Hvad Er SAT-test?

Hvad Er SAT-test?

Tager SAT eksamen er en overgangsrite for gymnasieelever, der planlægger at deltage i college. Pointene du optjener på denne CollegeBoard test kan afgøre, hvad skoler du er berettiget til at deltage, samt have en indvirkning på, om du er berettiget til visse akademiske stipendieprogrammer.

Tilmelding til SAT

Generelt studerende tager testen på din junior år i high school, men nogle elever vente til deres senior år. Du bliver nødt til at indsende din score med din skole ansøgning. Krævede prøveresultater varierer fra college til college, men du kan tage testen mere end én gang for at få en højere score, hvis det er, hvad du behøver for at komme ind i en bestemt skole.

Valg af dato

SAT eksamen gives syv gange hvert år i USA. Præcise datoer varierer fra år til år, men de test måneder forbliver konstant. De er:

 • Oktober
 • November
 • December
 • Januar
 • Marts
 • Maj
 • Juni

Tilmelding til eksamen

For at registrere at sidde til eksamen, gå til officielle CollegeBoard hjemmeside. Tilgængelige test datoer er noteret på skærmen, sammen med oplysninger om, hvor meget tid der er tilbage til at tilmelde dig før registreringen lukker. Klik på "Register Now" for den dato, du vil teste, og følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.

Eksamen Steder

Testen gives i skoler, der er godkendt til at blive SAT testcentre, med muligheder i de fleste samfund. Når du tilmelder dig, vil du blive dirigeret til at vælge den test placering mest praktisk for dig. Besøg SAT Code Search for at finde ud af, hvilke muligheder er tilgængelige for dig.

Koste

Som af 2012, at omkostningerne til at tage eksamen er 50 $. Studerende, der ikke har råd til eksamen kan søge om en dispensation gebyr. Se SAT gebyrfrihed at lære at søge om dispensation.

Hvad kan man forvente fra SAT eksamen

SAT testen er opdelt i tre, tidsindstillede dele. Eksamen er tre timer og tyve minutter lang, og har en lang række spørgsmål.

Kritisk læsning

Der er i alt 67 spørgsmål i den kritiske læsning afsnit. Der er to typer af spørgsmål i denne sektion: spørgsmål om passager, du læser, og punktum færdiggørelse spørgsmål, hvor du skal vælge det bedste ord givet som led i sætningen. Alle spørgsmål i dette afsnit er multiple choice. Den kritiske læsning sektion er opdelt i et 20 minutters sektion og to 25-minutters sektioner.

Math

Der er i alt 54 spørgsmål, opdelt i to typer. Det første afsnit kræver, at du til at løse et problem, og vælg det bedste svar fra en liste af muligheder. Den anden type spørgsmål kræver, at du løse problemet og "grid-in" dine svar. Du har lov til at bruge en lommeregner og ridser papir. Dette afsnit er opdelt i et 20 minutters sektion og to 25-minutters sektioner.

Skrivning

Der er tre typer af spørgsmål, der omfatter i alt 49 spørgsmål, foruden et essay. Hele afsnit varer en time. I dette afsnit, du er forpligtet til at forbedre sætninger, identificere punktum fejl, og forbedre stykker. Disse afsnit er alle multiple choice, beder dig om at give den bedst mulige svar ud af en liste af valgmuligheder.

I essayet, stavning, mindre grammatiske problemer og generel pænheden tæller ikke imod dig. Du har kun 25 minutter at skrive essay, så gradere forstår, at dette er et første udkast.

Sådan Forbered

Der er en række muligheder til rådighed for at hjælpe dig med at få rede til at tage eksamen.

CollegeBoard Resources

Den CollegeBoard hjemmeside er et godt sted at starte processen med at forberede at tage eksamen. Der er en SAT Practice side, hvor du kan få adgang til gratis praksis spørgsmål og en prøve eksamen, samt for at se praksis spørgsmål dagligt. Du kan også købe mere detaljerede undersøgelse materialer via webstedet. Hvis du kan lide den daglige praksis spørgsmål, og du har en iPhone eller iPad, kan du besøge iTunes for at hente det officielle SAT Spørgsmål Dagens app.

