Hvalp: Hvorfor købe en hvalp Online? Tips

Stil spørgsmål når du køber en hvalp Online

Det er så let at forelske sig i en hvalp billede, stille et depositum og vent på din nye hvalp at ankomme. Men bare fordi det er nemt at købe en hvalp online er ingen grund til at være mindre forsigtige om at gøre dit køb, end du ville gøre, hvis du var at købe lokalt. Stil spørgsmål og når du har svar på dem alle, stille flere spørgsmål. Du ønsker ikke at opdage, at du har købt en usund hvalp fordi du ikke gør din forskning, før du blev forelsket.

 • Spørg altid om genetiske problemer i racen. Hvis du vil være sikker på forældrene ikke har en af ​​disse problemer, spørge, om de blev screenet og har passerer scoringer.
 • Find ud af om hvalpene får god ernæring. Opdrætteren bør være at bruge en god kvalitet mad, der ikke liste majsmel som den første ingrediens. Ideelt set bør fødevarer ikke indeholde ethvert måltid og kylling bør være den første bestanddel i kylling aromatiseret fødevarer. Dårlig ernæring i udviklingslandene hvalpe kan skabe varige problemer.
 • Spørg om vaccinationer og dyrlæge kontrol. Hvalpen skal have en ren sundhedsattest fra en dyrlæge og bør være opdateret på skud.
 • Glem ikke socialisering. Det er ikke sjovt at tilbringe de første fire eller fem uger af hvalpens nye liv prøver bare at overbevise det at lade dig tage det op og give det en cuddle. Spørg hvor ofte hvalpene spilles med, og hvor de er blevet rejst.

Anmeldelser af hvalpe til salg online

Du har talt med et par lokale avlere, talte til online opdrættere via e-mail og har bedt om referencer fra både, men du er stadig tøvende om at gøre en endelig beslutning. Hvis der kun var der noget andet, du kan gøre for at føle sig mere sikre ved at købe hvalpe til salg online. Faktisk er der en stor funktion på puppyfind.com, der hjælper folk med at finde ud af om de erfaringer andre har haft med en opdrætter, der bruger dette websted for at annoncere hvalpe.

Når du trækker op en hvalp registrerede enhed, vil du bemærke, at der er stjerner ved siden af ​​sælgers navn og et link til anmeldelser, der er blevet givet af tidligere købere. Hver opdrætter kan have op til fem stjerner. De beregnes af stjerneklassifikationer, som hver køber, der skriver en gennemgang af hans eller hendes erfaring med opdrætteren og hans eller hendes nye hvalp. Hvis du bemærker en opdrætter har mindre end fem stjerner, kontrollere anmeldelser, som nogle mennesker er meget glade for deres hund, men gav opdrætteren mindre end fem stjernede ratings.

Hvis du klikker på linket til anmeldelser, kan du læse de faktiske anmeldelser. I dem kan du finde ud af, hvor nyttigt opdrætteren var under hele processen, hvordan hvalpen ankom og om køberen var tilfreds med kvalitet og sundhed af hans eller hendes nye ven.

Fordele ved at købe en hvalp Online

Du ønsker en hunderace, der er temmelig sjældne. Du var glade for at finde en opdrætter lokalt, men at spændingen hurtigt vendt til skuffelse, når opdrætteren tilbudt at placere dig på ventelisten til kuldet, der vil blive født omkring to år fra nu. En hurtig søgning på puppyfind.com afslørede en hvalp klar til at gå nu blot et par timer væk. Mens du kører til lufthavnen for at afhente din hvalp et par dage senere, du indser, at du oplever en af ​​fordelene ved at købe en hvalp online. Der er flere andre gode ting om shopping for en hvalp online:

 • Folk, der handler online til hvalpe faktisk tendens til at være mere forsigtige under hele processen, end folk, der handler lokalt. Du vil sandsynligvis tjekke referencer for en online opdrætter, men ville ikke engang tænke på at gøre det, som du nusset en lokal hvalp i armene. Du vil sandsynligvis også tage sig tid til at finde ud af mere om hvalpens baggrund.
 • Online transaktioner er faktisk mere sikker end lokalt salg, da de fleste mennesker har en tendens til at bruge kontanter til at betale for en hvalp gennem en lokal opdrætter og bruge et kreditkort eller en spærret konto til at betale for salg online.

Shop Stort set for Real Hvalpe

Du har forsøgt at finde hvalpe i den lokale avis og er ligefrem frustrerede. Efter ugers søgen, du endelig fundet en opdrætter i rubrikannoncer, kun at have hele kuldet solgt før du kunne komme til kennel til at tage et kig på dem. Hvordan kan du finde hvalpen af ​​dine drømme, hvis du ikke kan finde nogen hvalpe på alle? Svaret er så tæt som din computer.

Du kan shoppe for hvalpe i nærheden af ​​dig online ved at bruge et site som puppyfind.com og begrænse søgeresultaterne til lokale hvalpe. Indstillinger som at lede efter hunde af en bestemt egenskab eller størrelse gør det nemt at indsnævre valg, hvis du ikke er sikker på, hvad race du ønsker at få.

Selvfølgelig, hvis du absolut ikke ønsker at shoppe for hvalpe online, kan du holde bider på papiret drengen før han får søndag udgave af sin papirpose, men husk på, at finde en hvalp online og købe det online, er to meget forskellige ting. Finde lokale hvalpe online betyder, at du kan gå se på hvalpene i person og vil være i stand til at opfylde forældrene. Selvfølgelig skal du stadig tjekke referencer, ligesom du ville gøre med en opdrætter, der ikke er lokal.

