Hvad er et pant Titel Company

Hvad er et pant Titel Company

Hvad er et realkreditlån titel virksomhed? En titel selskab er normalt det sidste besøg, før de får ejerskab af et hjem og er almindeligt placeringen af ​​et realkreditlån lukning proces.

Lukning

Processen med at lukke et hjem køb involverer meget mere end blot at underskrive nogle dokumenter og opnåelse nøglerne til hoveddøren. Indsendelse et realkreditlån ansøgning og få ansøgningen godkendt sætter en hvirvelvind af aktivitet i bevægelse. Långivere skal sikre hjemmet er egnet til belægning, og at hjemmet kan lovligt købes fra sælgeren. En stak af dokumentation er oprettet og skal underskrives af sælgere og købere. Gebyrer skal beregnes og opkræves fra køberen. Anmodninger om overførsel af juridiske ejendomsret skal indgives, og alt dette skal ske efter reglerne i staten og amtet.

En titel virksomhed arbejder direkte med långiver for at sikre al dokumentation er gyldig og korrekt, og derefter igen sikrer sælger og køber underskriver alt efter behov. Mens en stak af realkreditlån dokumenter kan virke skræmmende og forvirrende at en første gang hjemme køber, titel selskab fagfolk er velbevandret i, hvorfor der er behov for hvert dokument og hvorfor disse dokumenter skal underskrives. Som et resultat, kan titel selskabets repræsentanter være store ressourcer, når spørgsmål opstår vedrørende realkreditlån dokumenter, men det er vigtigt at huske, at afsnit virksomheder er ikke direkte repræsentanter for realkreditinstitutterne. Hvis der er noget galt med pant dokumenter, er långiveren der bliver nødt til at rette fejlen; titel selskab repræsentant sender papirarbejdet tilbage og anmoder om fix.

Hvad er et pant Titel Company og afsnit Forsikring

Mortgage titel selskaber påtager sig rollen som bindeled mellem køber og långiver på en indirekte måde. Den eneste hensigt med en titel virksomhed ikke nødvendigvis at sikre, at et hjem køber har en glat lukning, men i stedet for at sikre, at al dokumentation er korrekt og lovlig, og at hjemmet titel er klar.

Hjem Titler

Hvert hjem skal have en titel, der angiver den juridiske ejer af ejendommen. Dette er især vigtigt, når det kommer til at købe og sælge hjem, fordi hvis en persons navn ikke er noteret på et hjem titel, så denne person ikke er juridisk tilladt at sælge ejendommen. Hvis salget går igennem alligevel, vil den nye ejer sandsynligvis hurtigt opdage, at der er en anden ejer, eller måske tilbageholdsret eller forfaldne skatter, kan dramatisk ændre omstændighederne ved ejerskab af hjemmet.

Hvad er et realkreditlån titel virksomhed? Disse virksomheder søger titlen historie hjem for at sikre, at der ikke er andre personer eller enheder, der kan ejerskabet af hjemmet ud over de nuværende ejere. Titel virksomhederne også sørge for, at der ikke er nogen servitutter, der endnu ikke er blevet afsløret af sælgerne, såsom en amtsvej langs udkanten af ​​ejendommen eller en begrænsning til brug placeres på dele af ejendommen som følge af et amt bevarelse indsats . Selv om visse servitutter ikke nødvendigvis begrænse et hjem fra at blive solgt, er det vigtigt for køberne at forstå relevante oplysninger om den servitut. En titel søgning vil afsløre disse situationer.

Beskyttelse

Titel selskaber udsteder titel forsikring politikker, som sikrer, at et hjem titel er klar over, hvad det afsløret af titlen søgning. En titel forsikringspolice er en vigtig politik at have; Hvis en person eller enhed senere gør gældende krav til hjemmet, eller dele af ejendommen, titlen forsikringspolice beskytter køberen fra enhver monetære tab som følge heraf.

Vælg et rederi

Mens nogle långivere anbefale specifikke virksomheder, ofte vil du være på din egen til at vælge en titel selskab. Husk, at titlen selskab gebyrer kan variere, så shoppe rundt efter de bedste priser -Mens også udvælge en virksomhed med en god omdømme- er vigtig.