Hvad Er Omni Diet Plan?

Hvad Er Omni Diet Plan?

Tana Amen, skaberen af ​​Omni kost, er et nationalt anerkendt foredragsholder og ernæring konsulent. Hun er også en sygeplejerske og hede ekspert. Omni kost er et program, Amen plejede at hjælpe med at behandle sine egne fordøjelsesproblemer, infektioner og kræft i skjoldbruskkirtlen. Med dette program, vil du spise sunde fødevarer i et bestemt forhold til at holde dig sund og kontrollere din vægt. Som med alle nye diæt, er det vigtigt at tale med din læge, før du går i gang.

Sådan fungerer det

Amen kalder hende Omni kost "den ideelle balance af grøntsager, frugter, nødder, frø, fisk og magert kød, der giver din krop alt det behov for maksimal ydeevne, maksimal vægttab, og optimal sundhed", på hendes blog.

Kosten er 70 procent plantebaseret og 30 procent protein. Ved at spise på denne måde, du er i stand til brændstof din krop med de næringsstoffer, den har brug for at forblive sunde, bekæmpe sygdom og sygdom og få et sundt tal på skalaen. Kosten skrider i fire faser, som hjælper dig med at lære, hvordan man laver sunde livsstilsvalg, der justeres med Omni-programmet.

Fase 1

I modsætning til andre kostvaner Amen fortalere gør flere ændringer på én gang i stedet for at flytte ind i ting gradvist. Hun hævder, at dette er den bedste måde at vænne dig ud usunde fødevarer, såsom sukker og raffinerede kulhydrater, i sin bog, The Omni Kost: Den Revolutionære 70% Plant + 30% Protein Program til at tabe sig, Reverse sygdom, Fight Inflammation og ændre dit liv for evigt. I denne fase vil du smide meget af det du holder hjemme og erstatte det med sunde fødevarer, der passer til 70-30 forholdet mellem kost. Følgende fødevarer er acceptable i løbet af fase 1, i henhold til Amen bog.

 • Friske, økologiske grøntsager - eksklusive hvide kartofler
 • Små mængder af frugt, for det meste bær
 • Rå nødder og frø
 • Magert kød, fisk og fjerkræ
 • Cage-fri, økologiske æg
 • Visse olier, herunder macadamia nut, kokos, mandel, vindruekerneolie og olivenolie
 • Begrænsede mængder af tørrede bønner og linser
 • Krydderurter og krydderier, både friske og tørrede

Fase 1 varer i to uger, og Amen lover mange mærkbare ændringer med det samme. Ved stikning med 70-30 ratio, kan du forvente følgende i de første to uger på planen.

 • Vægttab på op til 15 pounds
 • Tab af sukker og carb cravings
 • Reduktion af smerte og hævelse
 • Bedre fordøjelse
 • Klarere hud
 • Mere energi og fokus

Amen opfordrer kraftigt Dieters at planlægge deres måltider og snacks, så opholder sig inden for 70-30-forholdet er ikke svært. At opnå den rette antal af hver kan tage lidt øvelse, men Amen siger, at ved udgangen af ​​fase 1, vil du være klar til at gå på det bedre og stærkere.

Fase 2

I fase 2, vil du revurdere dine spisevaner og pumpe op din træning. Calorie mål ændres ikke i denne fase, men Amen anbefaler at starte en fødevare tidsskrift for at forhindre gamle vaner fra snigende ind på din rutine. Det grundlæggende bag Fase 2 er virkelig rampe op din indsats og blive på sporet med de ændringer, du har foretaget i løbet af fase 1.

Fase 3

I fase 3 er-restriktioner af kosten reduceres en smule. Amen tillader efter Omni 70-30 forholdet 90 procent af tiden, med de andre 10 procent bliver uhindret af den kost retningslinjer. Overhold følgende regler i fase 3, som er skitseret af eksperter hos Chewfo.

 • Tilføj i små mængder korn og bælgfrugter, selvom du ikke behøver at hvis du foretrækker at holde sig til dine nuværende spisevaner.
 • Begræns alkohol til to genstande om ugen og undgå sukkerholdige drikkevarer og gluten-holdige øl og spiritus.
 • Nyd tre bites af forbudte fødevarer under dit 10 procent tid ud, så stop for at forhindre en binge.
 • Planlægge, så du kan nyde behandler på sociale sammenkomster.
 • Undgå fødevarer, der udløser sundhedsproblemer, såsom dårlig fordøjelse.

Fase 4

Den sidste fase af Omni kost er vedligeholdelsesfasen. Det er det samme som fase 3, men er beregnet til at vare et helt liv. Du vil fortsætte med sund plante-til-protein-forhold, begrænse alkohol og holde sig til de gode valg, du har lært at gøre i løbet af de første tre faser af planen.

Prøve Madplan

Enhver kost er uendeligt nemmere i starten, hvis du har specifikke idéer, som du kan lære at mikse og matche at skabe dagens måltider, mens du stadig overholde Amen s Omni kost retningslinjer. Hendes bog er propfyldt fuld af måltid ideer og opskrifter, men tjek disse at komme i gang.

Morgenmad

Amen opfordrer Dieters at spise inden for en time af at vågne op. En sund morgenmad "øger fokus, stimulerer de hormoner, der er forbundet med mæthed, og giver dig den mentale klarhed til at træffe bedre beslutninger hele dagen lang," siger Amen. Prøv disse enkle ideer til en hurtig og nem morgenmåltid fra Tana Amen personlige hjemmeside.

