meget om racerene hunde, alle disse initialer er forvirrende. Hvorfor gøre mere end halvdelen af ​​de hunde annoncer, du ser på sige AKC på dem? Skulle du være på udkig efter annoncer, har disse initialer?

AKC står for American Kennel Club, den ældste eksisterende hvalp registreringsdatabasen i USA. Det er en måde for folk at holde styr på stamtavler og forsøge at forbedre deres hunderace. Registreringsdatabasen accepterer ikke alle hunderacer og ikke hver racerene hunde af en anerkendt race er tilladt at blive registreret af denne organisation.

  • At have en AKC registreret hvalp, opdrættere har brug for to AKC registrerede forældre, der ikke har en begrænset registrering.
  • Når hvalpene er født, deres opdrætter skal sende i et kuld tilmeldingsblanket som fortæller AKC, hvor mange mandlige og kvindelige hvalpe er født og hvad deres farver er.
  • Den AKC sender tilbage formularer, der er givet til hvalpenes købere, der har brug for at indsende de formularer, sammen med et gebyr til AKC inden for det tilladte tidsrum.
  • Den AKC udsender registreringsformularerne til de nye ejere, som nu har bevis for, at de ejer en AKC registreret hund.

Begrænset Registrering af Hund Registre

Som du søger efter hvalpe, især AKC registrerede kuld, kan du opleve, at opdrættere tilbyder begrænset registrering. Hvad betyder det helt præcist? Må kun de første to hvalpe komme til at blive registreret? Måske du kan kun få din hvalp registreret i løbet af en bestemt periode.

Faktisk begrænset registrering er en måde at registrere hunde, så at de nye ejere ved, de er racerene dyr og kan få en officiel registrering papir, men kan ikke registrere nogen hvalpe hundene ville have. Der er flere grunde opdrættere tendens til at gøre dette:

  • Opdrættere, der viser hunde vil ofte have et par, der ikke opfylder racens standard. De er sunde, søde kammerater, men de har hvide pletter, en kink i deres haler, en dårlig bid, eller en anden fejl i deres udseende, der holder dem fra at være show kvalitet. De vil ikke have disse hunde, der ikke op til standarden, der skal opdrættes, hvilket ville medføre fejlene skal sættes tilbage i racens genpulje.
  • Nogle gange kan en opdrætter bare ikke ønsker en anden til at nyde godt af hans eller hendes hårde arbejde. Det kan tage 15 til 20 år og en masse penge til at skabe en top kvalitet afstamning, der konsekvent klarer sig godt i udstillingsringen. Disse opdrættere føler, at en person, der køber hvalpe fra deres linjer, avler dem og ender med fantastisk hunde alle inden løbet af et år eller to får en urimelig fordel.

Canadian Kennel Klub Puppy Registry

Du ser bogstaverne CKC og straks tror, ​​denne hvalp annonce er for hvalpe, der er registreret med Continental Kennel Klub. Men når du tager et nærmere kig, ser du, at denne særlige opdrætter på puppyfind.com ligger i Canada. Kan du finde CKC registreret hunde i Canada?

Faktisk, i dette tilfælde, CKC sandsynligvis står for noget helt andet end den kontinentale Kennel Klub. Den canadiske Kennel Klub er så godt respekteret som sin amerikanske Kennel Klub modstykke. I virkeligheden, hvis du importerer en CKC registreret hund til USA, kan du søge om at få det registreret i AKC, så længe der ikke er nogen problemer med CKC registrering.

Selvfølgelig, uanset hvor respekteret organisation, der registrerer hvalpene er, vil du stadig nødt til at være meget opmærksom på opdrætteren, kennelen og udseende og arvelige spørgsmål af de stiftende hunde og deres kuld. Du bør også bede om referencer og derefter tage sig tid til faktisk kalde og tale med dem. Indtil registre kun acceptere kuld registreringer til hunde, at de personligt har inspiceret for sundhed og kropsbygning, er du stadig bare købe en fancy fødselsattest for din hvalp. Intet træder i stedet for en smule forskning.

