Hvad er induktion?

Hvad er induktion?

Induktion er en hastigt voksende metode til madlavning i USA. Induktion virker ved at passere strømme gennem elektromagneter i komfur, som igen overførsel denne energi direkte til metallet madlavning gennemføre. Modstanden af ​​de strømme, der passerer gennem køkkengrej opvarmer metallet, hvilket igen tilbereder fødevarer.

Sådan Induktion Works

Under glasset oversiden af ​​en induktion komfur er flere højfrekvente elektromagnetiske spoler. Spolerne frembringe en elektrisk strøm, som cirkulerer gennem spolerne og til ethvert magnetisk overflade, der kommer i kontakt med ovnen, såsom køkkengrej fremstillet af stål, støbejern eller aluminium.

Denne magnetiske energi frembringer en opvarmning reaktion i køkkengrej, hvilket er, hvad tilbereder fødevarer. Kun en magnetisk overflade, såsom køkkengrej, kan opvarmes på denne måde. Kogepladen selv forbliver kold, hvilket resulterer i mindre energitab.

Hvorfor bruge induktion

Der er flere metoder til rådighed til madlavning, såsom elektriske spoler, glas top elektriske ovne og gaskomfurer. Hver af disse metoder har sine fordele, men de har også ulemper, induktion madlavning metoder bidrage til at løse.

Low Energy

Når den rigtige type køkkengrej bruges, det tager meget lidt energi til at opvarme og tilberede din mad. Kun køkkengrej er at være opvarmet, så køkkenet ikke selv bliver overophedet gennem tab af energi. The University of Kentucky (PDF) anslår, at ved hjælp af induktion madlavning er omkring 90 til 95 procent effektiv, hvilket er langt højere end gas eller elektrisk madlavning, og sparer derfor energi. Det er godt for storkøkkener, der bruger brændeovne i flere timer ad gangen, samt for husejere, der forsøger at sænke deres samlede energiforbrug.

Øjeblikkelig Varme

En af fordelene ved et gaskomfur over en elektrisk ovn er den umiddelbare varme, der opstår, når du tænder for en brænder. Induktion komfur varme op næsten øjeblikkeligt så godt, generering og overførsel kun så meget energi som påkrævet.

Sikkerhed

Induktion virker ved opvarmning metaloverflader gennem modstand. Derfor, hvis der ikke er metal køkkengrej i kontakt med ovnen, er der ingen varme genereres. Dette fører til færre køkken forbrændinger eller frygt for dyr eller børn brændende sig på en opvarmet overflade, når køkkengrej er fjernet.

Effektiv

Induktion madlavning er yderst effektiv. Dine fødevarer kokke meget jævnt og hurtigt med ingen overskydende energi, som kan føre til brændende eller over opvarmning af fødevarer.

Ulemper til induktion

Induktion er en sikker og effektiv metode til madlavning, men det har nogle ulemper.

Gryder

Det største problem er køkkengrej; ikke alle typer af køkkengrej vil fungere korrekt på en induktion komfur. Induktion opvarmer gennem modstand, så kogegrejet skal være tæt og magnetisk. Stål eller jern er den optimale kogegrej til brug på en induktion stovetop; tyndere metaller som aluminium tilbyder ikke nok modstand, hvilket betyder, at de ikke varme godt og kan tage længere tid at tilberede maden.

Købsprisen

Omkostningerne ved et induktionskomfur kan være mere end traditionelle el eller gas intervaller. Udgangspunktet køb punkt i en induktion komfur er omkring $ 1150; mange standard el og gas komfur toppe starter ud på betydeligt mindre. Derudover medmindre du allerede har den rigtige type køkkengrej, vil du have ekstra udgifter i at købe for at få den køkkengrej, der arbejder med brændeovnen.

Indkøb induktion kogeplader og Ranges

Der er ikke så mange muligheder for induktion komfurer og kogeplader, som der er for standard elektriske og gas modeller, men de modeller, der er tilgængelige er ofte værd at undersøge.

 • Jenn-Air: The Jenn-Air JIC4536XS er en induktion komfur, der har bro mellem de forreste og bageste brændere. Dette er ideelt, fordi det giver dig mulighed for at placere pandekage grill og andre store pander på komfuret og stadig få ensartet opvarmning. Det er vurderet højt af Yale Appliances gennemgang blog.
 • GE kogeplade: GE Profile PHP900DMBB betragtes som en "Best Anmeldt" fra ConsumerSearch. Positive af denne model omfatter hurtig opvarmning og let at bruge kontrol.
 • Bosch: Bosch 800-serien induktionskomfur er også godt-reviewed blandt forbrugere og korrekturlæsere på induktion kogeplader anmeldelser. De elsker touch kontrol, hurtig madlavning og det slanke, rustfrit stål udseende ovnen.
 • Thermador: The Thermador Freedom induktionskomfur er en af ​​de dyrere modeller, men det giver dig mulighed for at placere op til fire pander overalt på komfuret - ingen særlige brændere nødvendige. Det har også et touch screen styring, der får det gode anmeldelser fra kokke.
 • GE rækkevidde: The PHB925STSS er et komplet sortiment med induktionskomfur og ovn, og det har en varmeskuffe så godt. Mens Reviewed.com bemærker, at det er dyr, er det stadig værd at etiketten "imponerende".

Kogegrej til induktion Komfurer

Induktion madlavning er gjort mulig og effektiv ved hjælp af den rigtige køkkengrej. Følgende typer af køkkengrej arbejde bedst med en induktion komfur:

 • Hvad er induktion?

  All-Clad Tri-Ply Rustfrit stål køkkengrej

  All-Clad Rustfrit stål Gryder: Alle All-Clad s Tri-Ply Rustfrit stål køkkengrej er kompatibel med induktion kogeplader.

 • Staub: Staub s støbejern køkkengrej, herunder deres hollandsk ovne, er alle egnede til brug med induktion kogeplader.
 • Swiss Diamond: Swiss Diamond laver en linje af køkkengrej, der ikke kun har deres non-stick diamant overflader, men er også kompatibel med induktion kogeplader.

Start Madlavning

Induktion er en effektiv og sikker metode til madlavning, at mange mennesker er begyndt at sætte pris på. Tag et kig på induktion, næste gang du er i markedet for en ny komfur og se hvilke fordele det kan bringe til dit køkken.