Være sikker du køber en hvalp Online

I en ideel verden, ville der ikke være nogen svindlere og alle opdrættere vil være ærlig og etisk. Desværre er verden ikke ideel, hvilket betyder, at du bliver nødt til at være sikker, når du køber en hvalp online. Der er nogle enkle ting, du kan gøre for at være sikker på du får hvalpen, du betaler for.

 • Når du udvælge en hvalp, så spørg opdrætteren at lave en kort video af hvalpen interagere med sine søskende og forældre. Hvis opdrætteren ikke har et videokamera, spørge, om han eller hun kan bruge et digitalt kamera til at gøre videoen. Mange nyere kameraer tilbyde denne mulighed. Hvis ikke, bede om nogle billeder af hele familien.
 • Nogle mennesker anbefaler anmoder opdrætteren til at omfatte et bestemt objekt i nogen billeder til at være sikker på at de blev taget for nylig, og opdrætteren har en kuld hvalpe klar til at gå.
 • Spørg, at opdrætters dyrlæge faxe en kopi af sundhedscertifikatet direkte til dig, så snart hvalpen får sin papirarbejde udfyldt. Sundhedscertifikatet skal indeholde oplysninger om hvalpens race og farve samt garantere, at hvalpen har haft vacciner.

Grunde Opdrættere Sælg Hunde Online

Du ønsker en hvalp, men du er sikker på ikke etisk opdrætter ville sælge hunde online. Efter alt, bør de have masser af lokale salg, ikke? Faktisk en hel del etiske opdrættere sælger hvalpe online og de har nogle gode grunde til at gøre det. Overraskende nok, at få flere penge er normalt ikke en af ​​dem. Salg online betyder at bruge flere penge og tid end at sælge lokalt, da opdrætteren har brug for at fuldføre en hel opgaver skib hvalpe.

 • Salg online betyder en opdrætter kan nå en verdensomspændende kundebase. Dette er især vigtigt, hvis han eller hun bor i et økonomisk tilbagestående område og er bange for, at mange lokale hvalpekøbere ikke vil være i stand til at give hvalpen den pleje, den fortjener. Efter alt, der kommer op med et par hundrede dollars for en enkelt gang køb er kun begyndelsen. Opdrætteren ønsker at være sikker på, at hvalpen får alle vaccinationer og loppe, kryds og hjerteorm preventatives.
 • En opdrætter, der bor alene, kan være nervøs om at have fremmede kommer til hans eller hendes hjem for at se på hvalpe af sikkerhedsgrunde. Uden at være i stand til at levere hvalpe, kan dette opdrætter ikke har hvalpe overhovedet. Hvis han eller hun sætte år i viser og avlshunde, ville det virkelig være et tab for hunden verden.

Diversificere Bloodlines Når du køber Hvalpe Online

Det ser ud til hver eneste hund af din yndlings race i dit område, kan spores tilbage til en lokal opdrætter. Du har en meget flot hanhvalp og han er virkelig ser ud til at være en smuk eksempel af racen. Du har besluttet at begynde at vise ham og er interesseret i at få en kvindelig hvalp at starte din egen kennel. Men du er temmelig sikker på, du skal få nogle nye blod i linjerne. Hvor kan du finde en ubeslægtet kuld hvalpe? En enkel måde at finde en anden afstamning er at købe hvalpe online.

 • Da du vil forsøge at oprette din helt egen vovse dynasti, vil du ønsker at være særlig forsigtig, som du søger efter hvalpe. Find et site som puppyfind.com, som hjælper opdrættere indeholde oplysninger om mesterskabet baggrunde og champion fædre ret på klassificerede oversigt over hver hvalp.
 • Hvis du ønsker at vise din nye hvalp, også kigge efter hvalpe, der har show potentiale. Finde disse oplysninger er så simpelt som at kigge på de klassificerede programoversigter. På puppyfind.com vil en vis kvalitet hvalp blive opført som havende show potentiel ret i annoncen.
 • Når du finder en hvalp du kan lide, email opdrætteren og spørge, om hvalpen har samme afstamning som din lokale hunde. Hvis svaret er nej, er du på vej til at opfylde din drøm.

Hvorfor købe en hvalp Online

Du nævnte, at du havde planer om at købe en hvalp online og dine venner og familie er absolut forfærdet. De tror, ​​du vil få rippet og insistere på, at alle opdrættere, der annoncerer online er svindlere. Nu er du nødt til at overbevise dem om, at der er masser af gode grunde til at shoppe online for hvalpe.

 • En god grund er, at der kan være absolut ingen hvalpe til rådighed i nærheden af ​​dig. For eksempel, hvis du bor i Nome, Alaska, Pomeranians er sandsynligvis i virkelig mangelvare.
 • Nogle gange, lokale avlere er temmelig skræmmende. Hvis du er omgivet af hvalp møller, kan gå online være din eneste chance for at finde en dedikeret, ansvarlig opdrætter af show kvalitet hvalpe.
 • Hvis du køber en hvalp, der ikke er lokal og beslutter at flyve til opdrætteren beliggenhed, udvælge en hvalp og flyve hjem med det, kan du endelig klemme i denne ferie du har haft lyst til at tage, mens du er ud af staten.
 • Bevæbnet med sund fornuft og en spærret konto, kan du shoppe for en hvalp uden at miste din skjorte. Den spærrede konto holder dine penge, indtil du modtager din hvalp og underskrive på den aftale, som betyder, svindlere kan ikke løbe væk med dine penge.