Hvad skal gøre, når dit Kid ikke ønsker at vokse op

Hvad skal gøre, når dit Kid ikke ønsker at vokse op
De fleste børn kan ikke vente på deres fødselsdage. De er altid at gøre en indsats for at vises ældre end de er, ligesom at sige at de er syv i stedet for seks år ti måneder gammel.

Folk er blevet så vant til at antage, at børn kan bare ikke vente med at vokse op, er de ofte chokeret over at høre om børn, der græder, fordi deres fødselsdag er i horisonten.

Kaylie femte fødselsdag

Kaylie, en blond hår, grønne øjne lille pige indså hendes fødselsdag var blot fem dage væk.

"Hun gjorde udsagn hele året, som hun ønskede at være fire år gammel for evigt. Vi regnede hun ville vokse ud af det, eller være alt for ophidset til kage og gaver. Men da hendes fødselsdag var kun fem dage væk, hun hulkede og græd og sagde, at hun ikke ønskede at vende fem, "sagde Stephanie, Kaylie mor. "Min mand George og jeg vidste ikke, hvad de skal mene. Vi var bekymret, hvis der var et problem. De fleste børn ser frem til at være stor. "

Hvad skal man gøre

Hvis du finder dig selv i en lignende situation Stephanie og Georges, er der nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dit barn gøre overgange.

Slap

Det er godt at huske på, at selv når du barns adfærd er gådefuldt eller modsatte af, hvad du forventer, at det ikke altid ensbetydende med at der er et problem.

Hvert barn udvikler i deres eget tempo. Nogle gange, børn ikke er klar til at gå i børnehave, mens andre ikke er klar til at prøve svømning.

Desuden, måske er de bare nyder at være dem lige i dette øjeblik, de bare ikke vil have det til ende, så du skal ikke bekymre dig! Det er nok en stor tegn du laver et stort stykke arbejde.

Gøre overgangen lettere

Det er det, Stephanie og George gjorde for at hjælpe deres barn klare:

  • "Da Kaylie ikke var klar til at være på fem år, vi fortalte hende, vi ikke behøvede at fejre hendes fødselsdag med det samme."
  • "Plus, hvis hun ikke ønsker at være fem, så hun kunne fire år og tolv måneder."
  • "I stedet for hendes fødselsdag, vi fortalte hende, vi ville fejre Kaylie dag, hvor vi ville give hende gaver, bare fordi vi ønskede at vise hende, hvor glade vi var, hun er i vores liv, spise kage, bare fordi vi elsker det, blæse ud stearinlys, fordi det er sjov og de ser smuk, og synge en sang hun kan lide i stedet for fødselsdagen. "

Kaylie var så glad, hun lo og var munter. Hun var glad for at hun ikke behøvede at give slip på at være fire, og hun fik at fejre hendes fødselsdag hendes måde. Det hjalp hende til at føle bemyndiget til at træffe beslutninger om sin egen fødselsdag.

Lad vores børn nyde at være børn

De fleste alle har en hukommelse, de nyder. Hvem vil disse erindringer at ende? Ikke mig!

Så selv hvis dit barn ser lidt i fortiden, eller er uvillig i øjeblikket til at marchere ind i fremtiden, ikke stress om det for meget. Bare nyde hvor de er i det øjeblik, ligesom de gør.

Hvad har du gjort for at hjælpe dine børn at gøre deres overgange lettere?

Tak for læsning!