Hvad Urter Kan jeg tage for Prostata Sundhed?

Hvad Urter Kan jeg tage for Prostata Sundhed?

Hvis du nogensinde har spekuleret over, "hvad urter kan jeg tage for prostata sundhed?" svaret er simpelt. Der er flere naturlægemidler, som bør hjælpe med at holde dig og din prostata i god stand. Vær sikker på at tale med din læge om eventuelle symptomer, du har, og fortæl din læge om naturlægemidler og kosttilskud du tager.

Om din Prostata

Prostata ligger mellem blæren og urinrøret og er en del af den mandlige reproduktive system. Prostata funktion er at sende sæd ud af penis under ejakulation. En del af den væske, der udskilles fra sæden har et stof, der hjælper med at neutralisere skeden surhedsgrad og hjælper spermatozoer bedre nå ægget til befrugtning.

Der er flere sygdomme, der kan påvirke prostata herunder prostatitis, benign prostatahyperplasi og prostatacancer. Prostatitis er en betændelse i prostata er forårsaget af en bakterie-infektion, og kan også forårsage intermitterende urinvejsinfektioner. Benign prostatahyperplasi er en forstørrelse af prostata fra cyster, der danner og forårsager ikke kun et øget behov for at tisse, men kan også forårsage blæresten. Godartet prostatahypertrofi er næsten altid ses hos mænd over 50 år og menes at være forårsaget af høje koncentrationer af testosteron i prostata på grund af dårlig dræning. Prostatacancer er typisk en langsomt voksende kræft, der dannes i prostata og kan forårsage smertefuld vandladning, erektil dysfunktion, og hvis venstre ubehandlet kan føre til døden.

Hvad Urter Kan jeg tage for Prostata Sundhed

Heldigvis er der flere urter anbefales til at hjælpe med at holde prostata sund. De fleste af disse er let tilgængelige på vitamin eller supplere detailhandlere og nogle er endda sælges i købmandsforretninger.

  • Serenoa repens, eller Saw Palmetto bær, er indfødte til Nordamerika og vokser primært i de sydlige stater. De små sorte bær er høstet og produceret i et mundtligt supplement. I undersøgelser konstateret af National Institutes of Health (NIH), Savpalme bær bruges til at hjælpe med at behandle benign prostatahyperplasi ved at reducere inflammation. Savpalmens bær indeholder ingredienser capronsyre, laurinsyre og palmitinsyre, der også menes at øge sædproduktion, inhibere væksten af ​​cyster i prostata og forbedre urin flow.
  • Curcurbia pepo eller græskarkerner, indeholder et uddrag, som menes at hjælpe urin funktion. Da mange prostata lidelser påvirker urinvejene, kan tage græskar frø ekstrakt hjælpe prostata funktion.
  • Pygeum africanum er et træ indfødte til Afrika og en ekstrakt af barken anvendes til behandling af en forstørret prostata. Ingredienserne i Pygeum africanum omfatter beta-sitosterol, triterpener og ferulic syrer og arbejde ved at reducere trangen til ofte tisse og kan også medvirke til at reducere cyster fra benign prostatahyperplasi.
  • Hørfrø hjælp stigning prostata sundhed ved at reducere koncentrationen af ​​testosteron i prostata. Hørfrø indeholder fiber, omega-3 fedtsyrer, og lignaner. Ud over at reducere koncentrationen af ​​testosteron, kan lignan også medvirke til at reducere forstørrede prostata, som igen forbedrer urin funktion og reducerer smerte.
  • Grøn te, der forbruges ofte af asiatiske mænd, der menes at være en af ​​grundene til asiaterne har mindre forekomst af prostatakræft end mænd i den vestlige verden. En af komponenterne i grøn te er catechin som har vist sig at neutralisere kræftceller og mindske yderligere skader.

Hvor kan jeg købe

Nu hvor du har besvaret spørgsmålet: "Hvad urter, jeg kan tage for prostata sundhed?" det er tid til at købe dem, du ønsker at indarbejde i din sundhedspleje regime. Disse forhandlere tilbyder kosttilskud indeholdende urter, du har brug:

  • GNC
  • Vitamin Shoppe
  • Naturlægemidler
  • Vitacost
  • Drugstore.com