Hvad er mikronæringsstoffer og skal jeg bruge dem?

Mikronæringsstoffer er dybest set vitaminer og mineraler. Kroppen kræver mikronæringsstoffer i små mængder i forhold til protein, kulhydrater og fedt, som er makronæringsstoffer. For eksempel for at lave energi, din krop bruger kulhydrater som brændstof sammen med B-vitaminer, eller coenzymer, som "gnist".

Regeringens mad guider taler om en afbalanceret kost er som en pyramide. Du får lære af disse vejledninger, slik og fed mad er ikke på det fundament af pyramiden. Det samme er tilfældet med mikronæringsstoffer. For eksempel skal du omkring dobbelt så sådan calcium som magnesium.

En sund kost er grundlaget for god ernæring, ikke popping piller. Det er en udfordring at skabe en sund kost på grund af den tid og energi, der kræves til forskning, butik, kok, planlægge og eksperimentere. Det er endnu sværere med en familie eller housemate der deler i en fælles mad budget.

Har jeg brug for et supplement?

Efter min mening, er det smart at tage et bredt spektrum multivitamin som en del af en sund kost, fordi de er formuleret til at efterligne, hvad din krop har brug for. Men ikke alle multivitaminer er skabt lige. De bedre af slagsen har højere kvalitet mineraler og vitaminer, og det betyder, at kroppen vil bruge mere. Desuden er der behov for mikronæringsstoffer i højere niveauer på bestemte tidspunkter af dit liv. For eksempel er det gavnligt at tage mere vitamin C i tider med sygdom.

Her er nogle forslag til en sundere kost:

1) Har en protein shake om morgenen med en ekstra grøn supplement pulver. Desuden har mange supplere virksomheder skabt store antioxidant blandinger lavet med koncentrerede bær eller greens. Disse produkter har tendens til at være alkalizing og fremmer iltningen af ​​vævet.
2) Drik urtete. Mange urter er sikkert at drikke dagligt og har høje niveauer af mikronæringsstoffer. For eksempel, brændenælde te er høj i jern.
3) Citroner er rige på C-vitamin og bioflavonoid så tilsætte citron til et glas vand hver dag kan bidrage til at styrke immunforsvaret. Citronsaft kan være syre, men de er basisk i kroppen på grund af deres rige indhold af mineraler.
4) I stedet for bordsalt, skifte til en grå farvet havsalt, eller begynde at bruge havet krydderurter ligesom Dulse flager. Vi har brug for spormineraler, der findes i havet, ligesom jod, som er afgørende for skjoldbruskkirtlen healh.

Alle farverne i regnbuen

Spise en række frugter og grøntsager vil hjælpe med at sikre, at din kost er rig på alle de mikronæringsstoffer. Meget af dagens fødevarer frataget sin ernæring på grund af fødevarer raffinement og varmebehandling. Derfor er det vigtigt at vælge hele fødevarer, økologiske, når praktisk, og at få det forberedt bevidst.

Undgå alt for forarbejdede fødevarer som dåse grøntsager, hvidt mel og sukker kan hjælpe skåne kroppen sine næringsstoffer butikker. Køb høj kvalitet ingredienser såsom kolde pressede olier, rå og usaltede nødder / frø, fuldkorn, og voksende en have med til at sikre din krop har adgang til en kost, der er rig på mikronæringsstoffer.