Hvad gør Sommerfugle Eat

Hvad gør Sommerfugle Eat


For at besvare spørgsmålet, "Hvad sommerfugle spise?" du må forstå, at sommerfugle ikke spiser overhovedet. I den sidste fase af udviklingen, sommerfuglen, de hovedsagelig opsøge og nippe væsker. På dette tidspunkt, de lever fra det fedt, de har akkumuleret, da de var i larve stadie.

Hvad gør Sommerfugle Spis så Larver?

For mange sommerfugle den lange larve fase er den eneste gang, at de rent faktisk spiser. Efter Caterpillar luger fra ægget begynder at fodre. Larver forbruge enorme mængder af mad. Der er larver, der er meget specialiserede, ligesom Pearl Crescent larver. De vil kun spise en bestemt fiskeart asters. Andre, som Gray Hairstreaks, vil spise mange forskellige slags blade og plantematerialer.

Larven vil foder, indtil det bliver for stor til sin hud og så vil det kaste sin hud. Denne proces vil blive gentaget, indtil det er tid til larven til at gøre en kokon.

De fleste sommerfugl larver er ikke haven skadedyr. De har tendens til at spise kun de planter, de er tiltrukket. De larver, der spiser de tomatplanter i haven er mest sandsynlige møl.

Anatomi af en sommerfugl

Sommerfugle har de organer, som de har brug for at spise med. De har et hoved, en brystkasse og en mave.

Møl, der er ensartede i anatomi til sommerfugle har lange snabel, der kan være op til 30 centimeter lange! Der er nogle, der har små, skarpe tænder ved enden af ​​røret, der tillader dem at gennembore skind af frugter til at nippe saft findes der.

Sommerfugle drikker

Mens de fleste sommerfugle ikke spiser noget, de gør drikke væsker med mange typer. Sommerfugle har et langt rør i munden, som kaldes en snabel. Dette rør er formet som en stramt oprullet halm. Når sommerfuglen er klar til at drikke det uncurls snabel og suger væske gennem det.

Nogle sommerfugle har lange snabel dog mejetærsker sommerfugl har en meget kort snabel. Med sin korte, hule tunge kan gennembore ligene af små skadedyr kaldet uldne bladlus. Den Harvester sommerfugl derefter drikker væskerne fra bladlus kroppe. Larven af ​​Harvester sommerfugl spiser bladlus så godt og er en hjælp i haven i stedet for et skadedyr. Denne art af sommerfugle er den eneste, der spiser insekter.

Puddling, Nectaring, og anden adfærd

På en varm dag lavvandede pytter vil ofte have mange typer og farver af sommerfugle købmandsbutikker på den. Denne adfærd kaldes puddling. Det gøres generelt af mandlige sommerfugle.

Sommerfuglen vil udvide sin tunge til overfladen af ​​pyt og suge forskellige mineraler og salte, der er vigtige for sommerfuglens helbred. Forskerne mener, at saltene hjælper i produktionen af ​​feromoner. Feromoner hjælpe mandlige sommerfugl tiltrække hunnen. Disse EF-pytter er gode steder at observere forskellige typer af sommerfugle.

Hvis der ikke er vand til rådighed en sommerfugl kan gylpe i jorden og drikke det for at få de mineraler, den har brug for.

Når sommerfugle udvide deres snabel i en blomst det kaldes nectaring. De er i stand til at trække ud nektar af blomsten gennem deres tunger. Det er også nyttigt i bestøvning af blomster.

Blomster er ikke det eneste, der giver flydende næringsstoffer for sommerfuglen. De vil ofte lever af frugt, gødning bunker, saft og andre materialer, der har opløst i vand.

Selv fugtigt sand eller snavs ofte har nok flydende næringsstoffer, at sommerfuglen kan få de næringsstoffer, den behøver. Nogle gange endda rådnende dyrekød giver sommerfuglen med mad.

Hvis du er ude at arbejde eller spille på en varm dag ofte en sommerfugl vil lande på dig og drikke fra din hud. Det henledes på din hud, som salt i din sved. Sved har salt og andre mineraler, sommerfugle brug for.

Sådan Feed Butterflies

Nu, at spørgsmålet om, "Hvad sommerfugle spise?" er blevet besvaret det næste spørgsmål er, hvordan at fodre dem. Du kan plante blomster i din have, som er kendt for at tiltrække sommerfugle. Buske som Butterfly Bush er store lokkemidler. Nogle andre planter, der tiltrækker sommerfugle er:

  • Aster
  • Borage
  • Calendula
  • Delphinium
  • Søde Alyssum

Du kan også suspendere en lille skål fra et træ og fyld den med skåret frugt. Modne appelsiner, grapefrugt, ferskner eller jordbær alle har en masse af den saft, der sommerfugle elsker.

En anden måde at tiltrække og foder sommerfugle er at bruge en nektar feeder:

  1. Lav en opløsning af en del sukker til fire dele kogende vand.
  2. Rør rundt indtil sukkeret er opløst, og lad den køle af. Må ikke nogensinde tilføje farvestoffer. #Place På et fad med en lys svamp. Neon pink, rød eller orange, er alle farver, der synes at tegne sommerfugle bedst.
  3. Rengør skålen og svamp og erstatte nektar dagligt.

Du kan opleve, at bier og kolibrier din butterfly feeder attraktivt så godt.

Sommerfugle tilføje en farverig skønhed til enhver have, og er sjovt at se. At vide, hvad sommerfugle spiser kan hjælpe dig til at trække endnu flere af disse fascinerende skabninger til dit hjem.