Hvad skal man gøre, når der ikke I Dos

Hvad skal man gøre, når der ikke I Dos
Det er normalt en trist situation, når et bryllup er afblæst. Når det sker, selv om, er du nødt til at sætte dine big-pige bukser på og tage sig af nogle ting. Det er det rigtige at gøre, og du bør tage sig af tingene hellere før end senere.

Fortæl Gæster

Den første ting er at fortælle de inviterede gæster, at brylluppet ikke kommer til at ske. En simpel håndskrevet note eller trykte kort er acceptabelt at gøre annonceringen. Hvis brylluppet er afblæst for tæt på bryllup dato til mail meddelelser, så hverve familiemedlemmer og venner til at ringe hver bryllup gæst. Uanset hvad, er ikke påkrævet en forklaring. Gæsterne skal blot informeres om, at brylluppet ikke vil finde sted.

Annuller Leverandører

Kontakt alle de bryllup sælgere, du har hyret til arrangementet for at annullere. Indskud kan eller ikke kan blive returneret til dig. Det afhænger af den politik, er angivet i din leverandør kontrakter. Nogle tilbyder en hel eller delvis refusion, hvis aflysningen er inden en bestemt dato. Andre leverandører indsamle en ikke-refunderbart depositum.

Aflever Gaver

Alle gaver skal returneres til dine gæster. Dette omfatter engagement gaver, brudesuiter bruser gaver og eventuelle bryllup gaver, som du allerede har modtaget. Medtag en note med den returnerede gave takke dem for gaven og siger, at du ikke føler sig trygge holde gave "efter omstændighederne". Hvis du har brugt en gave, der blev givet til dig, så du enten nødt til at købe en erstatning post for at vende tilbage eller give den monetære værdi af gaven til den gave giveren.

Refundere Attendants

Brudepiger og groomsmen også brug godtgørelse for nogen af ​​deres out-of-pocket udgifter. Dette omfatter køb kjoler eller anden påklædning, og leje eller købe smoking. Fly billetter allerede købt og hotelværelser, der er blevet reserveret, pådrage afbestillingsgebyrer også godtgøres.

Hvis gommen eller hans familie er villig, kan de opdele de omkostninger, som du pådrager med dig. Hvis ikke, så er du ansvarlig for at dække disse omkostninger på egen hånd eller med hjælp fra din familie. Ifølge etikette, det er den rigtige ting at gøre, når et bryllup er aflyst.