Hvad er forskellen mellem Pilates og Yoga

Hvad er forskellen mellem Pilates og Yoga


Det er ofte spørgsmålet: "Hvad er forskellen mellem Pilates og yoga?" Begge discipliner styrke kroppen og øge fleksibiliteten, og begge fokuserer på krop og sind arbejder sammen. Men der er flere ting, der er yoga og pilates hinanden.

Yoga og Pilates

Yoga er en gammel motion og meditation form, der opstod i Indien, mens Pilates er, forholdsvis, et nyt fænomen, der er blevet udviklet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede af Joseph Pilates, i Tyskland.

Pilates er et system af øvelser, der fokuserer først på de centrale muskler i kroppen (mavemusklerne og lænd), med tanken om, at alle kræfter stammer i denne "kraftcenter" af kroppen. Pilates imidlertid ikke, ignorere de andre områder af kroppen; øvelser rettet mod alle muskelgrupper og er gennemført med præcision for øje. Pilates kan fremme afslapning og stress release samtidig give en overlegen, skånsomme træning.

Yoga, derimod kan være en åndelig form for motion og meditation. Spiritualitet yoga kommer fra forene ens fysiske og mentale væsen, og fokuserer på kunsten at accept af selvet. Med hensyn til religion, yoga er fuldstændig ikke-konfessionel. Øve yoga er ofte en forlængelse af en hel filosofi og livsstil.

Det er fordi yoga kan gøre så meget for ikke kun kroppen, men også for sindet er, at yoga ofte anbefales som en terapeutisk aktivitet. Yoga kan hjælpe folk arbejde gennem sorg og traume ud over at give en god træning og fremme stress reduktion.

Hvad er forskellen mellem Pilates og yoga øvelser?

Begge discipliner tilskynde fokus på bevægelse og åndedræt, men midlerne til at styrke musklerne og øge fleksibiliteten er forskellige.

Yoga Poses

Afhængigt af stil, er yogastillinger designet til at blive afholdt for varierende mængder af tid. Nogle stilarter, såsom Iyengar, er afhængige af brugen af ​​yoga udstyr og rekvisitter til at opnå korrekt kropsholdning form. Andre stilarter, såsom Vinyasa Flow, tilskynder den praktiserende læge til at flytte mellem rejser i flydende bevægelse. Breath guider bevægelsen, som regel som inhalerer og udånder gennem næsen.

Almindelige yogastillinger inkluderer:

  • Warrior Pose (I, II og III)
  • Mountain Pose
  • Tree Pose
  • Downward Facing Hund Pose
  • Triangle Pose
  • Cobra Pose
  • Barnets Pose

Inden for ovennævnte prøve liste er flere grundlæggende holdninger, samt et par mere avancerede udgør. Øve yoga med en certificeret instruktør vil sikre, at du får en ordentlig introduktion til yoga. Når udføres korrekt, yoga styrker dine muskler, øger fleksibiliteten og balance, øger selvbevidsthed, og fremmer afslapning og indre ro.

Pilates Øvelser

Pilates er mere baseret på bevægelser af kroppen end på rejser mellem bevægelser. Pilates anvender kontrollerede, præcise bevægelser til at styrke kroppens muskler, ofte ved hjælp af kroppens egen vægt som modstand. I Pilates fitnesscentre, er specialmaskiner er designet til at producere ideelle resultater, men i pilates og hjem dvd'er, er intet af dette udstyr, der kræves. Pilates vejrtrækning er normalt en dyb indånding gennem næsen, men en varm udånder gennem munden. Pilates er ofte brugt af balletdansere, fordi øvelserne supplement til behovet og stilarter klassisk dans. Præcise bevægelser er nødvendige, og målet er at fokusere sindet, for at udføre øvelsen. Denne stil af motion kan appellere til dem, der ikke nyder gryntende og sveden af ​​vægten værelse på en lokal gym. Når praktiseres korrekt, Pilates producerer stærke, magert organer, som musklerne er afbalanceret på tværs af områder af kroppen.

Lignende alligevel forskellige

Når beder spørgsmålet "Hvad er forskellen mellem Pilates og yoga?", Er svaret ofte, at de er ens, men alligevel forskellige. Mens begge former for motion vil producere stærke muskler og magert organer, filosofien bag hver praksis, og den stil af øvelser, der udgør praksis, er helt forskellige fra hinanden.