Hvad gør os Thin?

Hvad gør os tynd? Selvfølgelig alle ønsker at kende svaret på dette spørgsmål. Svaret er en vi ofte ikke ønsker at høre, og bestemt ikke ønsker at gøre. Men her er det:

Behavior Modification

Yep! Det er det. Mere specifikt ændre adfærd i forhold til valg af fødevarer er nøglen til at blive tynd. Når vi nævner opførsel modifikation relateret til fødevarer, er et par ting antaget.

1 - at vi ikke taler om en hurtig løsning på kort sigt vægttab
2 - at det skal være en livsstilsændring ikke midlertidig ændring
3 - at du deltager i det mindste nogle regelmæssig motion
4 - du er ikke genetisk tynd, men har brug for at gøre en indsats i processen

Behavior Modification er netop det den personlige træning industri er bygget på. Selv stadig, de fleste sundhed klubber og trænere sjældent nævner spise på alle, og hvis de gør, vil du sjældent får en skræddersyet plan for de fødevarer og mad beløb, du skal spise for at nå dig mål. Naturligvis er der undtagelser fra dette, og de er virkelig de skinnende lys inden for branchen.

En anden ting, vi er nødt til at tænke over, er motion. Med få undtagelser, er det sikkert at sige, at motion ikke gør dig tynd. Motion gør dine muskler tonet, din krop fast, det gør du føler dig godt, giver dig energi, kan det øge stofskiftet, det reducerer risikoen for sygdomme, og ved og ved. Fordelene ved motion er uendelige. Men med nogle få undtagelser, motion generelt ikke gøre dig tynd. Faktisk er de fleste af den tid, det gør dig sulten, og hvis du ikke er i vane med at vælge kvalitet fødevarer, du har tendens til at spise mere af de fødevarer, der holder pounds på. Øvelse sikkert støtter og fremmer vægttab, men det er ikke den primære nøgle til at tabe. Naturligvis enorme mængder af motion gjort hver dag vil sandsynligvis tage pounds off, men denne form for træning er usædvanligt, og ikke sundt eller effektiv på lang sigt. Selvfølgelig hører vi om den pige, der vejede 135 £. og begyndte et træningsprogram med ingen ændringer i spise og tabt 10 lbs. højre væk og ser flot ud. Typisk er denne person allerede spise ganske godt og motion er deres begrænsende faktor, ikke mad. Denne artikel er rettet mod den anden 99,9% af befolkningen, der forsøger at udøve for at tabe og ikke. Denne population har brug for at ændre valg af fødevarer for at nå deres mål. Det er de fleste mennesker.

Dette er grunden til, personlige trænere og kursusvirksomheder, der underviser opførsel modifikation skiller sig ud fra alle andre træner og uddannelse team. Disse fagfolk forstår, at ændre din adfærd i forhold til mad er nøglen til at blive tynd. Når det kommer til at opnå en fit, tonet og tynd krop, alle ved, at disse trænere er mere end motion trænere, de underviser deres kunder ved hjælp af omfattende fitness programmering.

De fremmer fuldstændig adfærd modifikation, og det er grunden til deres kunder få resultater. Deres måltid planer er aggressive og udfordrende, men når fulgt, udbytte øjeblikkelige resultater. Personligt har jeg aldrig haft en klient følge en personlig kostplan og undlader at få resultater. Det er en rekord, jeg er stolt af, som jeg ved, understøtter dit mål om at skabe en sund, fit og levende krop. Kombineret med fremragende træningsmetoder, succesfulde kunder ved præcis, hvad der er behov for at få kroppen, de ønsker, alle de skal gøre er at følge programmet. Alt hvad de skal gøre, er at ændre deres adfærd inden for grænserne af deres omfattende fitness plan.

Så næste gang du tænker på at tabe vægt og få trim, husk, din mad er det, der skal ændres for at opnå varig succes. Øvelsen vil tage at succes og gøre det ser awesome! Ændre din adfærd vedrørende fødevarer og fødevarer valg og din succes er garanteret.

Jared T. Meacham, MS.Ed., CSCS.
www.jaredmeacham.com