Hvad Er Rice Mælk og Er Rice Milk godt for dig?

Ris mælk er et mejeri fri mælk lavet af ris. Ligesom sojamælk og mandelmælk, ris mælk er sikkert for dem, der lider af laktoseintolerans. Ris mælk er også lav i fedt, hvilket gør det en god mælkeerstatning til bagning. Tilføj ris mælk til din kost og bruge FitDay at holde styr på din ernæring og kalorier, mens du arbejder hen imod vægttab.

Hvad er Rice Milk?

Ris mælk er lavet af kogt ris, brune ris sirup og brun ris stivelse. Producenter ofte tilføje fortykningsmidler til kommerciel ris mælk. Ris mælk kan sødes med sukker og nogle producenter bruger vanilje at gøre ris mælk smag mere som komælk. Ris mælk generelt smager sødere end komælk.

Ris mælk er populær blandt vegetarer og veganere, fordi den ikke indeholder animalske produkter eller biprodukter. Ris mælk er også godt for folk, der er laktose intolerante.

Næringsværdien af ​​Rice Milk

Ris mælk indeholder flere kulhydrater end komælk. Men i modsætning til komælk, rismælk ikke indeholder lactose eller kolesterol. Dette gør det sundt for dit hjerte samt sikker for dem, der er laktose intolerante.

Ris mælk indeholder ikke så meget calcium eller protein som komælk. Da rismælk ikke indeholder en masse af protein, skal dem, der bruger rismælk som mælkeerstatning for at inkludere mere protein i deres kost gennem andre midler. De fleste kommercielle mærker af ris mælk, dog er beriget med calcium. Derfor en servering af beriget ris mælk giver den samme mængde calcium som en servering af komælk. Rice mælk er også ofte beriget med niacin, vitamin B12, vitamin A, vitamin D og jern.

En kop ris mælk indeholder omkring 140 kalorier, sammenlignet med 185 kalorier i en kop hel komælk og 97 kalorier i en kop skummetmælk komælk. Ris mælk indeholder omkring tre gram fedt pr kop, mens hele komælk indeholder omkring 11 gram pr kop. Men ris mælk stadig indeholder mere fedt end skummetmælk komælk, der indeholder mindre end et halvt gram fedt pr en kop servering.

Udskiftning Cow mælk med Rice Milk

Ris mælk kan være en velsmagende, fedtfattig måde at erstatte komælk i din kost, især hvis du er laktose intolerant eller negativ til at forbruge animalske produkter. Ris mælk er også en velsmagende alternativ til veganere og vegetarer, der er allergiske over for soja. Mens ris mælk ikke tilbyder de sundhedsmæssige fordele af soja, men det er stadig sundt.

Mange mennesker gør deres egen ris mælk derhjemme. Mens rismælk er nemt og billigt at fremstille, ikke hjemmelavet rismælk ikke har fordelen af ​​at være ernæringsmæssigt berigede. Hvis du erstatter komælk i din kost med ris mælk, skal du vælge en række forskellige ris mælk, der er beriget med calcium, vitamin A og D-vitamin uforstærkede ris mælk indeholder ikke meget af disse vitaminer og mineraler, så drikker berigede ris mælk vil sikre, at en kop ris mælk giver dig de samme vitaminer og mineraler, en kop komælk gør.