Hvad skaber Coffee Sund

Hvad skaber Coffee Sund

Nogle morgener Det kan synes som duften af ​​kaffe kommer fra køkkenet er det eneste, der kan få dig ud af sengen. Heldigvis moderne forskning omfatter nu en masse gode nyheder for kaffe drikker og påpeger mange af de sundhedsmæssige fordele ved denne dejlige drik.

Otte vigtige sundhedsmæssige fordele

1. Antioxidanter

I 2005 Dr. Vinson fra University of Scranton forbløffet verden, da han meddelte, at hans forskning har vist, kaffe at være nummer et kilde til antioxidanter i den amerikanske kost. Han anfører, at intet andet selv kommer tæt. Antioxidanter er vist at forhindre cellebeskadigelse og sænke risikoen for visse typer af sygdomme.

2. Forhindrer Diabetes

Adskillige undersøgelser har vist en reduceret forekomst af type 2-diabetes blandt kaffedrikkere. Dr. Hu fra Harvard revideret ni undersøgelser og fandt, at patienter, som rapporterede drikke seks til syv kopper kaffe om dagen har en 35% mindre sandsynligt chance for at udvikle type 2-diabetes i forhold til emner, der drak mindre end to kopper om dagen.

3. Forhindrer hjertesvigt

The American Heart Association offentliggjorde en undersøgelse, der viser et omvendt forhold mellem den daglige kaffe forbrug og udvikling af hjertesvigt. Den største beskyttelse, når sammenlignet med ikke-kaffedrikkere var forbundet med deltagere, der forbruges i gennemsnit fire portioner om dagen kaffe.

4. Forebyggelse af Alzheimers sygdom

Kaffe er blevet forbundet med en nedsat risiko for Alzheimers i flere undersøgelser. Den koffein i kaffe synes at virke som et beskyttende middel i hjernen og arbejder for at forbedre kognitiv funktion.

5. Cancer Prevention

Den amerikanske Institute of Cancer Research hedder er der over 1.000 undersøgelser om kaffe og dens indvirkning på udviklingen af ​​kræft. Kaffe er en rig kilde til fytokemikalier, som er kendt for deres beskyttende karakter. Forbruget af kaffe er forbundet med en lavere risiko for udvikling af visse former for cancer.

6. Elevate Mood

Kaffe kan forbedre dit humør, da koffein er kendt for at binde sig til receptorer i hjernen herom humør. Koffein kan øge frigivelsen af ​​neurotransmitteren dopamin, som har en positiv effekt på følelser.

Den september 2011-udgaven af ​​Archives of Internal Medicine rapporter om en undersøgelse undersøger kvinder og kaffe forbrug. Undersøgelsen blev gennemført over en tiårig periode, og konkluderede, at kvinder, der drak 2-3 kopper kaffe om dagen var 15% mindre tilbøjelige til at udvikle depression sammenlignet med kvinder, der drak mindre kaffe om dagen. Satsen gik op til 20% hos kvinder, der drak 4 kopper om dagen.

7. Forbedre opmærksomhed span

Har vist Coffee at forbedre opmærksomhed span. En omfattende litteraturgennemgang på koffein som en opmærksomhed forstærker blev offentliggjort i Psychopharmacology. Forskere opdagede, at koffein har udbredte positive virkninger på opmærksomhed.

Koffeinholdige kaffe viser forbedringer med både kort sigt og vedvarende opmærksomhed. Forskerne angiver de positive virkninger af koffein på opmærksomhed er mere udbredt end tidligere forventet.

8. Ernæringsmæssige fordele

Kaffe giver vigtige næringsstoffer til kosten. En enkelt kop kaffe indeholder 11% af de væsentlige daglige behov af riboflavin (vitamin B2), 2% af både thiamin og niacin (vitamin B3), og 6% af pantothensyre (vitamin B5). Da mange kaffedrikkere forbruge mere end én kop om dagen, kan disse beløb hurtigt fordoble eller tredoble.

Nyd med måde

Kaffe indeholder koffein, hvilket er et nydelsesmiddel. For meget koffein kan forårsage nervøsitet, søvnløshed og angst. Når indtages i moderate mængder, kan kaffe være utroligt gavnligt.