Hvad Gør Sammentrækninger Feel Like?

Hvad Gør Sammentrækninger Feel Like?


Som din forfaldsdagen tilgange, kan du spekulerer mere og oftere "hvad gør sammentrækninger lyst?" som du får klar til den magiske dag, når du går ind arbejdskraft. Mens enhver kvinde oplever arbejdskraft sammentrækninger forskelligt, er der et par forskellige typer af sammentrækning smerter, at de fleste kvinders erfaringer falder i.

Hvad Gør Sammentrækninger Feel Like?

Den mest almindelige svar på dette spørgsmål er enten »meget smertefuld" eller "ikke så slemt". Denne forskel skyldes, at enhver kvindes veer er forskellige. Desuden enhver kvinde oplever denne smerte på et andet niveau. De gode nyheder om foregribelse veer i ni måneder (eller meget længere) er, at for mange kvinder, de veer er ikke så slemt som de havde forestillet sig dem. Traditionelt betragtes som den værste smerte en kvinde kan opleve, gravide kvinder bekymre sig om og ofte frygter arbejdskraft sammentrækninger. I nogle tilfælde, jo dybere frygt, mildere sammentrækninger til sidst oplevet.

Uanset intensiteten af ​​arbejdskraft sammentrækninger, der er et par forskellige typer af følelser, som arbejdskraft sammentrækninger bringe på. For nogle kvinder, arbejdskraft sammentrækninger producerer smerter i området af livmoderen, mens andre kvinder oplever mest smerter i ryggen (især lænden). Nogle kvinder rapporterer mere pres end smerter, og andre kvinder ikke rigtig lokalisere smerten, knytte arbejdskraft sammentrækninger mere med en hel-krop type af chok. Denne sidste type er præget af åndenød og svedtendens.

Arbejdskraft sammentrækninger som smerter

Kvinder, der primært føler smerte, mens du oplever arbejdskraft sammentrækninger kan føle forskellige former for smerter i livmoderen og lænden regioner. Nogle kvinder oplever smerte bevæger sig gennem forskellige områder som sammentrækning går; for eksempel, måske smerten starter i livmoderen og udstråler til den nedre ryg, eller vice versa. For andre kvinder, er intens smerte opleves i enten et område eller den anden. Generelt kvinder rapporterer smerten bliver mere og mere intens som aktiv arbejdskraft skrider frem. Samtidig arbejdskraft sammentrækninger bliver tættere og tættere sammen, hvilket giver kvinden mindre tid til at komme sig mellem veerne. Denne kombination er, hvad der kan gøre smerten af ​​arbejdskraft sammentrækninger nå niveauer af ekstrem ubehag.

Flere smertestillende medicin eksisterer, der kan bruges med tilladelse fra din tilsynsførende læge. Selvom masser af regelmæssige medicin eksisterer, der er en aktuel tendens til at forsøge fødsel uden smertestillende medicin. Ved denne beslutning, så husk, at enhver kvinde er anderledes. Tal med din læge om muligheden for at prøve naturlig fødsel, men sørg for din læge ved, hvilken type smertestillende medicin, du gerne vil have, hvis du beslutter dig under fødslen for at bruge smertestillende midler.

Arbejdskraft sammentrækninger som pres

Et par forskellige former for pres undertiden gives som et svar på spørgsmålet "hvad gør sammentrækninger har lyst?". Nogle kvinder føler den faktiske sammentrækning som en form for pres, der virker udefra ind som livmoderen strammer. Det er også sandt, at sammentrækninger under forskellige stadier af fødslen har forskellige følelser; som barnets hoved presser ned, vil de fleste kvinder oplever stærkt pres på rektal område, som om de har brug for at bruge badeværelset. Dette pres er generelt et tydeligt tegn på, at barnet er på vej. Mens dette pres er teknisk relateret til arbejdskraft sammentrækninger, men til barnets positionering, forekommer det under en etape af arbejdskraft, når veerne kan så tæt sammen, at rektal pres opleves som en del af en sammentrækning.

Hele kroppen Sammentrækninger

Nogle kvinder ikke lokalisere arbejdskraft sammentrækninger enten livmoderen eller lænden, eller begge dele. I disse tilfælde en sammentrækning er simpelthen et øjeblik af chok, opleves som lammelse, hvor åndedrættet forkorter, kroppen ikke ønsker at flytte, og gør noget overhovedet lyder helt umuligt. Nøglen til at håndtere denne type af sammentrækning erfaring er at bekæmpe den åndenød - indånder dybere og flytte din krop ind i, hvad position din krop siger det. For nogle kvinder, på hænder og knæ føles godt, mens det for andre kvinder hug ned er den bedste løsning. Træk vejret dybt og følg dine instinkter.

Beskæftiger sig med arbejdskraft sammentrækninger

Labor sammentrækninger er smertefulde og svære at komme igennem. Den gode nyhed er dog, at alle kvinder får gennem dem, og at kvinder taler meget mere om deres babyer end veerne, som bragte deres babyer ud for at møde dem. Mens veerne er helt sikkert smertefuld, smerten er midlertidig. For kvinder, hvis arbejdskraft varer lang tid, eller for hvem veerne er yderst smertefuldt, er let tilgængelige for kvinder leverer på hospitaler mange smertestillende medicin. For at håndtere smerten af ​​arbejdskraft naturligvis fokusere på din vejrtrækning og følg din krops instinkter.