Hvad skal Wear til familieportrætter

Hvad skal Wear til familieportrætter


Det tøj, du vælger til din familie portræt er vigtigt for det overordnede udseende og varig skønhed af dit billede. Ideelt set vil dine outfits koordinere på et vist niveau, der giver dit portræt et sammenhængende udseende, mens du stadig vise de individuelle personligheder og stilarter dine familiemedlemmer. Med lidt forudgående planlægning og nogle praktiske tips, kan du samle en gruppe af outfits, der vil være perfekt til dit portræt.

Inspiration til din familie Photo Beklædning

Før du beslutter dig på dine outfits til din familie portræt, hjælper det at få nogle inspiration fra andre succesfulde ensembler. Afhængigt af humør du håber at opnå, kan du finde lige hvad du har brug for din gruppering.

Casual Efteråret portræt

Hvad skal Wear til familieportrætter

Fall er en populær tid til at tage familiebilleder, da du kan bruge portrættet af din ferie lykønskningskort senere på året. Hvis du vil tage din familie billede udenfor i efteråret, og ønsker at holde det afslappet, overveje nogle af disse ideer:

 • Vælg efterår farver, såsom brun, guld, grøn og gul.
 • Hold de voksnes påklædning neutral, men samtidig give popper af farve og mønster med børnene.
 • Vælg behageligt tøj, så alle forbliver afslappet.

Fun forår eller sommer Foto

Hvad skal Wear til familieportrætter

Forår og sommer er også gode sæsoner for udendørs fotos. For at fange skønheden i din indstilling og det sjove humør, holde disse tips i tankerne:

 • Tænk over hvad du måske bære til en familie picnic. Dette giver en naturlig, sjov udseende til denne type foto.
 • Har mænd og drenge slid simple, collared skjorter, og klæde piger og kvinder i foråret nederdele og kjoler. Det gør billedet lidt mere formel uden indelukket.
 • Vælg forårsfarver, ligesom grøn, blå, gul og pink.

Formel eller Holiday Photo

Hvad skal Wear til familieportrætter

For en formel eller ferie portræt, kan du vælge at matche dine outfits til din baggrund eller beholde din indstilling almindelig og enkel. Husk på disse tip i tankerne:

 • Dress kvinder og piger i nederdele, kjoler eller pantsuits til øjeblikkelig formalitet. Tilsvarende bør drenge og mænd bære sport jakker og slips.
 • Vælg en eller to farver til at bære hele billedet, ved hjælp af disse toner i tøj, tilbehør som slips og tørklæder, og i baggrunden.
 • Hvis du elsker den matchede udseende, overveje at have de små drenge matche mændene og de små piger passer kvinderne.

Tips om hvad til at bære for familieportrætter

Ved valget dine outfits, skal du overveje sæsonen, stemningen, indstillingen, og niveauet af formalitet, du har i tankerne til dit billede. Hvis du vælger tøj, der supplerer disse væsentlige elementer i dit billede, har du et portræt, du vil elske i mange år fremover.

Vælg Koordinerende, men ikke identiske, Udklædning

Målet med enhver gruppe skud er at lede beskuerens opmærksomhed på personens ansigt. Ingen familiemedlem skal skille sig ud eller distrahere fra de øvrige medlemmer af klanen. For at opnå dette mål, er det vigtigt at fokusere på at koordinere outfits. Det betyder ikke, at alle i billedet skal bære identiske outfits. Snarere, ideen er at sikre et familiemedlem ikke vises iført shorts og en tank top, når resten af ​​gruppen er sportslige khakis og langærmede knappen ned shirts. Du bliver nødt til at tilbyde vejledning om outfits forvejen.

Overvej Tøj Color

Modstridende farver kan væsentligt forringe skønheden i dit portræt og andre toner kan gøre familiemedlemmer synes udvasket eller få folk til at falde sammen med baggrunden. Tag dig tid til at tænke over de bedste farver til at bære for din familie portræt i betragtning af den indstilling, familiemedlems farve, og det område i dit hjem, hvor du vil vise billederne.

Stick med Simple Tøj

Med gruppebilleder, mindre er mere. Det er bedst at holde sig til ensfarvet tøj til at holde fokus på familiemedlemmer - ikke deres outfits. Tøj skal være fri for distraktioner eller travle mønstre, såsom følgende:

 • Stripes
 • Prikker
 • Plaider
 • Kontrol
 • Paisley
 • Grafisk design
 • Firmalogoer

Undgå at bære chunky eller reflekterende smykker, der vil distrahere fra dit ansigt. Classic, enkle stykker, såsom perle øreringe eller plain guld halskæder, er fint.

Husk Indstilling og Season

I overvejelserne dit tøj, er det nemt at overse indstillingen for dit foto. Dog kan nogle indstillinger virkelig diktere, hvad du slid. For eksempel ville en strand shot ser fjollet, hvis familie var iført formelle vinter påklædning. Ud over at matche stemningen i indstillingen, kan du også hente toner fra din baggrund. Efterår-tonet tøj ser godt imod falder blade, og forårsfarver se frisk mod et felt af blomster.

Overvej Mood og Formality Level

Den formalitet niveau og generelle stemning af dit portræt er også vigtige. For sjov, afslappet fotos, jeans er helt passende. Men hvis du tager en formel familieportræt du ønsker at vælge flere konservative ensembler som kjoler til kvinder og piger og dragter til mænd og drenge. Outfits brug for at koordinere med den overordnede stemning, men også med hinanden. For eksempel behøver du ikke ønsker en person i jeans og alle andre i jakkesæt.

Keep It Classic

Du har sikkert set tilbage gennem gamle familieportrætter og lo på Bell bunde eller skulderpuder, der var trendy på det tidspunkt billedet blev taget. Så meget som muligt, så prøv at holde din outfits classic til at holde dit billede fra at blive dateret i de kommende år. Hold dig væk fra modetrends som leggings, ujævne hemlines og usædvanlige denim vaske. Vælg grundlæggende stilarter som rullekrave, enkle trøjer eller andre klassikere.

Undgå for meget udsat hud

Udsat hud kan distrahere øjet væk fra ansigterne i et foto, så mange fotografer anbefaler emner bære lange ærmer, eller mindst tre-kvart lange ærmer under gruppebilleder. Det er også vigtigt at huske, at kaster halsudskæringer og super korte hemlines vil distrahere fra motivets ansigt. V-hals, firkantede-hals, og turtlenecks fungerer godt i gruppebilleder.

Glem ikke dine fødder

Hvis din fotograf skyder fuld længde skud, derefter foretage visse dine sko følge samme farveskema som resten af ​​dit outfit. Neutrale sko, som buff, hvid, sort, eller brun er normalt en god indsats. Bare fødder er sjovt i en strand foto eller andre meget afslappet skud.

Ophold behageligt og afslappet

Uanset hvad du vælger at bære for din familie portræt, sørge for alle føler sig godt tilpas og afslappet i deres tøj. Dette vil føre til smukke smil og naturlige stillinger, og du vil ende op med en smuk familie foto, du vil elske at vise i mange år fremover.