Hvad Pranks Kan jeg spille på min forældre?

Hvad Pranks Kan jeg spille på min forældre?


Nogle teenage børn kan ofte stille spørgsmålet: "Hvad drengestreger kan jeg spille på mine forældre?" for sig selv, men sjældent kan de tænke på drengestreger, der er så gode som dem, opdaget i en gruppe af gode og kloge, venner. Aprilsnarsdag er en ideel tid til at trække nogle pranks på dine forældre, alle i god sjov selvfølgelig. Som med alle drengestreger, skal du være meget forsigtige med, hvordan ekstrem din pranking bliver. Hvis du går for vidt, kan du helt sikkert ende i nogle alvorlige problemer med din mor og far, eller endda loven. Ødelæg aldrig ejendom eller gøre noget, der ikke er lovligt i din tilstand. Ting som gør et stort rod i dit hjem, eller bryde noget, vil sandsynligvis få dig i nogle problemer, så holder det i tankerne så godt. Afhængigt af hvordan fastsat tilbage dine forældre er, at trække et par drengestreger på dem kan enten ende i latter, eller med at du bliver straffet for et godt stykke tid.

Hvad Pranks Kan jeg spille på min forældre Prank Idéer

Nu, hvis du har besluttet at trække en prank på mor eller far er værd at risikoen for at blive jordet, så vil du ønsker at vælge en god og sjov, sjov til at trække. Der er hundredvis af forskellige drengestreger derude, og nye bliver skabt hele tiden. Du kan prøve at brainstorme på egen hånd og tænke på noget, få en gruppe af venner eller søskende sammen for at hjælpe dig med at tænke på nogle sjove drengestreger, eller endda se online og i bøger for unikke prank ideer. Nogle relativt harmløse, og sjove drengestreger at trække på dine forældre er:

 • '"Jell-O Water" ": Skru mesh hætten på vaskens hane og fyld den op med Jell-O pulver. Når vandet er tændt igen, vil det komme ud farvet.
  • Du kan også gøre det samme trick med mælk, eller pandekage mix,
 • "" Bugs i Korn «: Gå købe nogle plastik bugs, den type, der ser ægte, og sætte en eller to ind i dine forældres favorit korn boks. Når de går til at spise deres morgenmad, vil de få en ubehagelig overraskelse.
  • Som med gelé trick, der er flere variationer af denne trick. Næsten enhver form for mad værker til dette trick faktisk.
 • »" Slippery Doors '": Put vaseline eller baby olie, på alle dørhåndtag i dit ofrets hjem, og derefter bede dem om at gå i det næste værelse og få dig noget.
 • '"Tøj Swap'": Byt din mors tøj med tøj i din fars side af skabet eller skuffen. Dette virker også på brødre og søstre, hvis du har yngre søskende af det modsatte køn.
 • '"Rubber hane«: Sæt en elastik, en klar en er nok bedst, omkring vandhanen sprøjten aftrækkeren i køkkenet, vil den næste person til at bruge vasken få gennemblødt.
 • '"Hvor er toiletpapir ?!" "Skjul alle toiletpapir omkring huset i tilfældige steder, såsom køleskab eller spisekammer.
 • '"Rådne æble" ": Bor et hul i et æble og sætte en gummiagtig orm inde i den.


Der er mange ressourcer, hvis du søger at finde en god prank du kan spille på dine forældre. Bøger, film, tv-shows, ideer fra dine venner og endda drengestreger, du har brugt på dine venner kan give dig gode ideer til at trække nogle store drengestreger på dine forældre.