Hvad gør folk vellykket?

Det viser sig, at succes for en person bestemmes ikke kun af intellekt, men ved kompleksiteten af ​​oneâ € ™ s natur, seksuel orientering, og endda højde.

Hvad gør folk vellykket?

Viljestyrke

Viljestyrke er vigtigere end intelligens. Selv ikke meget klog, men viljestærke mennesker er mere vellykket end de, der er smart, men svag vilje. Ideelt set skal sindet og karakter være afbalanceret. Napoleon sammenlignet de komplekse kvaliteter af en god kommandør med en firkant, hvor basen og højde er altid lig: når man taler om basen, han henviste til karakter, mod, dristighed, beslutsomhed, og højden kan forstås som dygtighed og intellektuelle kvaliteter . Hvis tegnet er stærkere end sindet, vil den øverstbefalende rive og vil gå videre end nødvendigt. Hvis sindet er stærkere end det tegn, vil han derimod mangel modet til at gennemføre sin plan.

Lykke og succes

Analysen af ​​200 videnskabelige undersøgelser, der involverer 275.000 personer, viser, at lykke fører til succes og succes fører til lykke. Mekanismen er meget enkel: i en lykkelig tilstand, personen føler sig bedre, har klarere tænkning og er mere tiltrækkende for de andre. Så hvis du ønsker at lykkes, er du nødt til at lære at nyde, hvad du har nu.

Temper og Succes

Mennesker med en kompleks karakter (modstridende, stædig, mindre etisk) tjene mere og har bedre kredit historier end venlige og imødekommende mennesker. Årsagen er, at være venlige og imødekommende, folk ofte synes at have en svag karakter.

Persona € ™ s Højde og Succes

Højde er positivt korreleret med den menneskelige intelligens.

Hvilken slags kvinder er mere vellykket?

Slanke kvinder tjener mere end buttede eller overvægtige kvinder. Som for mænd, er korrelationen er det modsatte: jo større manden er, jo højere indkomst vil være. Her mener vi kun en sund naturlig vægt. Ekstra vægt er så slemt for mænd som for womenâ € ™ s indkomst.

Hvordan virker det seksuel orientering påvirke resultatopgørelsen?

Indtægter homoseksuelle mennesker er i gennemsnit 12% lavere end heteroseksuelle mænd, og indtægterne fra lesbiske er i gennemsnit 15% højere end de heteroseksuelle kvinder. Disse data blev indsamlet i USA, Canada og Storbritannien. Mest sandsynligt, Vesteuropa har en lignende tendens.

Mana € ™ s Indtjeningen Afhænger af Family status

Gifte mænd tjener mere end ugifte dem (fordi deres behov er mere betydelige).

Dit navn kan påvirke dit job

Mennesker med en velklingende og let udtales navne finde job lettere, og andre mennesker som dem mere. Kvinderne, der forlader deres pigenavn efter ægteskab, opfattes som mere kompetent, ambitiøs og selvstændig. Dette giver en fordel, når de søger job, og i sidste ende fører til højere indtjening.

Drikke alkohol, rygning og Succes

Drinking mennesker (inden for rimelighedens grænser) får mere end dem, der afholder sig fra alkohol helt. Forklaringen er, at alkohol er med til at opbygge sociale forbindelser. Samtidig, rygere tjener mindre end ikke-rygere.

Skønhed gør folk mere vellykket

Smukke mennesker tjener mere på grund af deres attraktive udseende og selvtillid. Unattractive udseende kan delvis kompenseres af pænheden og fravær af ansigtshår (for mænd) og kropshår (for kvinder). Barbering og du vil blive belønnet.