Hvad skal du se efter i en Wedding Catering-Del 1

Hvad skal du se efter i en Wedding Catering-Del 1


Når det kommer til bryllup cateringvirksomheder, store navne og smarte reklamemateriale ikke nødvendigvis en garanti for kvalitet. Heller ikke en dyrere menu garanti bedre prøvesmagning fødevarer. Det er vigtigt at være i stand til at se ud over salgsfremmende gimmicks at adskille glitz og flash fra kvalitet catering.

Her er nogle grundlæggende kriterier, der kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning til et bryllup restauratøren.

  • Gode ​​bryllup cateringvirksomheder er tilgængelige og lydhør.
  • Gode ​​bryllup cateringvirksomheder opretholde en professionel attitude.
  • Gode ​​bryllup cateringvirksomheder frivilligt information uden at blive spurgt.
  • Gode ​​bryllup cateringvirksomheder er fleksible.

Gode ​​Bryllup Caterers er tilgængelige og Responsive

Du absolut vil et bryllup restauratøren, der returnerer opkald hurtigt og er lydhøre over for dine spørgsmål. Så travlt som du kommer til at være, jo mindre frem og tilbage mellem dig og dit bryllup restauratøren, jo bedre. Hvis din restauratøren tager en uge til at reagere på et telefonopkald og besvarer to ud af fire spørgsmål om din e-mail, er det sandsynligvis ikke et godt tegn.

Aldrig acceptere, "Jeg har været optaget" som en undskyldning for dårlig opfølgning. Professionel bryllup cateringvirksomheder skal vide, hvordan at balancere deres tid og energi mellem klienter. Hvis de ikke kan udføre denne simple opgave, hvordan kan de påberåbes at orkestrere et bryllup for 200 personer?

Gode ​​Bryllup Caterers er professionelle

En medarbejder er en afspejling af det selskab, de arbejder for. Din catering kontakt bør være på tid til din udnævnelse, klædt behørigt og klar til at tale forretning.

Det første møde bør handle om at diskutere dit bryllup vision, snarere end at sælge catering pakker. En professionel bryllup restauratøren bør tage sig tid til at lære dig at kende en lille smule, før skubbe menuer. På den anden side, betyder det ikke, at brylluppet restauratøren ikke skal være parat til at vise dig et portefølje af hendes arbejde på det første møde. Men der er en forskel mellem at diskutere muligheder og skubber en catering pakke af hensyn til et par ekstra dollars. Desuden god bryllup cateringvirksomheder er altid parate til at give dig en liste over faglige referencer.

God Wedding Caterers Volunteer Information uopfordret

Lad os se det i øjnene. Bryllup cateringvirksomheder drive en virksomhed og har brug for at tjene penge ligesom alle andre. Dog vil godt bryllup cateringvirksomheder give dig alle de oplysninger, du har brug for op foran, før du foretager din beslutning. Det er simpelthen god forretningsskik. For eksempel er der hvis vil være visse yderligere lønomkostninger, der er forbundet med en pakke bartender gebyrer, Garderobe gebyrer etc.), skal du vide disse oplysninger, før du underskriver kontrakten. Eller hvis der er en mulighed for, at du ikke vil være i stand til at have en vis ingrediens i dig entrée skyldes sæsonudsving, er du nødt til at blive informeret forud for afslutningen af ​​forhandlingerne.

Gode ​​Bryllup Caterers er fleksible

Lidt fleksibilitet rækker langt. Dit bryllup restauratøren skal være villig til at tilpasse din bryllup pakke og foretage mindre udskiftninger uden væsentlig ændring af omkostningerne. Mens du ikke skal forvente at erstatte filet mignon til kylling uden at betale et par ekstra dollars, mindre ændringer såsom at skifte en salatdressing eller dessert garniture bør være relativt let at imødekomme.

Se venligst: Hvad skal du se efter i en bryllup Catering: Del 2

  • Hvordan til at læse en catering kontrakt.
  • Rimelige og urimelige anmodninger
  • At sammensætte en catering menu.

Relaterede links

  • Planlægger et bryllup
  • Bryllup Omdrejningspunktet
  • At vælge en Wedding Blomsterhandler
  • Leje en Wedding Planner
  • Billig bryllup