SAT Prep Klasser

Du ønsker måske at overveje at indskrive i en SAT prep kursus. Disse kurser giver instruktion om, hvilken type oplysninger, der sandsynligvis vil være på eksamen, samt på vellykkede test-hensyntagen strategier. Et par af de bedste muligheder omfatter:

 • Kaplan SAT Prep - Tilbyder online og i-personers klasser
 • Princeton Review SAT Prep - Tilbyder online og i-person, klasser, samt private tutoring
 • Sylvan Learning - Tilbud på-personers kurser på Sylvan Learning Center i hele USA

SAT Prep Books

Der er en række bøger til formål at hjælpe de studerende forberede sig til SAT eksamen. Din vejleder kan have et udvalg af eksamen prep bøger, at de studerende kan bruge eller låne. Det lokale bibliotek er også en god ressource for at finde denne type bog. Hvis du foretrækker, kan du købe bøger fra dit foretrukne lokale eller online boghandel.

 • The Official SAT Study Guide udgivet af CollegeBoard er den bedste bog at starte med, da det blev oprettet af den organisation, der har udviklet eksamen.
 • Overveje at få bogen plus DVD version, hvis du ønsker at nyde fordelene ved video-baseret undervisning i tillæg til den trykte vejledning.
 • Hvis du føler at du har brug for praksis ud over, hvad der er i denne bog, overveje titler som Barron s SAT og revner ACT.

Sørg for, at nogen bøger, som du vælger at repræsentere de nyeste udgaver, da eksamen skifter fra år til år.

Online Ressourcer

Der er også en række online-ressource, der giver undervisningsmaterialer og praksis spørgsmål. Et par steder du måske overveje, omfatter:

 • MajorTests.com har et udvalg af no-cost praksis spørgsmål.
 • Test Prep anmeldelse giver gratis praksis tests.
 • ProProfs.com tilbyder to praksis tests detaljerede uden beregning.

Forberedelse til testdagen

At sikre, at du er ordentligt forberedt til at tage SAT vil hjælpe dig med at håndtere stress af eksamen dag.

 • Dagen før testen, vil du sandsynligvis ønsker at tage en pause fra at studere for at opdatere dit sind.
 • Få masser af søvn natten før; testen er lang og potentielt udmattende.
 • Spis en sund morgenmad. Sult gør forfærdelige ting til prøveresultater.
 • Sørg for at du ved, hvor test site er, og tillade masser af tid til at komme dertil. Test starter omgående, og du vil ikke blive givet ekstra tid, hvis du ankommer sent.
 • Sørg for at have en # 2 blyant med dig, når du går ind for at tage testen. Ingen penne vil blive tilladt.
 • Medbring en lommeregner, hvis du skal bruge det på matematiske sektioner.
 • Tag en dyb indånding, slappe af og gøre dit bedste.

Valgfri SAT Subject Tests

Når du registrerer for SAT, vil du se oplysninger om SAT Subject prøver ud over de regelmæssige SAT eksamen. Nogle skoler med konkurrencedygtige adgangskrav processer anbefaler, at ansøgere komplette frembringelser eksamener inden anvendelse, og et par do kræve eksamener. Selv hvis du ikke ansøger om en skole, der kræver eller anbefaler Emneområde eksamen, hvis du er virkelig fremragende i et bestemt område, kan du overveje at tage en (eller flere) af de test som en måde at hjælpe med at differentiere dig fra andre kandidater. Se Hvorfor tage testen på SAT hjemmeside for at lære mere.

Betydningen af ​​SAT

Dine SAT prøveresultater er én faktor ud af flere, gymnasier se på, når de skal beslutte, om ikke at indrømme dig. Nogle skoler kræver denne særlige eksamen, mens andre vil acceptere enten SAT eller ACT. Check med de gymnasier, du er interesseret i at deltage for at finde ud af, om det er et krav for dig. Når du nærmer dig din store dato, huske, at SAT er en faktor i kollegiet optagelsesprocessen.