Hvad skal man gøre med Skinny Legs?

Wе mistanke om, at halvdelen af ​​kvinderne vil undre sig det spørgsmål, De vil udbryde "Hvad gør man med tynde ben?" - "! Selvfølgelig fryde". Dog vil ikke alle reagerer på denne måde.

Tynde ben - forskellige typer

Tynde ben kan være anderledes. For at afgøre, hvad de skal gøre, hvis du har tynde ben, se på kroppen som en helhed. Din højde og buste talje-hofter proportioner, samt formen af ​​benene stadig ligegyldigt ...

Figur typer

"En model"

Ttall, som regel med brede skuldre, små bryster og hofter, tynde ben. Kig på verdens catwalks - du vil se piger af denne type! Hvis dine parametre nemt kan konkurrere med dem i Kate Moss, så hele spektret af kjoler og sko er til din rådighed. Men hvis du ikke ønsker at fremhæve din højde, så prøv at bære tætsiddende tøj med løstsiddende dem - stramme bukser med et bat ærme bluse, en T-shirt med en lang bred nederdel, etc.

"Tommelise"

Kort eller af middelhøjde, slanke ben, små bryster, snarere smalle hofter. Kvinder med denne kropstype forblive ung i lang tid, og holde ligne teenagepiger, selv når pensioneret! Denne forfatning er meget godt - du kan bære noget. Tight outfits ser godt ud, fordi tallet er proportional. Dog kan følgende funktion være bittert - knæ kan ikke røre, når du står ene fod tæt på den anden. Det handler ikke om krumning af benene, men deres specifikke placering som til hoftebenet. Hvis det handler om dig, undgå leggings, klokke-bottom jeans og bukser. Desuden, ikke bære plateausko; bedre vælge hæle!

"Omvendt trapez"

Høj eller medium højde, brede skuldre, udviklet bryst og / eller en storslået buste, ikke en tynd talje, snarere smalle hofter og velformede ben. Selvom benene kan være lige slank, ikke mager, "toppen" opvejer - og de ser næsten knoklet! Bær brede, lige bukser, løse nederdele og jakker med en klar silhuet.

Tynde ben - hvad de skal bære, og ikke til at bære?

På trods af at tynde ben kan være helt anderledes i forskellige tal typer, kan vi give dig nogle generelle еips om garderobe.

Hvad skal man gøre med Skinny Legs?

Din garderobe bør omfatte:

 • Lige Classic krøllede bukser.
 • Løse fit bukser.
 • Pencil skirt
 • En løs maxi nederdel
 • En lige midi nederdel
 • A-line skørt lige under knæet.

Tabuer:

 • Brede shorts lige over knæet
 • Wedge eller tunge plateausko
 • Spidse tå sko
 • Tætsiddende mini-skørt (over 20 cm fra knæ)
 • Puffy mini-nederdel.

Bortset fra de ting, der fortjener en konkret "Yes!" Og tabuer, der er elementer af tøj, der er værd at bære kun i visse kombinationer. For eksempel kan du bære leggings med en tunika eller en kort kjole, stramme jeans med en skjorte, sweater eller en jakke, der dækker dine lår mv

Kan Workout Gør mine ben Mindre Skinny?

Tøj og den rigtige stil er naturligvis vigtig. Men du kan udøve dine ben til at gøre dem mindre mager.

Vi vil straks advare dig mod forsøg på at få pæne ben ved at spise. Hvis du begynder at spise fire hotdogs per dag og færdiggøre din kost med kager, du vil udvikle fedt på dine hofter og mave, og benene vil begynde at tage på i vægt, når alt andet ligner en bunke af fedt!

Du må hellere træning! Start jogging i parken. Prøv at gå mere. Det er også nyttigt at cykle (eller motion på en stationær cykel) og svømme regelmæssigt.

Begynde at gøre morgen øvelser. Fokus på øvelser for benene.

Desuden, så glem ikke om fitnesscentre, hvor erfarne instruktører vil vise dig den mest hensigtsmæssige ordning med øvelser for slanke atletiske ben!