Hvad er til morgenmad? 10 morgen måltid idéer, der kan hjælpe dig tabe sig

Spise morgenmad er meget vigtigt, fordi det giver dig energi og næringsstoffer, du har brug for at kickstarte din dag. Hvis du modregne til arbejde eller skole på tom mave, vil du føle ekstra sulten omkring frokost tid, og du kan ikke være i stand til at kontrollere dig selv at træffe de rigtige valg af fødevarer. Du kan springe morgenmaden, fordi du forsøger at tabe sig, men der er mange sunde og lækre morgenmad valg, der kan hjælpe dig med at opnå bedre vægttab resultater.

Vigtigheden af ​​at spise sund morgenmad

Spise morgenmad er faktisk en effektiv måde at tabe sig, fordi det får dit stofskifte går og gør din krop forbrænder kalorier i stedet for at gemme dem. Det regulerer også sult, så du ikke bliver overvældet af trangen til at forbruge usunde fødevarer. Ifølge forskning, vil folk, der spiser morgenmad regelmæssigt kunne opretholde en sund vægt mere effektivt, end de, der springer morgenmaden. Desuden vil spise morgenmad gøre dit sind mere vågen og fokuseret hele dagen. Det vil også forbedre dit humør.

Komponenter i en god morgenmad for vægttab

En god morgenmad til vægttab bør være en fedtfattig morgenmad, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for at holde dig i gang indtil middag tid. Typisk skal det bestå af en servering af hele korn fødevarer, der indeholder gode mængder af kulhydrat, en servering af mad, der indeholder calcium og en servering af frugt. Man kan også indbefatte en servering af fødevarer med højt proteinindhold, såsom et æg eller magert kød, men det er ikke nødvendigt.

Morgenmad idéer, der kan hjælpe dig tabe sig

En af grundene til, at folk springer morgenmaden er fordi de keder sig med de begrænsede fødevarer valg, der er tilgængelige. Morgenmad behøver ikke at være kedeligt, hvis du er villig til at kigge efter fersk Morgenmad idéer gang i et stykke tid. Her er en række store morgen måltider, der er nærende, lækker og nem at tilberede.

1. Blandet korn brød

Prøv nogle blandet korn brød med lille mængde af mandel smør, skiver af banan og rosiner og letmælk.

2. High-Fiber Cereal

En anden mulighed er højt fiberindhold korn med blandet møtrik og tørret frugt på toppen, og et glas sojamælk, som er calcium-berigede.

3. Naturlige Yoghurt

Naturlig yoghurt er lækre, især når det er suppleret med hele korn korn, bær og hakket æble, og 100% appelsinjuice.

4. Granola Bar

En nærende granola bar er et fantastisk Morgenmad valg. Spis det med en hel appelsin og letmælk.

5. Hele Hvede English Muffin

Toast op en hel hvede engelsk muffin og tilføje en tynd spredning af fedtfattig hytteost. Sæt ananas skiver på toppen, og nyde det med 100% frugtsaft.

6. Yoghurt med Hørfrø

Bland naturlig yoghurt med blandede bær og en teskefuld jorden hørfrø. Nyd det med en skive ristet fuldkornsbrød, serveret med grøn te.

7. Røræg

Scrambled op nogle æg og drys dem med jorden hørfrø. Nyd disse æg med blandet korn brød og frugt salat, serveret med fedtfattig mælk.

8. Kogt Havre

Guiltlessly nyde nogle kogte havre med skiveskåret banan, tørrede tranebær og rosiner, serveret med calcium-berigede sojamælk.

9. Brown Rice

Brune ris eller byg kan nydes til morgenmad, og toppet med skiveskåret æble og rosiner og drysses med kanel. Nyd den med et glas 100% frugtsaft.

10. Hele Hvede Tortilla

Prøv en hel hvede tortilla med hakkede tomater, røræg og revet fedtfattig ost, serveret med grøn te og udsnit af ingefær.