Hvad Gør Hotel California Lyrics Mean?

Hotel California sangtekster er nogle af de mest anerkendte tekster i rockmusik. Millioner af fans over hele verden kan bælte ud dette Eagles standard på efterspørgslen, og det er en af ​​de sjældne sange, der synes at have spændte generationer, at få unge og gamle sang om, at berømte hotel du kan tjekke ud af, men aldrig forlade.

Hotel California Lyrics - Hvad er det for noget?

Som det er typisk med en sang, der har fanget offentlighedens opmærksomhed i så lang tid, har teksterne til Hotel California blevet skåret i tern og dissekeret tusindvis af gange af folk, der søger efter skjulte mening. Som det også typisk i den slags sager, den ultimative betydning af hver langline er fortsat undvigende, men der er et par tematiske spor. I virkeligheden er der to historier foregår i Hotel California - fortællingen selv og den dybere mening.

Historien fortalt i Hotel California er velkendt. En trætte rejsende kørsel ned ad en øde vej (ja, en mørk, øde motorvej) spioner lysene i en enlig hotel og beslutter at stoppe for natten. Når du er inde, fortælleren opdager en mærkelig verden af ​​overskydende - spejlet lofter, lyserød champagne, en stor fest - og gæster synger en velkomst til ham, som de forsøger at invitere ham ind i deres verden. Fortælleren beslutter han har brug for at lave en køre for det - at han hellere ville være på ydersiden - men derefter i en mareridtsagtig twist, han derefter informeret om, at han kan se, men ikke rigtig nogensinde forlade. Denne historie er ikke ulig den typiske "rejsende humpe efter stort hus i midten af ​​ingenting - mærkelige ting sker inde i" historie, som har været grundlaget for mange en historie og film. Men den virkelige betydning af Hotel California tekster er formentlig ikke i storytelling selv, men snarere i symbolikken.

Men hvad betyder det hele betyde? Folk er kommet op med alle mulige teorier i årenes løb om meningen med sangen samlet, placeringen af ​​den "rigtige" Hotel California og andre uddrag af sangen, herunder:

  • Sangen er en ode til satanisme (baseret på teksterne, vi har ikke haft den ånd her siden 1969 -. Nogle tager denne ånd at være Gud)
  • Sangen handler om at få kræft
  • Der var en reel Hotel California, og det blev kørt af kannibaler
  • Den reelle Hotel California var en mental hospital
  • Sangen er på en eller anden måde om bandet Steely Dan (de stikke det med deres steely knive, men de kan bare ikke dræbe dyret.)
  • Sangen handler om kokainmisbrug (de kigger på dig, Glenn Frye.)

Der er andre - eksploderende fabrikker, vampyrer - listen fortsætter. Hvem har det rigtigt?

The Eagles Speak

Heldigvis har The Eagles bucked tradition for musikere lade offentlige spekulation få fremmed og fremmed om deres sangtekster. Både Don Henley og Glenn Frye har behandlet arten af ​​sangen flere gange. De har hævdet ved talrige lejligheder i år, at sangen er en fordømmelse af materialisme og den materielle natur af den amerikanske drøm. I en 1987 Rolling Stone interview, Henley understregede, at sangen var ikke kun om overskud i Californien, selv om det er det, bandet var kæmper med på det tidspunkt, men snarere om overskud i amerikansk kultur som helhed. Sangen om at forsøge at flygte, at kultur og hvordan det er så svært at gøre, fordi det er overalt.

Som for spekulationer om kannibalisme, satanisme, kræft og kokain, de er alle blevet skarpt afvist af bandet.

The Colitas - Oh De maddening Colitas

En ting, der synes at plage en masse mennesker om Hotel California sangtekster er omtalen af ​​"colitas" i sangen åbning:

  • På en mørk ørken motorvej, kølige vind i mit hår. Varm lugt af colitas stiger op gennem luften.

Lige hvad er de? Dette kan være et tilfælde, hvor der er et mysterium i disse tekster. Nogle mener colitas er en reference til colita de Rata, eller antilope salvie, en blomst, der vokser i ørkenen. Andre understreger, at colita er spansk og betyder "lille haler" og kunne henvise til knopper af en marihuana plante. Juryen er stadig ude på denne ene.