Hvad er kravene til certificeret økologisk

Fra tomater til hakket oksekød, er mange fødevarer i dag fremstillet ved hjælp af certificerede økologiske teknikker. Du vil se den officielle mærkat udpegning af et fødevarer som "økologisk" et eller andet sted på emballagen, men hvad er forskellen mellem en økologisk dyrkede fødevarer og alle andre? Hvad gør en fødevare "certificeret økologisk"?

Hvad betyder Organic Mean?

På en måde, alt er økologisk. Alt, hvad du spiser, kommer fra en kilde på vores planet, hvilket gør det bogstaveligt økologisk. Men når vi taler om mad, udtrykket betyder, at ingen ekstra kemikalier eller ingredienser blev tilføjet for at gøre det større, lysere eller mere smag. Tænk på det som din baghave haven. Økologisk landbrug bruger ingen kemiske pesticider til at dræbe overskydende ukrudt eller insekter og hver frugt eller grøntsag har en chance for ufuldkommenhed. Hvis du nogensinde har sammenlignet økologisk vs. "konventionelt" dyrket tomater, du forstår forskellen mellem deres fysiske former, størrelser og konsistenser.

"Økologisk" kan henvise til mere end bare frugt, grøntsager og kød, selv om. Landmænd, forarbejdningsanlæg, frø distributører og restauranter er blandt nogle af de enheder, der kan få en økologisk certificering. Disse virksomheder vil have en egentlig certificering af økologisk forarbejdning, der kan ses af offentligheden.

Hvad er kravene?

Den amerikanske regering har skabt en række standarder og love for at fastlægge, hvilke fødevarer er certificeret økologisk, og hvilke ikke. Disse love kræver producenterne til at overholde visse former for praksis med henblik på at få deres økologiske certificeringer, herunder: minimering af kemiske pesticider medmindre det er absolut nødvendigt; afholde sig fra at bruge antibiotika, væksthormoner og ikke-økologisk foder til dyr; undgå genmodificerede stoffer, frø og organismer; udnytte landbrugsjord, der har været fri af pesticidanvendelsen i mindst 3 år og adskillelse ikke-certificerede økologiske materialer fra certificerede økologiske materialer.

Ud over disse regler, landmænd, fødevareforarbejdning planter, frø distributionsselskaber og rederier er underlagt kontrol af deres faciliteter og maskiner, når det erklæres nødvendig af regeringen. Disse virksomheder har også brug for at holde et papir spor af alle deres regning og salgsrapporter for revision, hvis nødvendigt.

Hvorfor er disse forordninger Vigtigt?

Økologisk certificering er en integreret del af at sikre, at forbrugerne får den bedste kvalitet mad rejst under den bedste pleje. Den eksisterer for at give dig den sikkerhed, at det, tror du får er, hvad du virkelig får. De strenge love og regler adskillelse certificeret fra ikke-certificerede økologiske fødevarer holde vores landbrugssystem ansvarlig og pålidelig, så kun de bedste og mest flittige virksomheder og landmænd den certificeret økologisk mærkat på deres produkter. Det er et symbol på hårdt arbejde og integritet, og en af ​​de højeste standarder i USA.

Hvis du kommer på tværs af "USDA certificeret økologisk" mærkat på dine dagligvarer, kan du få en sund sindet at vide, at disse fødevarer er blevet rejst, pakket og afsendt efter de særlige retningslinjer, som kræves af den amerikanske regering. Så har ikke noget imod den lille blåt mærke på din økologisk æble, fordi i det mindste du ved, at der ikke er noget på den eller i det men apple!