Hvad gave er bedst at give?

Amerikanske fysiologer gjorde en interessant undersøgelse. De kiggede på, hvordan mere end hundrede mennesker reagerede på at modtage gaver. Undersøgelsen fandt, at dyre gaver er ikke nødvendigvis dem, der er ønskede, rapporterer The Psychological Science. Det centrale er, at din gave giver mening for en person, du vil give det. Undersøgelsen viste kvinder, der donâ € ™ t har en ting for smykker, var lige så skuffet over bijouteri og en diamantring som gaver.

Hvad gave er bedst at give?

Forskerne fandt også, at en positiv reaktion på en gave forstørres ved sin størrelse. Det har vist store gaver er mere tiltalende.

Forfatterne til undersøgelsen peger på både børn og voksne følte endnu gladere, når de modtager gaver i store og farverige æsker. Og udgifterne til gave indeni didnâ € ™ t virkelig noget. Og thatâ € ™ s ikke overraskende. Vores ubevidste cana € ™ t forstå omkostningerne. Det tager en gave som udtryk for følelser af en person, der giver den og identificerer dets størrelse med intensiteten af ​​disse følelser.