Hvad er Renseri Opløsningsmiddel?

Spurgte: Hvad er "renseri opløsningsmiddel"? Jeg har aldrig hørt om det. Kan jeg bare bruge opvaskemiddel, og hvilken temperatur skal vandet være? Jeg har nogle pletter af blæk toner på gulvtæppet og har allerede støvsuget over dem. Nu har jeg brug for at bruge noget til at fjerne deres mærker. Jeg har hørt, at blæk toner er meget følsom over for vand, og min mands skjorter har huller i dem, hvor toner "brændt" dem rense igennem! Jeg ønsker ikke, at dette sker på gulvtæppet, som vi lejer.

Rensning opløsningsmiddel er en væske, der bruges til at rense et stof eller tekstil overflade uden vand. Det bruges til at fjerne toner på grund af toneren følsomhed over for vand. Hvis der tilsættes vand til toneren, vil det øge pletten og mindske dine chancer for succes at fjerne det. På grund af dette, kan du ikke erstatte opvaskemiddel til renseri opløsningsmiddel. Dette opløsningsmiddel påføres overfladen, at følge vejledningen på etiketten. Når området er ren, vil opløsningsmidlet fordampe. Der er ingen grund til at bruge vand under rensningsprocessen. Disse produkter kan findes online og i vaskeriet midtergangen.

Nogle populære renseri opløsningsmidler, du måske overveje, omfatter:

  • Dryel
  • Renseriet Secret
  • Goddard s Dry Clean Spot Remover