Hvad er nogle seværdigheder i Peru

Hvad er nogle seværdigheder i Peru
Machu Picchu

Nogensinde spekuleret på, hvad er nogle seværdigheder i Peru? Peru er et fascinerende nation indtages med fortryllelse. Peru stolt kan prale med en fantastisk kultur, spektakulære historie, og ekstraordinære naturlige skønhed. Når hjertet af Inkariget, Peru er hjemsted for mange verdensberømte gamle ruin sites. Der er mange fantastiske destinationer i Peru, at du skal besøge.

Machu Picchu

En af verdens største vidundere, Machu Picchu er en hidtil uset oase og en bona fide arkæologisk guldgrube. Placeret oven på en majestætisk bjerg omkring otte tusinde fod over havets overflade, denne fabelagtige Inca ruin site er åben året rundt. Den bedste måde at nå den tabte Inca byen Machu Picchu er ved at tage et tog fra Cusco. Machu Picchu er så aflukket, at det gik århundreder, uden at verden er klar over dens eksistens. Ingen selv kender grunden til at det blev bygget, eller hvorfor det blev opgivet. Machu Picchu er indhyllet med mystik og fortryllende skønhed. Selvom dette fjerntliggende ruin site er meget isoleret og svært at nå, når du får der, vil du opleve en af ​​de mest bemærkelsesværdige gamle destinationer på planeten. Indgangen billet koster omkring fyrre kroner per person.

Inca Trail

Inca Trail er en malerisk vandresti, der snor sig mellem tårnhøje bjerge og jungler. Sporet fører til den hellige gamle hovedstad i Inkariget, Machu Picchu. Den peruvianske regering har indført nye restriktioner på mængden af ​​mennesker lov til at gå sporet for at bevare kulturarven og beskytte sporet. Det er nu nødvendigt at foretage en reservation tre måneder forud under spidsbelastning sommer turist måneder. Det bedste tidspunkt at besøge Inca Trail er juni til august.

Omkostninger og Trail Information

Sporet er lukket i februar for renoveringer. Udgifterne til Vandreture Inca Trail, afhænger af mange faktorer, herunder, når du planlægger at gå, og hvor mange mennesker er i din gruppe. Som hovedregel, jo flere mennesker, jo bedre pris. Langs rejsen vil de besøgende observere mange meget velbevarede ruiner. Erfarne guider kan vise vejen og give en sikker og informativ ekspedition. Nogle stier kan vare omkring en halv time, mens andre kan tage dage. Inca Trail er en fantastisk fysisk oplevelse, som fører til nogle af de mest spektakulære antikke ruiner på forsiden af ​​planeten.

Sun Gate

Den naturskønne og spændende opstigning op til Sun Gate er en fantastisk vandretur. Dette er den sidste fase af Inca Trail, den meget sti, vandrere bruger til at rejse op til ruin sites. De naturskønne synspunkter er helt ekstraordinært, især vista af Huayna Piccu og de andre ruin sites. Det er her, de besøgende vil finde de berømte sten porte, der nøje svarer til sommer og vinter solhverv. Det bedste tidspunkt at besøge Sun Gate er i løbet af sommer og vinter solhverv, når de gyldne stråler fra solen belyse portene direkte og derved giver den mest spektakulære sted tænkelige. The Sun Gate er lige under pedeller hytte ved Huayna Piccu.

Titicaca-søen

Titicaca-søen er en af ​​de højest beliggende søer på jordens overflade. Der er et par spektakulære øer i Titicaca-søen. Nogle af de mest populære turistmål i Titicaca-søen omfatter flydende Uros øer, Isla Amantani, Isla Taquile, og Isla del Sol. Søen er vugge Inkariget.

Aguas Calientes

Også kendt som Machu Picchu Pueblo, Aguas Calientes er den nærmeste landsby til den berømte Machu Picchu ruin site. Aguas Calientes har mange lækre restauranter og smukke hoteller. Naturlige varme bade er også her i Aguas Calientes, deraf navnet på byen. Vandreture i området er stor, og de naturskønne synspunkter er utrolig. Aguas Calientes er helt sikkert værd at besøge. Den bedste måde at få der er at tage toget fra Cusco.

Opdage Interessante steder i Peru

Peru er en spektakulær land af uendelig skønhed og dybtgående kulturel fortryllelse. Hvis du spekulerer på, hvad er nogle steder af interesse i Peru, vil du helt sikkert ønsker at udforske de gamle maya ruines. Machu Picchu er en majestætisk gammel peruviansk destination med en hidtil uset og tidløs skønhed. De naturskønne omgivelser opsluge hele regionen og give en storslået kulisse. Her ligger epicentret for Inkariget, som stadig eksisterer i Machu Picchu via den ekstraordinære historiske arkæologi, som kan vidne hele ruin sites. Konstrueret på toppen af ​​et malerisk bjerg, Machu Picchu var en religiøs by bygge midt i visceral majestæt af de mest afsides, utilgængelige, og uforlignelige lokationer. Da gode hoteller og god mad er så billige, Peru er en vidunderlig familie ferie idé. Det er en eksotisk rejsemål med pervasive hoteltilbud.

Kontakt en generel rejsebureau eller Peru rejse specialist for at finde ud af, hvad pakker og rejsetilbud findes i øjeblikket.