Hvad er forskellen mellem en diætist og en ernæringsekspert?

Det er svært at vide, hvem man skal stole, når de søger nøjagtige, nyttige oplysninger om mad og ernæring. Der er nye undersøgelser offentliggøres dagligt og fødevarer indføres hele tiden, og i denne stadigt skiftende verden af ​​ernæring, er det nemt at blive forvirret. Derudover er der mange muligheder for folk til at sprede forkerte eller spekulative oplysninger til offentligheden. Men der er visse fagfolk, der er uddannet og trænet til at hjælpe dig med at navigere i verden af ​​mad og ernæring.

Hvad er forskellen mellem en diætist og en ernæringsekspert?

En registreret diætist

Folk er ofte forvirrede over forskellen mellem en "ernæringsekspert" og en diætist, men det er ikke korrekt at bruge disse udtryk i flæng. Nogle registrerede diætister (RDS) kan henvise til sig selv som ernæringseksperter, som regel for at forenkle tingene for dem, der måske ikke er bekendt med begrebet diætist, men ikke alle ernæringseksperter er RDS. RD'er har mødt specifikke faglige og erfaringsmæssige krav, der er fastsat af Kommissionen for Diætetiske registrering (CDR) af Academy of Nutrition og diætetik (AND). Den legitimationsoplysninger RD (registreret diætist) er et nationalt anerkendt, retligt beskyttet, faglige titel, og det kan kun bruges af dem, der er godkendt af CDR.

Undersøgelser har vist, at arbejdet med en registreret diætist kan øge dine chancer for at tabe sig og holde det ud. Tilmeld dig med en FitDay diætist i dag!

En RD skal have mindst en bachelorgrad i diætetik, ernæring eller ernæring videnskaber. Omkring halvdelen af ​​alle RDS faktisk holde avancerede grader. Det faglige program for disse grader omfatter sådanne kurser som fødevarevidenskab, kliniske diætetik, fællesskab ernæring, livscyklus ernæring, medicinsk ernæring terapi, uddannelse metode, biokemi, mikrobiologi, samfundsvidenskab, menneskelige anatomi og fysiologi, og andre culinary- og ernæ- beslægtede klasser.

En RD har også afsluttet et diætetisk praktikplads eller opsyn program, hvor hands-on, in-the-field der indhøstes erfaringer. RD'er har også bestået registrering eksamen og må gentagne opnå videreuddannelse kreditter for at fuldføre den fornyede certificering proces. Denne proces sikrer, at RDS fortsat være på forkant med den nyeste forskning og praksis information til bedst tjene offentligheden.

En ernæringsekspert

Titlen på ernæringsekspert er ikke et nationalt anerkendte legitimationsoplysninger og både fastlæggelse og kravene til at bruge udtrykket ernæringsekspert varierer fra stat til stat. I nogle stater, registreringsaktiviteterne love skelne reglerne i praksis for dem, der kalder sig ernæringseksperter, men i andre stater, der er en anden historie. Faktisk, i nogle stater og amerikanske territorier, hvor der er ingen ernæringsfaglige licensure love, udtrykket ernæringsekspert kan ikke reguleres på alle. Det betyder, at alle, der bor i disse stater kan kalde sig / selv en ernæringsekspert selv uden nogen relevant uddannelse inden for ernæring.

I visse tilfælde, folk kalder sig ernæringseksperter kan helt sikkert have nogle ernæring uddannelse, og nogle kan endda have opnået den krævede bachelorgrad i ernæring, men måske aldrig har afsluttet en diætetisk praktikplads eller bestået CDR registrering eksamen. Disse personer kan have et væld af viden, men har stadig ikke opfyldt kravene til RD legitimationsoplysninger. Det er vigtigt at spørge dem, der henviser til sig selv som ernæringseksperter om deres specifikke uddannelse.

The Bottom Line

Registrerede diætister er ernæringseksperter, og deres unikke kombination af at erhverve formel uddannelse, færdiggøre den nødvendige praktik erfaring, passerer registrering eksamen og opretholde videreuddannelse krav og samle hands-on færdigheder inden for området giver dem mulighed for at hjælpe folk med at nå deres ernæring og velvære mål. RD'er flette kunsten og videnskaben om ernæring for at hjælpe folk opfylde deres specifikke mål og behov for at give dem mulighed for at nyde de lange, sunde, glade liv.