Hvad Er Fannie Mae står for

Hvad Er Fannie Mae står for

Når mediedækning omfatter de forskellige organisationer, der er involveret i realkredit, mange mennesker ofte spørge "Hvad Fannie Mae står for?" Dette føderalt chartrede organisation blev etableret for at holde pengene strømmer til overkommelige realkreditlån for amerikanerne.

Mange spekulerer på, hvad Er Fannie Mae står for

Federal National Mortgage Association blev etableret af den føderale regering i 1938 som en kilde til realkreditfinansiering at bidrage overkommelig bolig til familier. Forkortelsen FNMA blev erklæret "Fannie Mae." Til sidst blev navnet på foreningen kaldet "Fannie Mae."

Mål: Affordable realkreditlån

Fannie Mae blev oprettet for at købe Federal Housing Administration (FHA) backed realkreditlån fra långivere. Dette indkøb giver midler til långivere, som de kan bruge til at foretage yderligere, overkommelige realkreditlån.

Selv efter långiver sælger lånet til Fannie Mae, kan de vælge at give den "service" på lånet. Servicering omfatter at være boligejer primære kontaktpunkt for alt herunder betalinger, information og afskærmning spørgsmål. Servicering inkluderer:

  • Behandling af modtagne betalinger
  • Besvarelse kundeservice telefonnummer
  • Reaktion på kundeforespørgsler via mail
  • Sender rente og spærrede kommunikation
  • Forudsat årlige selvangivelser

Fannie Mae blev ikke etableret for at gøre realkreditlån; Men de har en stor indflydelse på de beslutninger, som långivere. Fannie Mae opstiller kriterier for de lån, de vil købe, herunder kredit score og ned krav betalingsbevillinger. Långivere ofte bruger de samme krav, så deres lån kan nemt sælges til Fannie Mae.

Brug af realkreditlån som investeringsfonde

I 1968, Fannie Mae blev en privatejet virksomhed med egne midler til at købe både FHA og ikke-FHA realkreditlån fra långivere. Fannie Mae fortsat overholde deres kongressens charter til at fokusere på at købe realkreditlån fra långivere, så långivere kan oprette yderligere realkreditlån til at hjælpe lav og mellemindkomstlande amerikanere bliver boligejere. Fannie Mae bruger også realkreditlån, de køber som grundlag for investeringer, der sælges til investorer.

Riding the Mortgage Meltdown

Faldet på boligmarkedet og stigningen i pant rentesatser starter i 2007 forlod mange husejere ikke kan gøre deres afdrag på realkreditlån. Mange af dem havde deres hjem gå i afskærmning. Omkring halvdelen af ​​disse pantebreve var blevet købt fra de oprindelige långivere enten Fannie Mae eller dens søsterorganisation Freddie Mac. Som tvangsauktioner steget, Fannie Mae fået mindre og mindre i indtægter fra afdrag på realkreditlån. Denne reduktion i midler gjorde det vanskeligere for Fannie Mae at købe realkreditlån fra långivere. Faldet i pant indkomst også gjort det vanskeligere for Fannie Mae at betale afkast på investeringer, der var foretaget med investorer over hele verden.

I efteråret 2008 blev Fannie Mae og Freddie Mac overtaget af den føderale regering. Årsagen til at overtage var at øge de disponible midler til de to organisationer. Med disse øgede midler, kan de fortsætte med at følge deres chartre - at købe realkreditlån fra långivere, der til gengæld kan bruge pengene til at finansiere overkommelige realkreditlån for amerikanske boligejere.