Hvad gør din lever gøre?

Fordøjelse, afgiftning og energiproduktion er de tre vigtigste funktioner i leveren. Alle disse funktioner er af afgørende betydning for den generelle sundhed af kroppen.

Fordøjelse: Leveren udskiller væske kaldet galde, som er gemt i galdeblære og udgivet som nødvendige for fordøjelsen af ​​fedt. Bile nedbryder fedt i små kugler, som kroppen kan optage. Bile bistår også i assimilering af fedtopløselige vitaminer såsom vitamin A, D, E og K, såvel som calcium. Det fremmer også tarm peristaltik, og dermed bidrage til at fremme tarm regelmæssighed.

Energi Produktion: Næringsstoffer optages gennem tarmvæggene, passerer gennem leveren. Her leveren gemmer næringsstoffer som jern, vitamin A, D og B12 og frigiver det hver dag, når og hvis kroppen har brug for det. Overskydende fedt sendes til fedtvæv, der skal deponeres der. Leveren regulerer oxidation af fedtstoffer til at producere energi til kroppen. Sukker omdannes til glycogen i leveren og oplagres i leveren og muskler. Glycogen omdannes tilbage til sukker, når kroppen har brug for energi.

Afgiftning: Leveren er i høj grad ansvarlig for afgiftning af hele kroppen. Adskillige metaboliske funktioner i kroppen producerer toksiner som biprodukt. Dette sker især i fordelingen af ​​aminosyrer og bakteriel fermentering af fødevarer. Toksiner indtaste også kroppen gennem den mad, vi spiser, miljøforurening og gennem vores hud.

Hvad kan gå galt med leveren?

Leveren kan tage en masse misbrug og stadig holde funktion. Faktisk kan du ikke engang ved, at din lever ikke fungerer til sin maksimale potentiale som der er meget få kontrollampe indikatorer.

For meget giftige oprustning kan overvælde leveren. Giftstoffer kommer fra forarbejdede og raffinerede fødevarer samt medicin såsom piller eller smertestillende medicin. Forarbejdede og raffinerede fødevarer indeholder en masse kemikalier. Rå grøntsager, hvis ikke ordentligt vasket kan også indeholde spor af insekticider. Alt for mange medikamenter, for meget alkohol forbrug, rygning, kan miljøforurening også tilføje til den giftige oprustning af kroppen. Desuden kan overspisning overbelaste leveren. Som et resultat af denne overvældende overbelastning kan både fordøjelsessystemet og afgiftende funktioner i leveren bliver forringet. De kan ikke fungere så effektivt som de burde føre til svækket helbred.

Foderet lavt proteinindhold og højt kulhydrater og fedt kan være særligt hårdt på leveren. Stegt mad, gør fødevarer rige på mættet eller hydrogenerede fedtstoffer ikke giver nok proteiner til nødvendige reparationer, som kroppen har brug for. For meget sukker og fødevarer med ringe eller ingen næringsværdi røve kroppen af ​​essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for korrekt funktion.

Hvordan man kan støtte en sund lever

• Opretholde en regelmæssig rutine. Vågn op tidligt og undgå sene nætter.
• Spis mindre portioner og følge en regelmæssig spise mønster. Undgå overspisning.
• Har en god morgenmad hver morgen. Prøv at inkludere protein i din morgenmad sammen med frisk frugt.
• Undgå over-medicin så vidt muligt.
• Undgå forarbejdede og raffinerede fødevarer, da de indeholder konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, kunstige sødestoffer, farvestoffer og andre kemiske tilsætningsstoffer, der øger giftige oprustning i kroppen.
• Brug sund madolie og undgå stegt mad.
• Rygestop og drikke alkohol og koffeinholdige drikkevarer i moderate mængder.
• Få mindst 8 timers søvn i nat.
• Tag en lever supplement regelmæssigt.

Support Lever Sundhed med Liver Kosttilskud

Lever supplement kan hjælpe support leverfunktioner. I lyset af dagens kost og livsstil, kan din lever gavn af målrettet ernæring, at leveren har brug for at udføre sine opgaver optimalt. Det er interessant at bemærke, at leveren er det eneste organ, som er i stand til at regenerere sig selv. Hvis 25 procent af leveren blev fjernet, kan det regenerere sig selv og udføre alle sine funktioner.

Lever Beskyttende Ingredienser i lever Kosttilskud

Lever kosttilskud indeholder sædvanligvis mælk tidsel, en traditionel urt bruges i leveren terapi fra daisy familie. Videnskabelig forskning viser også sine beskyttende egenskaber til leveren sundhed og dens lever regenererende egenskaber. Marietidsel er kendt for at have lever regenererende egenskaber. Marietidsel bistår også i afgiftning og er med til at lette mindre fordøjelsessystemet ubehageligheder.

Artiskok pulver også med til at understøtte leveren regenerering. En anden vigtig ingrediens i leveren kosttilskud er psyllium skallerne, en kostfibre. Fiber er nødvendig for at fremstille næringsstoffer, leveren behov for at udføre vigtige funktioner i kroppen. Fiber hjælper også i afgiftning, som det binder toksiner i fordøjelseskanalen til sig selv, således at de effektivt fjernes fra systemet. Taurin, en aminosyre, spiller også en vigtig rolle i afgiftning proces. Mælkebøtte, en blid urt hjælper leveren til at producere galde. Slippery elm er med til at lindre fordøjelseskanalen, således at optagelsen af ​​næringsstoffer kan ske mere effektivt.

Kvalitet Lever Kosttilskud

Lever supplement ligesom Liverol bør jævnligt træffes for at beskytte din lever mod mange af misbrug af dagens kost og livsstil. En kvalitet lever supplement vil tilbyde dig de optimale resultater. En lever, der fungerer optimalt vil have større potentiel indvirkning på din generelle sundhed som vigtige funktioner som fordøjelse, afgiftning og energiproduktion er i top præstationer.