Hvad er lav effekt øvelser?

Lav effekt øvelser er ofte tænkt som kun er til gavn for de ældre. I virkeligheden kan det ikke være længere fra sandheden. Som navnet antyder, lav indflydelse øvelse er en form for motion, hvor mængden af ​​stress lagt på leddene i dine knæ, hofter og ankler er forholdsvis minimal.

Fordele ved lav effekt øvelser

Selvom lav effekt motion ofte praktiseres af de ældre, der lider af gigt og andre forhold, der kan gøre belastninger leddene meget smertefuld, lav effekt motion kan også gavne personer, som for nylig har lidt en skade. Svømning er et godt eksempel på effekt motion lav, at der ofte vælges af sportsfolk, der har lidt en stress fraktur. Atleten er stadig i stand til at deltage i hjerte-kar-øvelse, uden at sætte store mængder af veje på den skadede kropsdel.

Eksempler på Low Impact Motion

Som beskrevet ovenfor, svømning er et godt eksempel på lav effekt motion. Det er dog ikke den eneste mulighed til rådighed for dig. Ved hjælp af en elliptisk, arm ergometer eller endda cykler alle andre, store, let former for lav effekt øvelse, der kan bidrage til at forbedre dit hjerte-kar sundhed og muskelstyrke, mens falder spændinger på leddene. Rådfør dig med en personlig træner eller gym medarbejder for yderligere eksempler på store former for lav effekt motion.