Hvad klæder med fedtholdige ben?

Hvad klæder med fedtholdige ben?
At dømme dine ben som for fedtholdige eller for mager etc., er du nødt til at overveje ikke blot hvor stor en diameter dine ben er, men også sådanne domme som deres form, længde og din samlede proportioner. Det er derfor nogle kvinder virkelig nødt til at "pakke" deres ben i brede bukser eller lange nederdele, mens andre med harmoniske udseende ben kan tage den frihed at vise dem ud. Bare bære det tøj, der hjælper dig med at opnå vindende udseende.

Lange nederdele og flowy bukser til Fed Legs

Det er meget nemt at skjule dine svagheder under flowy bukser og lange nederdele. Men du skal ikke gå med bare lange nederdele. Hvis du har fede ben, er det ekstremt vigtigt at vælge den længde nok til at skjule dine mangler. Ofte hvad du behøver, er en lige-over-knæet længde nederdel.

Uanset om du vælger en klassisk lige-under-knæ nederdel eller en mid-kalv længde nederdel er et spørgsmål om valg, afhængigt af bestemt udskæring og dine proportioner.

Capri bukser for Fatty Legs

Sæt med capri bukser, strømpebukser i matchende farve og støvler er ganske passende alternativ til klassiske bukser. Bare sørg for der ikke er mellemrum mellem dine støvler og capris.

Iført jeans med fedtholdige Legs

Fede ben betyder ikke, du er ikke meningen at bære jeans. Alt du behøver er at vælge de rigtige jeans. Den bedste model for dig ville være lige ben klassiske jeans, men stramme jeans og lave jeans er ude af spørgsmål.

Taller er tyndere

Som hovedregel højere du synes, det tyndere du ser. Det er derfor, du bør bære højhælede sko. Nederdel, sko og strømpebukser i samme farve vil gøre dine ben ser længere og slankere.

Som regel varme farver gøre dig se større mens kolde nuancer og sort farve gør du synes tyndere. Husk disse tips, når de køber strømpebukser.

Hvad tøj skal undgås med fedtholdige ben?

Her er nogle tips om, hvad tøj bør undgås ved kvinder med fede ben.

  • Du absolut ikke ønsker mini-nederdele, shorts og stramme bukser med fede ben.
  • Undgå prangende mønstre langs nederste kant på ryggen, især for just-over-knæ og J Ust-under knæet nederdele og kjoler.
  • Derudover bør du undgå tøj silhuetter, der mindsker en skulder linje.
  • Strømpebukser med store mønster, netto strømpebukser og teksturerede strømpebukser er ikke muligheder, som de gør dine ben synes større.

Hvilke sko til at bære med fedtholdige ben?

Flad sål sko eller meget lav og bred hæl sko hold op med bukserne godt. Med nederdele og kjoler, selv om, bør du sætte i det mindste lav hæl sko på.