Hvad er Hatha Yoga?

Hatha yoga er et populært yoga valg i dagens fitness community. Grupper og enkeltpersoner bruger denne gamle, klassiske yoga stil at komme i form og tilskynde til en sund sjæl-krop-forbindelse. At vide mere om Hatha yoga vil hjælpe fitness begyndere se mere om, hvordan denne traditionelle yoga praksis informerer nyere yoga stilarter og bringer en masse autentiske principper til en yoga rutine.

Origins of Hatha Yoga

Ifølge nogle udøvere, Hatha yoga kan dateres tilbage til det 15. århundrede. Lærde henvise til en afhandling eller publikation kendt som Hatha Yoga Pradipika, angives der nogle elementer af Hatha yoga. Hatha yoga var en bestemt type yoga aktivitet, i tidligere tider, forberedt deltagerne til at meditere i meget lang tid.

Hvad Hatha Yoga Midler

Hatha yoga er undertiden kaldes en "dobbelt" form for yoga, fordi det indeholder en dualitet mellem to modsætninger: Solen (i Hinda, "ha") og månen ("THA"). Nogle, der praktiserer Hatha yoga kalde det en "yoking" yoga som det slutter disse to modsætninger sammen. Denne vigtigste etablerede princip for Hatha yoga fører til konkrete strukturerede rejser og andre aktiviteter, der hjælper med krop og sind "rensning" gennem principper som asana (stillinger), pranayama (subtil energi kontrol) og mere.

Mere om strukturen af ​​Hatha Yoga

Ud over de ovennævnte modsætninger, også undertiden benævnt varmt og koldt, mand og kvinde, etc., Hatha yoga omfatter begrebet flere "lemmer" eller områder af yoga praksis. Hvor nogle fælles yoga former såsom Ashtanga yoga er bygget på otte lemmer, Hatha yoga, ifølge eksperter, er ofte baseret på seks, som hver især repræsenterer et afgørende element i det hele, uanset om det har at gøre med readying sindet til meditation , kontrollerende vejrtrækning eller fokusere på et andet bestemt opgave.

Hatha Yoga og andre afledte former

Som en traditionelt etablerede form for yoga, Hatha yoga sommetider låner sin historiske vægt til andre mere moderne stilarter. For eksempel yoga form, som kaldes Anusara yoga, der er etableret i slutningen af ​​det 20. århundrede af en mand ved navn John Friend, bruger Hatha yoga som grundlag for mange af sine aktiviteter og ideer. Det er sandsynligt, at der begynder yoga deltagerne vil finde elementer af Hatha yoga i deres gruppe eller individuelle sessioner, eller i oversatte håndbøger formidles til et vestligt publikum.

Fordele ved Hatha Yoga

Dem, der tager sig tid til at studere denne gamle yoga kunst at forstå, at der er nogle særlige fordele ved at blive dygtige til at praktisere Hatha yoga stil. En af de vigtigste stammer fra en af ​​grundpillerne i Hatha stil: vejrtrækning. Styring ånde kan bidrage til at forbedre iltningen af ​​kroppen og lindre stress i nogle former. Andre elementer i Hatha yoga også hjælpe med afslappende kroppen og bekæmpe stress i den moderne verden. Som en historisk forberedelse til intensiv meditation, Hatha yoga har meget at tilbyde en moderne vestlige publikum.

Få mere at vide om Hatha yoga for at gøre det en del af en daglig eller periodisk fitness øvelse regime, der virker for dig.