Hvad skal gøre, når dine børn vil ikke samarbejde

Hvad skal gøre, når dine børn vil ikke samarbejde
Den undlader aldrig. Du er nødt til at forlade huset i fem minutter. Et barn doesnâ € ™ t ønsker at stoppe med at spille sin guitar, og den anden har besluttet at tage skoene af og slid hendes sokker ligesom handsker.

Selv når børnene grave deres hælene i og være modstandsdygtige over for de ting, du har brug for at få udført, er der en måde at hjælpe dem hjælpe dig.

Break Down Steps i Mini Steps

Hvis du har brug for noget til at ske, og du har brug for dine børn om bord med dig, nedbryde skridt ind mini skridt kan være meget effektiv til en række forskellige scenarier, især hvis du er i stand til at bruge din kreativitet.

Mini trin gør du trin væk fra at blive trukket ind i uoverensstemmelser.

Indse Itâ € ™ s ikke altid om at få hende Way

Der er ofte mange andre beskeder skjult i en formodet magtkamp. Mange gange, ita € ™ s om jeg har brug for et knus, eller Iâ € ™ m virkelig sultne og keder sig og donâ € ™ t ønsker at vente til middag længere.

En arbejdsgruppe Eksempel

Dit barn har besluttet, at det er tid for dig at spille med hende i hendes soveværelse lige midt på, når du er madlavning middag, og du har rå hamburger kød over dine hænder.

Du foreslår at spille i køkkenet med hende i stedet. Hun siger ingen måde og virker trist, håber hun vil få sin måde dette øjeblik.

Bly stedet for Argumentere

I stedet for at fortælle dit barn ingen eller forklare, hvorfor du canâ € ™ t rumme hende nu, skifte gear og føre dit barn gennem en række meget små skridt, der vil hjælpe hende samarbejde med dig.

Forsinke din reaktion, og sige til dit barn, ja, snart. Kunne hun venligst få legetøjet kat fra stuen legetøj kasse og bringe det ind i køkkenet? Nu kunne hun venligst få at gård? Nu vil hun få landmanden? Og den fremmede, der kommer til at besøge stuehuset.

Og selvfølgelig, du har brug for grise og heste på gården. Kan lige så godt få dem også.

Så spørg hende, jeg spekulerer på, om de dyr som den fremmede eller ej?

Før du ved af det, kan dit barn glemme alt om at spille i hendes værelse og i stedet blive trukket ind i en fortælling i køkkenet.

Hvad skal gøre, når det doesnâ € ™ t arbejde

Afhængig af din childâ € ™ s temperament, kan du have problemer med at få dit barn til at engagere sig med dig. Donâ € ™ t fortvivlelse. Nogle børn har bare brug for tid til at køle lidt ned. Derefter tilbyde en anden crazy legetøj scenario, når dit barn virker mere åbne over for det.

Tak for læsning!