Hvad Er Meditation gøre for din sundhed

Hvad Er Meditation gøre for din sundhed


Som stressniveauet stiger på verdensplan, mange spørger sig selv, hvad gør meditation gøre for dit helbred? Meditation er den gamle praksis med at anvende fokus og vejrtrækning teknikker til at fremkalde afslapning, lindre bekymring, og befri sindet for ængstelige tanker. I lighed med løbebånd, der indsamler støv i din hule eller kosten, du fandt det umuligt at følge, skal du foretage meditation en del af din rutine for at opleve dens fordele.

Hvad Er Meditation gøre for din sundhed?

Meditation kan blive et effektivt redskab, udstyre dig til at nyde dit liv og håndtere spændinger. Dens fordele ud over dit meditationsrum og kan påvirke alle aspekter af dit liv fra følelsesmæssige sundhed og velvære til fysiske sundhed og forvaltning af kroniske sygdomme. Nogle følelsesmæssige fordele ved meditation inkluderer:

  • Reduceret negative tanker og følelser
  • Øget bevidsthed om sig selv
  • Evne til at fokusere på det tidspunkt
  • Opsamling stress ledelseskvalifikationer

Meditation og Depression

Mens meditation kan gavne nogen, kan personer med angst og depression finder det især nyttigt. Mægling hjælper undervise enkeltpersoner til at udvikle følelsesmæssig stabilitet. Den mediterende får indsigt i sine følelser og bliver overbevist om, da han lærer at styre sine følelser. De, der har mestret dette værktøj er i stand til at finde mere glæde i livet og deres relationer.

Meditation og sundhedsforholdene

Videnskabelig forskning understøtter meditation som en terapi. Forhold, der kan forværre stress forbedres med meditation. Følgende betingelser er eksempler:

  • Astma og allergi
  • Kræft
  • Hjertesygdom
  • Højt blodtryk
  • Søvnløshed
  • Stofmisbrug og overspisning

Desuden kan meditation hjælpe med at mindske træthed og reducere forekomsten af ​​kronisk hovedpine. Migræne syge kan opleve færre invaliderende hovedpine med regelmæssig meditation.

Meditation Vejrtrækning for Pain

Meditation udnytter afslappede vejrtrækning teknikker. Disse øvelser tillader mediterende at styrke og flex mellemgulvet muskler. Tager i mere ilt, mens vejrtrækning hjælper også nære kroppen, frigiver endorfiner og i sidste ende, hvilket reducerer smerter, mens følelser af glæde stigning. Af denne grund kan meditation være en effektiv måde til at klare smertefulde tilstande som gigt og fibromyalgi. Regelmæssig meditation kan hjælpe med at reducere symptomerne og kan opnås ved at afsætte tid til at øve teknikker som visualisering, positiv tænkning og dyb vejrtrækning i et uforstyrret miljø.

Meditation som en gratis terapi

For nogle personer, meditation er den eneste metode er nødvendig for at håndtere stress-relaterede tilstande, mens andre bruger meditation som en supplerende behandling. Nogle medicinske faciliteter som hospitaler og klinikker tilskynde meditation og genkende det som et gyldigt behandling. Det anvendes i forbindelse med medikamenter og moderne medicinske metoder.

Religion, Meditation og sundhed

Den traditionelle mål om meditation var at opnå en dybere indsigt i det hellige, et middel til at forbinde med åndelige kræfter. Meditation har udviklet sig, dog. I den vestlige verden er det centreret på det fysiske, primært sundhed og helbredelse. Alligevel har meditation ikke mistet sin religiøse betydning. Det er stadig hædret af mange som en religiøs praksis. Selvom det kan være begyndt med buddhistiske munke, har værter af religioner skræddersyet praksis, der passer til deres tro, hvilket gør mægling nyttigt for alle, af enhver overbevisning. Nogle bruger en bibel, bøn bog, poesi eller andre værktøjer som musik. Reflekterende og med fokus på kærlighed og taknemmelighed er andre måder at meditere. Uanset hvilken tilgang du bruger til at udføre meditation, de sundhedsmæssige fordele gælder. Du kan lære at meditere på ethvert sted, og til ethvert formål. Prøv det og se om du kan finde svaret på spørgsmålet, hvad gør meditation gøre for dit helbred?