Hvad kan man forvente fra Weight Watchers Møder

Hvad kan man forvente fra Weight Watchers Møder


Weight Watchers har hjulpet millioner af mennesker tabe sig og holde det ud mere end 40 år. Virksomheden er stolt af sin videnskabelige tilgang til vægttab er baseret på den nyeste medicinske, ernæringsmæssige og psykologisk forskning til dato om, hvordan man tabe sig og holde det ud. Fra hjemmet af grundlæggeren Jean Niditch til mødelokaler rundt omkring på kloden, har Weight Watchers tilgang blevet synonym med sundt vægttab. I hjertet af denne tilgang er møder, som er en vigtig del af det vægttab program.

Fordele ved Weight Watchers Møder

Forskning har vist, gruppe support er et væsentligt element i enhver livsstil ændring planen. Gruppemøder give medlemmerne værdifuld coaching, samt en mulighed for at dele deres fremskridt. Møde ledere er uddannede eksperter fra Weight Watchers program, der har brugt systemet til at nå deres egne vægttab mål. Deltagerne kan dele opskrifter, tips og vægttab teknikker. Desuden Dieters der deltager i møderne har mulighed for at tilmelde dig Weight Watchers eTools. Denne online ressource giver en bekvem måde at kortlægge dit vægttab, rådgivning om valg af sunde restaurant indstillinger, og adgang til et online community for Dieters.

Da sammenkomster er beregnet til raske voksne, folk med diabetes eller andre kroniske medicinske tilstande opfordres til at konsultere deres leverandører af sundhedsydelser, før du begynder planen. En særlig vægttab plan er tilgængelig for ammende mødre. Børn i alderen 10 til 16 maj deltage i programmet med en lægeerklæring og forældrenes tilladelse.

Mødestruktur

Da Weight Watchers bestræber sig på at tilbyde en indbydende og støttende atmosfære for Dieters, er deltagerne ikke grupperet efter alder, køn, eller vægt. Men findes møder i tre grundlæggende formater:

  1. Deltagerne kan deltage traditionelle møder, der tilbyder en "pay-as-you-go" betalingsplan og særlige priser planer for at tilskynde Dieters at nå deres vægttab mål. Denne traditionelle format udbydes i steder i hele verden.
  2. Hvis du er kort tid, kan du vælge at deltage i en af ​​de "Express" møder, der varer mere end 30 minutter, og der afholdes på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Dette kan dog korte version ikke tilgængelig i alle områder.
  3. Hvis du har kolleger, der også forsøger at slanke, kan du være i stand til at deltage i Weight Watchers At Work program, en række møder afholdt på din arbejdsplads, og har til formål at imødekomme den gennemsnitlige arbejdsdag tidsplan. Uddannelsen skal være forudbetalt for en 12-ugers periode, og et mindste antal deltagere skal forblive i programmet.

Uanset hvilken type du vælger, er det regime designet til at være både lærerigt og inspirerende. Til hvert møde en kort diskussion om kost, motion, madplaner, og motiverende teknikker. En fortrolig indvejningen er også tilgængelig til at hjælpe dig med at spore dine fremskridt.

De sammenkomster holdes på en ugentlig basis. Mens fremmøde ikke er obligatorisk, er regelmæssig deltagelse opfordres kraftigt til. Medlemmer, der savner fire på hinanden følgende uger vil blive droppet, og vil være forpligtet til at betale en re-indmeldelsesgebyr, hvis og når de vender tilbage.

Møde Steder

Møder afholdes over hele verden, og Weight Watchers tilbyder nu et online program for folk, der ikke bor tæt på at opfylde placeringer. Selskabet opfordrer deltagerne til at deltage i møder om ugen, og ugentlige vejer-ins er en væsentlig del af programmet. For at finde et møde sted, kan du besøge Weight Watchers stedet og skriv dit postnummer i søgefeltet. Du vil modtage en liste over lokale møde steder.

Hvad sker der på en Weight Watchers møde?

Hvert møde ledes af en Weight Watchers leder, en person, der med succes har mistet og holdt off vægt på programmet. Der er en ugentlig emne og præsentation, og derefter leder besvarer spørgsmål fra medlemmerne. Lederen anerkender mennesker i mødelokalet, der har mistet vægt, lykønske dem på deres succes.

Nogle mennesker er bange for at deltage i møder, tænker de vil blive tvunget til at tale om deres vægttab eller at deres nuværende vægt vil blive afsløret. Din indvejningen information er altid holdes fortrolige, og du behøver ikke at sige et ord, medmindre du vil. Møder er frivillige, men meget gavnligt for alle, der søger gruppe støtte og motivation.

Group Support er en vigtig Vægttab Værktøj

Uanset om du følger Weight Watchers program eller et andet program, koncernstøtte er et vigtigt vægttab værktøj. Ikke blot vil du være blandt andre mennesker også søger at tabe sig, men de tips de deler på slankekure, navigerer omkring sociale situationer og andre aspekter af vægttab er uvurderlig. Høring om andres succes, læring fra Weight Watchers leder, og fejrer resultaterne af andre deltagere kan alle hjælpe dig med held tabe sig. Møder er faktisk et vigtigt vægttab værktøj.