Hvad gør Mineral Cosmetics Så godt for huden?

De kosmetik, som indeholder mineralske partikler, er blevet en bestseller! Hver respekt for sig selv mærke har allerede formået at producere mindst ét ​​element med stenene pulveriseret til pulver. Hvad er så godt om mineral kosmetik?

Hvad gør Mineral Cosmetics Så godt for huden?

Mineral Cosmetics - Historie

I 1970-s, kom amerikanske plastikkirurger over den vidunderlige evne mineraler. Det blev konstateret, at pulveret af knuste mineraler hurtigt genoprettet huden efter operationer og laser polering og fjernet rødme. Det gjorde ikke forårsage irritation hos enhver patient, selv om huden i løbet af denne periode var yderst følsom. I dag er mineraler i vid udstrækning anvendes i alle kosmetiske produkter - fra neglelak til hårfarvning. Pulveret indeholder ingen parfume, olier, alkohol, parabener, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Men det har titandioxid (det bevarer hudens fugtighed), bornitrid (gør huden glød indefra), diamant pulver (forhindrer ældning af huden), og aluminosilicater (de blødgøre huden og gør det silkeagtig).

Mineral Cosmetics for Sensitive Skin

Mineral kosmetik har en antiseptisk virkning og er egnet selv for dem, der har overfølsomme og problem hud, da alle komponenterne i kosmetik er naturlige ingredienser. For eksempel er zinkoxid tilsættes til sådanne produkter i stedet for solfiltre, og dets evne til at reflektere sollys og beskytter huden med SPF 15 er den samme. Jern oxid anvendes i stedet for pigmenter, som giver dig mulighed for at oprette en række forskellige farver så tæt som muligt på den naturlige nuance af huden.

Hvordan virker Mineral Cosmetics arbejde?

Disse kosmetiske produkter er universelle; de er egnede til alle hudtyper og forhindre en masse problemer. Forskellige mineraler er meget hjælpsomme. For eksempel kalium hjælper huden at ånde, mætte det med oxygen; calcium er ansvarlig for hastigheden af ​​penetration af aktive stoffer i de hudceller, og natrium regulerer vand balance. Moderne kosmetologi er baseret på to vigtigste mineralske komponenter - mineraler af vulkansk-sedimentær oprindelse (cyanid), som bringer alle skadelige stoffer til overfladen af ​​huden, og mineral termisk vand fra naturlige kilder, som har en anti-inflammatorisk og beroligende virkning. Mineraler perfekt absorbere sebum, så dette makeup kan bruges selv af folk med fedtet og problem hud. Hvis vi tager for eksempel ansigt pulver, der indeholder mineraler, vil det ikke visuelt øge rynker, tilstopning dem og klumper måde traditionelle pulver gør. Desuden er der ikke behov for at bruge concealers eller korrektorer før at anvende det, da det har god dækning egenskaber.