 • Feel Good Eggs Ranchero er en lækker kombination af bønner, krydderier, æg og greens, der starter din dag ud til højre.
 • Hvis du foretrækker en sød smag morgenmad, prøv Glutenfri Blueberry fransk Toast, som smager dekadent, men klæber til kost retningslinjer.
 • For dem der kan lide at drikke deres morgen måltid, Mango Passion Smoothie er et godt valg fuld af frugt, grønt og hør.

Frokost

Frokost er en vigtig måltid, fordi det holder dit blodsukker stabiliseret og forhindrer dig i at få så sultne, at du gør usund mad valg senere på dagen, ifølge Amen. Prøv disse let og lækker frokost ideer og du vil være mindre tilbøjelige til at give afkald på din middag måltid.

 • Den asiatiske Fusion kylling salat kombinerer sund olie med protein-pakket kylling og masser af aromaer til et måltid, der vil fylde dig op uden at smage ligesom kost mad.
 • Prøv Amen s heirloom tomat salat til en forfriskende, let måltid, der kombinerer grøntsager og kalkun.
 • Hvis salat er ikke dit måltid valg, gå en skål af Crowd-Pleasing Cioppino, som er en lækker blanding af fisk og skaldyr, krydderier og grøntsager.

Middag

Amen fortalere gør middag en fornøjelig tid til at tilbringe med familie, men advarer dig at holde sig til de Omni planen retningslinjer, så du ikke overdrive det. Følgende middag måltid ideer er velsmagende, men samtidig tager gætteriet ud af at forberede en godkendt måltid.

 • Fritgående Bison Meatloaf giver dig mulighed for at nyde en klassisk komfort mad uden skyld.
 • Prøv Fettuccine Alfredo med Lemon hvidløg rejer, hvis pasta er en middag måltid, du kan simpelthen ikke gå op.
 • Kylling er let at tilberede og alsidig så sydende kylling kebobs er et ideelt valg, hvis fjerkræ er din go-to middag valg.

Snacks

"Smart snacks spille en afgørende rolle i en sund kost," siger Amen. Men det er vigtigt at holde sig væk fra junk food og vælge snacks, der overholder de 70-30-forhold, og som tilbyder op masser af incitamenter med hensyn til sundhed og vægtkontrol. Disse snacks er nogle af Amen mest anbefalede.

 • Go-Well Trail Mix indeholder masser af næringsstoffer og giver dig mulighed for at nyde chokolade mellem måltiderne.
 • Hvis du foretrækker søde snacks, prøv Amen s Coco Banana Treat, som indeholder nok naturlige sødme til at tilfredsstille din trang.
 • Traditionel Hummus er en lækker måde at gøre grøntsager mere spiselig og tilføjer en god dosis af protein til din dag.

Pros

Enhver kost plan har gode og dårlige aspekter. Vejning de er en god måde at afgøre, om et særligt program er det rigtige for dig. Omni kost er ingen undtagelse. Der er flere fordele af programmet, som kan gøre det til det ideelle valg for dig. Tjek følgende grunde til, at Omni kost er en farbar vej, høflighed af hver kost.

 • Tana Amen er uddannet ekspert, så hendes råd og tips er hæderlige og sandsynligvis vil være sundt for de fleste mennesker.
 • Kosten lægger stor vægt på næringsstof tæt fødevarer, der fremmer et godt helbred og hjælpe dig med at kontrollere din vægt.
 • Kosten reducerer antallet af skadelige kemikalier i miljøet, du udsættes for ved at anbefale økologiske fødevarer.
 • Programmet kommer med opskrifter, der hjælper dig på vej.

Ulemper

Mens Omni kost er baseret på sund forskning og ekspertviden hos Amen, er der nogle ting at overveje, der kan gøre programmet svært for dig at holde fast i. Forstå, hvad du er oppe imod, kan hjælpe dig med at planlægge at overvinde disse forhindringer, hvis kosten er ellers din bedste valg. Overvej disse ulemper af kosten fra eksperterne hos hver kost.

 • De økologiske og fritgående fødevarer anbefales i Omni kost kan være mere dyr end almindelige fødevarer.
 • Planen fjerner al sukker og mejeriprodukter, som ikke er let for alle at holde sig til.
 • Planen foreslår også at bruge Amen s kosttilskud, som måske ikke et sundt valg for alle.

Øvelse

En del af enhver sund kost og livsstil Planen indebærer motion og Omni kost passer regningen i denne henseende. Planen kræver mindst 30 minutter hver dag. Amen foreslår at starte en omvandrende rutine, som du kan forbedre og rev op din træning som man vænner sig til de involverede med hver fase af kosten ændringer.

Effektivitet

Ifølge hver kost, Omni planen er effektiv til at hjælpe dig tabe vægt, fordi det er et lavt kalorieindhold plan, der fjerner usunde kilder til kalorier, som sukker og raffinerede kulhydrater. Den anti-inflammatoriske karakter af kosten kan også hjælpe med at reducere risikoen for mange lidelser. Tal med din læge om sin potentielle effektivitet for dine mål og sundhedstilstand.

Gøre det arbejde

Anytime du eftersyn dine spise-og motionsvaner, er du forpligtet til ansigt forhindringer. Det betyder ikke, at du ikke kan få succes med Omni kost. For at gøre det lettere at holde fast i, Amen foreslår måder at shoppe, der vil tage gætteri ud af måltid prep. I et interview Huffington Post, Amen anbefaler planlægning, så du kan købe de rigtige fødevarer, uden at sprænge dit budget.

Disse skridt kan få dig godt på vej til at gøre de rigtige ændringer. At have en kopi af Amen bog for hurtig reference kan også bidrage til at gøre Omni kost en succes for dig.