Hvad er et komplet måltid og hvorfor skal jeg pleje?

Jeg fortæller mine kunder, hele måltider hver 3-4 timer er nøglen til en vellykket vægttab og for at opretholde, at vægttab på lang sigt. Det er vigtigt at sikre, at du spiser den rigtige mængde af protein, fedt og kulhydrater, så du ikke vil føle frataget eller butik kropsfedt. Vælge fødevarer, der heler snarere end skade kroppen vil give dig en levetid på sundhed og automatisk vægttab.
Du vil være i stand til:
- Styr din appetit
- Reducere stress og inflammation i kroppen
- Drej kalorier i energi
- Befæste din skjoldbruskkirtel
- Elsk din lever
Hold følgende formel i tankerne hver dag, når det er tid til at spise en mini-måltid. Dette vil åbne døren for dig at opnå ultimativ sundhed og vitalitet og vigtigere vellykket langsigtet vægttab. Enkle, reelle, hele, nærende fødevarer vil give din krop hvad den har brug for at trives og blive fuldt i live.

60% kulhydrater i hvert måltid bør være kulhydrater som frugt, grøntsager, fuldkorn, dybest set noget i producere sektion eller fra jorden. Halvdelen af ​​din tallerken skal være grøntsager, og du bør begrænse dine frugt portioner til 2 per dag. Gode ​​kulhydrater som dem, der findes i deres naturlige tilstand er brug for din hjerne til at fungere, og for en konsekvent energi hele dagen. Dårlige kulhydrater er dybest set dem, der findes i midten gangene i supermarkedet sædvanligvis indeholder hydrogenerede fedtstoffer og højfructosemajssirup som er syndere til vægtøgning.

20% protein af dit måltid skal være gode kvalitet protein valg som kylling, kalkun, fisk, tun, æggehvider med et æg, bøffel, vildt, god kvalitet soja eller valleprotein. De er nødvendige for at støtte magert muskelvæv, fordi flere muskler du har, jo flere kalorier du forbrænder bare sidder her og læser denne artikel. Plus du vil bo fuld længere, og det vil bremse fordøjelsesprocessen af ​​kulhydrater.

20% fedt af dit måltid bør indeholde gode fedtstoffer som olivenolie, nødder, frø, avocado, macadamia nøddeolie, valnød olie eller rapsolie. Gode ​​fedtstoffer er flydende ved stuetemperatur, medens de fleste dårlige fedtstoffer er faste ved stuetemperatur. Fedt er brug af kroppen til at overføre alle de vitaminer og mineraler ind i celler og væv, så du drage fordel af de næringsstoffer indtages. Gode ​​fedtstoffer som omega-3 fedtsyrer findes i fisk medvirke til at reducere inflammation og der er behov for en sund hud, hår, lever- og nyrefunktion.

Dit mål (hvis du vælger at acceptere det) er at forbruge 300-400 kalorieindhold hel-food måltider hver 3-4 timer
Dette vil:
- Forøg dit stofskifte og gøre dig til en fedtforbrændende maskine i stedet for et fedt-lagring maskine
- Hold dig fuld hele dagen ved at stabilisere blodsukkeret
- Gør du føler dig tilfreds, ikke fratages, sulten eller sultede!
- Giv din krop de næringsstoffer, den har brug for fra hele fødevarer!