Hvad er oksetalg?

Nogle af de mest eventyrlystne hjem kokke måske ønsker at vide om en række animalske produkter kaldet "oksetalg" eller specifikt et almindeligt kaldet oksetalg. Selvom de fleste indlæggelser, disse rustikke fødevarer er ikke meget brugt i almindelig amerikansk madlavning, de er populære på den anden side af dammen, over Atlanten, i jolly gamle England. Når det er tid til at støve den traditionelle victorianske kogebog eller prøv en række opskrifter fra hele verden, kan denne noget dunkle mad komme op. Finde det i et supermarked bør ikke være for hårdt, men at lære at bruge det kan være en anden sag.

Hvad er oksetalg?

Oksetalg er en slags råt oksekød fedt. Specifikt oksetalg er det hårde fedt omkring nyrerne fra dyret. Det har et smeltepunkt på 113-122 grader Farenheit, og væsentligt under dette interval, vil stivne i hårde klumper.

Nogle mennesker forveksler oksetalg med dyppelse eller andet oksekød biprodukter. I virkeligheden oksetalg er slags svært at gå glip af; mens mange finder det at være en foruroligende og uappetitlig produkt, kan det være velsmagende, hvis kogt i den rigtige kapacitet.

Anvendelse af oksetalg

Oksetalg blev traditionelt brugt til at gøre talg, hvor fedt var kritisk i produktionen af ​​stearinlys, der gav lys til at pre-Edison hjem. Disse dage, er oksetalg stadig bruges i nogle engelske retter. Den klassiske Yorkshire pudding fad, samt engelsk Christmas pudding både bruge oksetalg som ingrediens. Den gamle britiske favorit 'bøf og nyrer budding "bruger også oksetalg som stofligt og smag komponent. De, der ønsker at genskabe den slags autentiske gamle engelske måltider kan gå på udkig efter oksetalg at gøre deres kulinariske oplevelse komplet.

En anden moderne brug af oksetalg er fugl fodring. Masser af fugleinteresserede, der ønsker at tiltrække et mangfoldigt samfund af fugle til deres værfter vil bruge oksetalg som en base for en "Mejsekage" eller lignende fugl feeder mad. Købere kan varme fedt til sit blødgøringspunkt, så bland i frø, jordnøddesmør og andre ingredienser til at lave en velsmagende måltid for Jays, kardinaler, spætter og mange andre slags fugle. Nogle endda bruge nyrefedtkager at tegne egern og andre vilde dyr til et rum.

Nogle af de personer, der er til at bruge naturlige produkter er kommet op med nogle andre interessante anvendelser for oksetalg. En af de hyppigst rapporterede dem bruger dette animalsk produkt som en imprægnering eller polish til støvler og andet læder slid. Forbrugere, der har tendens til at holde sig til kommercielle produkter vil blive forbløffet over, hvad du kan få ud af disse klumper af animalsk fedt.

Køb oksetalg

Fordi oksetalg der kommer for tæt på smeltepunktet over tid kan vende harsk, slagtere anbefale at købe de ting i hårde klumper og holde det under eller ved stuetemperatur. I en fast tilstand, kan oksetalg vare stykke tid, men det er bedst at bruge det så hurtigt som muligt til konsum.

At vide mere om naturlige produkter som oksetalg kan hjælpe forbrugere og husholdninger finde forskellige måder at tilberede. På kanten af ​​fødevarevidenskab, de traditionelle maleriske anvendelse af disse produkter minder moderne individer af en tid, hvor fællesskaber gjorde mere med uforarbejdede fødevarer og råvarer.