Hvad er muskelatrofi og hvordan kan du forhindre det?

Styrketræning er ikke en til tider slags ting; snarere er det en integreret del af livet. Undlade at løfte på et ensartet grundlag kan føre til muskel forringelse, som omtales også som "atrofi". Ingen ønsker at miste rock hard muskelmasse de har arbejdet så hårdt for at bygge, men kroppen naturligt bruger muskler som oplagret energi, når musklerne ikke udnyttes. Mens resten er et afgørende aspekt af en effektiv vægtløftning regime, muskelatrofi langsomt sker over tid. For meget hvile kan i sidste ende resultere i atrofi, som i det væsentlige ophæver det hårde arbejde, du har forpligtet til at opbygge større muskler.

Hvad er muskelatrofi og hvordan kan du forhindre det?

Den bedste øvelse at undgå atrofi

En af de bedste øvelser til at undgå muskelatrofi er bænkpres. Pectoralis major, den mest fremtrædende muskler i brystet, er en katalysator for styrkeudvikling i andre øverste organ muskelgrupper, såsom skuldre og arme. Aktiv deltagelse i bryst-building øvelser, ligesom bænkpres, vil hjælpe dig med at undgå den frygtede forekomst af muskel forringelse. Selvom muskelatrofi ikke sker natten over, er det vigtigt at sørge for, at du hyppigt gymnastiksalen regelmæssigt for at undgå at miste muskelmasse.

Multi-fælles øvelser

Ifølge den amerikanske College of Sports Medicine, oplever de fleste mennesker muskel gevinster fra styrketræning aktivitet to til tre gange om ugen. Din muskelstyrke vil stige i løbet af hviletid, men du kan ikke tage længere tid væk fra vægt værelse og forventer at opbygge muskler. Du kan maksimere din styrke bygning rutine ved at indarbejde flere fælles øvelser i din træning regime. En multi-joint øvelse er en aktivitet, der anvender flere led i kroppen, såsom dødløft eller squat. Disse øvelser har vist sig at øge muskel gevinst samtidig at reducere virkningen af ​​atrofi.

Hvor ofte har du brug for at udøve Deres muskler?

Styrke gevinster kan opløse i løbet af 12 ugers minimal øvelse aktivitet, i henhold til American College of Sports Medicine. Du kan bevare muskelmasse ved at udføre mindst en tredjedel af din vægtløftning regime på en ugentlig basis. En længere periode eller hvile, vil imidlertid resultere i muskel forringelse. Hvis du planlægger at tage en længerevarende fravær fra gym, er det vigtigt at anvende alternative øvelser for at sikre, at du ikke mister muskelmasse.

Tage fri

Modstand øvelser er de bedste former for aktiviteter for at opretholde muskel gevinster, når du tager tid ud fra vægten værelse. De mest dygtige legemsvægt øvelser omfatter pushups og pull-ups. Disse øvelser kræver ikke nogen at-the-træningsudstyr og kan udføres stort set hvor som helst. Pushups udøver pectoralis major i brystet og også pumpe muskler i skuldre og arme. Derudover pushups også hjælpe flade maven ved at styrke kernen. Du kan supplere en gym-berøvet livsstil simpelthen ved at gøre en forpligtelse til en daglig pushup regime.

Fastholdelse styrke gevinster er ikke raketvidenskab. Faktisk er det en simpel feat at gennemføre. Nogle mennesker udholde den udfordring overvældende arbejdsforhold, som forbyder deres evne til at komme ind i gymnastiksalen på en regelmæssig basis. Andre oplever personlige udfordringer der deaktiverer deres ønske om at krank ud en vægtløftning session. Uanset årsagen, bliver ud af gymnastiksalen bør ikke føre til muskelatrofi. Invester en lille sum penge i en derhjemme pull-up bar og gøre en forpligtelse til at udføre mindst 100 pushups om dagen. Disse enkle multi-joint øvelser vil ikke kun hjælpe dig med at undgå muskelatrofi, men også fremme muskel toning og i sidste ende hjælpe dig med at holde sig i form.

Hvad er muskelatrofi og hvordan kan du forhindre det?

Alt du behøver at vide om CrossFit