Hvad koster erhvervsforsikring Cost

Hvad koster erhvervsforsikring Cost
Erhvervsforsikring priserne varierer.

Hvor meget koster erhvervsforsikring koste? Der er en bred vifte af faktorer, der kan påvirke omkostningerne tilstrækkeligt dækker din forretning. De fleste virksomhedsejere bekymre sig, at de betaler for meget for deres forsikringsdækning.

Steve Brooks, forsikring ekspert og formand for Steve Brooks Insurance Services, deler vigtige oplysninger med LoveToKnow læsere om de omkostninger, der er forbundet med erhvervsforsikring samt måder at spare nogle penge, når shoppe rundt for den bedste dækning.

Hvad er erhvervsforsikring?

Forretning forsikringspolicer tilbyde dækning for ejendom, der ejes af virksomheden, herunder de faktiske bygninger, inventar, råvarer, kontorudstyr og mere. Erhvervsforsikring giver også beskyttelse ansvar for at beskytte virksomheden i tilfælde af enhver form for retssag.

Hvorfor skal virksomhedsejere købe forsikring?

Uanset hvor stor eller lille din virksomhed, du altid vende ansvar. Det betyder, at din virksomhed kan blive holdt ansvarlige, hvis nogen lider en personskade eller skade på deres ejendom, mens du besøger dit kontor, eller ved hjælp af et produkt, som din virksomhed. Desuden er alle virksomheder under solen ejer en form for egentlig ejendom, selv om denne egenskab er kun en computer. Enhver og alle forretningsområder elementer skal være forsikret for at beskytte virksomhedsejere i tilfælde af skader, tyveri etc.

Hvor meget koster erhvervsforsikring koste?

Prisen på erhvervsforsikring varierer uhyre afhængig af virksomhedens størrelse og mængden af ​​dækning er nødvendig. For eksempel kan en lille hjemme-baserede virksomhed kunne være forsikret for så lidt som $ 500 per år. Et selskab, der har kontorer, medarbejdere, køretøjer, og fortegnelse over produkter, vil dog betale tusindvis om året i forsikring.

Hvordan kan virksomhedsejere spare penge, når de køber forsikring?

Virksomhedsejere kan spare penge på erhvervsforsikring ved at bruge en agent, der sælger forsikringer til flere virksomheder, også kendt som en forsikringsmægler. Fordi en mægler repræsenterer mange virksomheder, vil agenten kunne shoppe rundt efter den virksomhed, der har det bedste program designet til at opfylde dine unikke behov, eller har specialiseret sig i at forsikre netop din type virksomhed.

De fleste erhvervsforsikring sælges gennem uafhængige forsikringsagenter / mæglere. Agenten vil hjælpe dig med at vurdere dine forsikringsbehov, og vil hjælpe, hvis du nogensinde har brug for at indgive en klage. Uafhængige agenter 'største styrke er deres evne til at shoppe for den bedste forsikring værdier blandt en række konkurrerende virksomheder.

Hvor meget dækningen skal en virksomhedsejer købe?

Ikke to virksomheder er ens, så det er vigtigt at arbejde med din agent til at gå over alle de risici, som din virksomhed potentielt står overfor. Din agent vil hjælpe dig med at udarbejde en liste over præcis hvilke dækning og grænser, du får brug for.

Hvad forsikringsselskaber tilbyder erhvervsforsikring?

De fleste af de store nationale forsikringsselskaber tilbyder en form for erhvervsforsikring. Disse indbefatter, men er ikke begrænset til:

  • Allied
  • Landsdækkende
  • Golden Eagle

Andre kendte forsikringsselskaber, såsom State Farm, Allstate og Farmers Insurance normalt kun forsikre små virksomheder.

Hvordan skal virksomhedsejere vælge et forsikringsselskab?

Virksomhedsejere bør vælge en forsikringsgiver, som er meget populære. Men det er også vigtigt at vælge et forsikringsselskab, der er villig til at arbejde med dig for at give dig alle de forsikringer, du har brug for, men uden at kræve uvedkommende dækning, som du ikke har brug for. Din agent vil være i stand til at hjælpe dig med at vælge, hvilken forsikringsgiver tilbyder den mest omfattende dækning, for den bedste pris for din virksomhed.

Hvad er yderligere overvejelser at huske på, når de køber erhvervsforsikring?

De tjenester, din virksomhed tilbyder - eller produkter din virksomhed sælger - vil have en stor indvirkning på omkostningerne din erhvervsforsikring. Skønne, at de højere din virksomheds salg, desto højere præmien.

Hvis du er i en virksomhed, hvor forbrugerne har en større sandsynlighed for at blive såret (sygdom, fysiske skader osv) din satser vil være højere end dem, der ikke gør. For eksempel overveje en hjemme-baseret virksomhed, hvor den forsikrede er en forfatter versus en virksomhed, der gør frosne middag entrees. Bestemt virksomhed, der fremstiller fødevarer udgør en større risiko for forbrugerne; derfor satser vil være højere.

Om Steve Brooks

Steve Brooks kan besvare forsikringsspørgsmål over "Hvor meget koster erhvervsforsikring koste?" Steve Brooks er formand for Steve Brooks Insurance Services, et full service uafhængig forsikring agentur grundlagt i 1989. Han har modtaget adskillige industri og lovgivningsmæssige priser, herunder et certifikat for anerkendelse fra California State Senate til ære for fremragende service og dedikation til forsikringsbranchen og en California State Assembly Award for eksemplarisk engagement og service til forsikringsbranchen. Steve Brooks Forsikring Tjenester nylig blev kåret som en af de øverste 10 største forsikringsselskaber børsmæglerselskaber ved Pacific Coast Business-Times, og Steve var også opkaldt i deres Hvem er hvem i Forsikring.