Den CKC Puppy Registry

Continental Kennel Klub hvalp registreringsdatabasen er en smule anderledes end nogle andre registre. Denne organisation er ikke bare registrere kuld hvalpe. Det vil også registrere en voksen hund, der ikke har registreret forældre. Når man først hører denne nyhed, kan du føle en smule bekymrede over at købe en CKC registreret hvalp. Men disse hunde, der er registreret som voksne er faktisk mere tilbøjelige til at ligne racens standard end PET kvalitet hunde, der har flere generationer af registrerede hunde i deres afstamning.

For at blive registreret af CKC, må en hund, der ikke var registreret før af nogen register være mindst seks måneder gamle. To mennesker er enig, at hunden har det nødvendige racens egenskaber og ejeren skal omfatte tre billeder af hunden fra forskellige vinkler, så registreringsdatabasen kan se, at hunden rent faktisk ser ud, som det skal se. På den anden side, mange hunde, der allerede er registreret, blot fordi deres forældre var registreret, og opdrætteren indsendt et kuld registrering er ganske dårlige eksemplarer af racen.

Herudover denne organisation, tilbyder flere meget nice indstillinger, såsom gratis kuld registrering og evnen til at få din hvalp micro tilhugget på tidspunktet for registreringen.

Hvorfor har vi brug Pet Registre?

Hvis du har haft både blandet race og racerene hunde, ved du, at hunde, der er registreret gennem kæledyr registre er ikke altid bedre kæledyr. Mange blandede hunderacer gøre vidunderlige ledsagere, som gør racerene hunde, der ikke er registreret. Så præcist, hvorfor er kæledyr registre vigtige?

  • Registre er en måde at holde styr på blodlinier for forskellige racer. Derudover de hjælper folk, der køber hvalpe være sikker på at de er faktisk at få en racerene hvalp fra deres race. Nogle registre kræver hvalpen til at modnes og få en sundhed eksamen fra en licenseret dyrlæge, før det er registreret, som i sidste ende vil hjælpe de forskellige racer til at blive sundere. Andre kræver en avlshan at få DNA-test, når han fædre mere end et par kuld i et forsøg på at holde racen genetisk forskellige.
  • Specialty klubber er ofte skabt til forskellige hunderacer under en administrators paraply, der medvirker til at fremme racen og opfordrer opdrættere at stræbe efter at forbedre deres racer 'blodlinier som de forsøger at lave hvalpe, der er så tæt på standarden som muligt. Klubberne også er medvirkende til at hjælpe racer overvinde alvorlige genetiske spørgsmål, da de deler forskning og tilskynde avlerne til at screene deres hunde.

Køb Hvalpe, der ikke er registreret med en amerikansk Puppy Registry

Du har fundet din drøm hvalp. Hele familien er glade, men du bare indset opdrætteren ikke nævne noget om hvalpen er registreret med en amerikansk hvalp registreringsdatabasen. Nu er du spekulerer på, om du bør virkelig stadig købe hvalpen. Efter alt, når hvalpene ikke er registreret, er de ringere, ikke?

Faktisk er der flere grunde til en hvalp ikke er indregistreret, og de fleste af dem har noget at gøre med kvaliteten af ​​hvalpen. Den bedste ting at gøre, er at tale med opdrætteren om dette problem.

Nogle opdrættere føler, at registrering af hvalpe tilskynder nye ejere til at opdrætte dem. Normalt, de ikke betyde at avle deres hunde og føle sig en smule skyldig om kuldet de ved et uheld havde. Forældrene er smukke hunde og opdrættere har forældrenes papirer og vil vise dem til købere, der bede om at se dem for at være sikker på det er rigtigt, at de er registreret. De har simpelthen ikke vil have folk til at gøre flere hvalpe og vil kastrering deres egne hunde for at være sikker på at de ikke har mere heller.

Designer hunderacer, mens vidunderlige kæledyr, accepteres ikke af hvalp registre som American Kennel Klub. Mange gange, folk der opdrætter Goldendoodles, Schnoodles, eller en af ​​de andre forsætlige blandede racer folk ønsker beslutte, at de ikke vil bekymre sig om at finde et register, der kan acceptere disse hunde.

Selvfølgelig er der er dårlige grunde til ikke at registrere hunde, også. Nogle opdrættere ligeglad nok til at gøre en indsats. Andre er blevet udelukket fra den organisation, de plejede at bruge til at registrere deres hvalpe. Tal med opdrætteren og tjekke referencer, før du beslutter, at noget papir er ikke noget problem.