Hvad er forskellen på et kolon rense & Afføringsmidler?

Kolon rense eller afføringsmidler? Hvad ved du om dem? Nogle mennesker tager over-the-counter afførende eller purgatives når de oplever forstoppelse, simpelthen fordi de altid har gjort det på denne måde, og måske ikke har tænkt nærmere om problemet. Måske er det tid til at spørge dig selv, om det er en god nok grund.

Videnskaben bag nogle af nutidens kolon rensning produkter viser, at de kan arbejde mere effektivt for omfattende og systemisk helbred, end blot den almindelige laxative.A største fordel, der er kommet fra alle de store kolon sundhedsforskning er den viden, vi har produkter, der er bedre passer til vores system og kan tilbyde meget mere end blot midlertidig lindring af forstoppelse. Vi har simpelthen brug for at udvide vores viden og blive mere bevidste om disse produkter, og hvordan de arbejder inde i vores systemer.

Men først ... Nogle Fakta om Colon til at hjælpe dig træffe en informeret beslutning.

Til at begynde med, har vi brug for at vide et par fakta om den måde, vores kolon arbejder-lidt grundlæggende biologi. Venlige bakterier, der er bosiddende i tyktarmen er nyttige og kaldes probiotika. Probiotika er nødvendige for intestinal balance samt at medvirke til at producere de nødvendige næringsstoffer, der kræves til regulering af sunde kolesterol og glucose niveauer. Dårlige bakterier kan generere toksiner som et biprodukt af deres spredning. Det kan også forstyrre den optimale pH-miljø i tarmen. Optimal pH er nødvendig for en effektiv fordøjelse og absorption af næringsstoffer. God absorption opretholder et godt helbred, da din krop er at få alle de nødvendige næringsstoffer for at opretholde sine normale funktioner. Dette hjælper øge immunitet også.

I lyset af dette, hvad vil du vælge - en OTC afføringsmiddel eller et velformuleret herbal kolon sæbe?

Her er et par af de fordele og ulemper ved hver:

OTC Afføringsmidler:

1) indeholder kemikalier, som kan være barske på dit system.

2) De kan frembringe et presserende behov for at evakuere tarme og så kræve, at du bo tæt på et offentligt toilet.

3) Alvorlige mavekramper er en fælles klage.

4) OTC afføringsmidler ikke blot rydde kolon af akkumulerede affald, men de også udslette alle bakterier i dit system - de gode (probiotika) og de dårlige bakterier.

5) Manglende probiotika kan også påvirke funktionen af ​​leveren.

6) Det kan forstyrre den sunde intestinal mikroflora i mavetarmkanalen, og den fine pH balance i tarmene, der kræves for fordøjelse og absorption af næringsstoffer.

7) Immune sundhed kan bringes i fare på grund af utilstrækkelig fordøjelse og optagelse af næringsstoffer.

8) Det understøtter ikke regelmæssig fjernelse af toksiner fra systemet.

9) kunne skabe en elektrolyt ubalance i kroppen, som kan føre til andre umiddelbare konsekvenser for helbredet som følge af tab af kalium og natrium salte.

10) Konstant brug af afføringsmidler kan føre til fejlernæring og anemia.ProsIt lindrer forstoppelse.

Videnskabeligt Understøttet Herbal kolon rense:

1) Du skal følge anvisningerne nøje, især indtagelsen af ​​vand. Du er nødt til at drikke mindst 8 glas vand, mens du tager naturlægemidler pulvere, der indeholder psyllium fiber.

2) PROSA velformulerede urte kolon rense med videnskabelig støtte indeholder naturlige ingredienser, der arbejder blidt i dit system. Det kræver ikke at du sidder tæt på et offentligt toilet.

3) De fordøjelsesproblemer urter kan holde dig fra mavekramper forbundet med afførende brug.

4) Det lindrer forstoppelse og skyller ud kun de dårlige bakterier og parasitter, der er bosiddende i tyktarmen.

5) Det fremmer en sund tarmflora gennem probiotika tilskud.

6) Det fremmer naturlig pH balance for en sund fordøjelse og absorption.

7) Den probiotiske og præbiotisk tilskud hjælper til at producere næringsstoffer kræves af leveren for sunde kolesterol og glucose niveauer.

8) fiber er med til at binde toksiner og fjerne dem regelmæssigt fra dit system i stedet for at blive absorberet.

9) Det giver ernæringsmæssig støtte til colon og systemisk helbred og også for at kompensere for tab af næringsstoffer under kolon rense program.

10) Det vil ikke forstyrre kroppens elektrolytbalance.

Næste gang du har brug for hjælp til forstoppelse, er det godt at vide, at du har andre end blot en OTC afførende muligheder! En videnskabeligt baseret kolon rense program som BeneCleanse kan hjælpe med at rense tarmene, fjerne usunde parasitter, prime fordøjelsessystemet og fremmer naturlig tarm regelmæssighed.