Hvad er jeg bud?

Hvad er jeg bud?
Hvor mange af os har stoppet ved et hus auktion eller styrke inde et galleri, mens et salg var i gang? Du ser en Roseville vase, som kalder dit navn, men før du kan beslutte, hvad de skal gøre auktionarius råber, "Solgt!" Nå, tøver ikke mere. For nybegyndere, er der et par grundlæggende regler, du kan følge for at gøre den næste auktion (og vase) din.

Previews

Auktioner næsten altid tilbyde previews: en tid, hvor du kan besøge og se ud over de punkter, som vil blive solgt. Previews kan afholdes et par dage før auktionen og andre gange er det kun en times tid før. For at gøre din forhåndsvisning tid værd at følge disse tips.

  • Altid spørge, om du kan undersøge et emne, før du rører ved det. Hvis du afhente en antik terrin og dækslet falder af, kan du ende med at betale for varen.
  • Medbring et målebånd, et forstørrelsesglas og en lille lommelygte. Du ønsker ikke at købe en viktoriansk sofa, som ikke passer i dine stue døre.
  • Tjek smykker til guld og sølv metal stempler eller for engelsk kendetegn. Hvis du ser ridser, som kunne indikere nogen kontrolleret guldet kvalitet før du.
  • Hvert element tilhører en "parti" eller en gruppe af elementer fra den samme sælger. Spørg om auktionen vil blive solgt ved lodtrækning, hvilket kan betyde dine emner vil ikke ramme den sælgende gulvet indtil sent i auktionen.

Bud

Før du byder på en auktion, skal du registrere dig. Det betyder generelt du vil vise identifikation og gives et kort eller et træ pagaj med et nummer. (Nogle auktioner tage kontrol, nogle tager kreditkort vide, inden du køber.). Når du byder, auktionarius ure til et tegn fra dig - en bølge af kortet, eller padle, eller et nik af dit hoved. Mange auktionsholdere kan læse et publikum og aldrig glip af et bud. Men du nødt til at hjælpe dem med at finde dig, så gør øjenkontakt.

  • Nogle auktionsholdere vil åbne en auktion med sætningen: "Hvad skal jeg byde?" The auktionarius beder om et beløb til en åbning bide.
  • En overfyldt auktion har "løbere", mennesker, der ser for bud og levere elementer til køberen. Hvis du ikke kan få auktionarius øje, se efter løberne.
  • Mange auktionsholdere bruger "chants", hvis de gentager budbeløb, bede om en anden bud, og forsøge at få publikum til at byde højere. Chants kan være forvirrende, især hvis du aldrig har hørt denne auktionarius før. Så, "en, en, en" kan betyde en dollar, hundrede dollars, eller tusind dollars. Vær meget forsigtig, at du ved, hvor meget du er i for med et bud.
  • Må ikke rive med "auktion feber." Indstil en pris for en vare i dit hoved, og derefter holde sig til det. Ellers kan du blive fanget i spændingen og betale meget mere, end du regnede på.
  • Når du hører ", som er, hvor er," du er altid at tage en chance med elementet. Ditto med box masser, som er samlinger af ting smidt ind i en kasse. (Det er derfor, du ønsker at deltage i visning.)
  • Hvis du har brug for nogen til at levere dine indkøb, spørger auktionarius før du køber. Hun kan have en levering service til rådighed.

Indsamling din skatte

Du har købt din skat, nu du hovedet til kontoret og betale for dine indkøb. Bortset du opdager, at du ikke betale $ 500 for din Drunkard Path quilt - du betalt $ 575 plus skat. Hvorfor? Fordi auktionen opkrævet en 15% købersalær. Auktioner altid tage en procentdel af salgsprisen fra sælgeren. Mange af dem nu vende rundt og tack på en procentsats på købers regning. Før du byder, kontrollere og se, om du bliver nødt til at betale en præmie.